AkΟυσα ΔΑΝΤΗ...

H Eurovision είναι από τα pet hates μου.
Αν ήμουν διαχειριστής εδώ, θα έστελνα το θέμα στην Cafe. -bye-
Αν μου το στείλετε στην Cafe, θα το σβήσω ως κακόγουστο, χυδαίο, προσβλητικό κ.λπ. :violent-smiley-008:

Re: Απάντηση: AkΟυσα ΔΑΝΤΗ...

Αν μου το στείλετε στην Cafe, θα το σβήσω ως κακόγουστο, χυδαίο, προσβλητικό κ.λπ. :violent-smiley-008:

θέλεις να σε διευκολύνω και να στο στείλω στην καφέ ?:flipout:

Καλα ωρε πιδια...
δεν θα χαλασουμε το με κοπο χτισμενο προφιλ μας ,αν πουμε και καμμια λαλακια να περασει η ωρα.
Και το να απορουμε και να σχολιαζουμε πως αντεχεται τοση .....(βαλτε οποια λεξη γουσταρετε) χρησιμο ειναι!!!

Σαν ενα τσιρκο πανηγυρακι εαν το δουμε παιδια θα περασουμε μια
χαρα,θα ρηξουμε πολυ γελιο!!
Τωρα οσον αφορα αυτους που το βλεπουν σαν σοβαρο διαγωνισμο
περαστικα τους....

-bye-

Re: Απάντηση: AkΟυσα ΔΑΝΤΗ...

Σαν ενα τσιρκο πανηγυρακι εαν το δουμε παιδια θα περασουμε μια
χαρα,θα ρηξουμε πολυ γελιο!!
Τωρα οσον αφορα αυτους που το βλεπουν σαν σοβαρο διαγωνισμο
περαστικα τους....

-bye-

Δυστυχώς δεν είναι έτσι, πέφτει πολλυ φανατίλα, πολυ χρήμα απο 090, διαφημίσεις ,δισκογραφικές και ένα σώρό άλλα, καθημερινό θέμα προς συζήτηση στην καφετέρια στις ειδήσεις, μαλλιοτραβήγματα στην TV και ένα σωρό άλλα προιόντα υποκουλτούρας.

Απάντηση: Re: Απάντηση: AkΟυσα ΔΑΝΤΗ...

Δυστυχώς δεν είναι έτσι, πέφτει πολλυ φανατίλα, πολυ χρήμα απο 090, διαφημίσεις ,δισκογραφικές και ένα σώρό άλλα, καθημερινό θέμα προς συζήτηση στην καφετέρια στις ειδήσεις, μαλλιοτραβήγματα στην TV και ένα σωρό άλλα προιόντα υποκουλτούρας.

Δεν τρεχει τιποτα φιλε κατσε στην καρεκλα σου & απολαυσε τους...
Το πρωτο χαστουκι το εφαγαν περυσι με τα τερατα που κανεις δεν
τους υπολογιζε,ερχονται ομως & αλλα χαστουκια για τους & καλα
σοβαροφανεις-φανατισμενους κλπ.Οσο για τα 090 & τις δισκογραφικες
ενταξει αυτα υπηρχαν & θα υπαρχουν....-bye-

Re: Απάντηση: Re: AkΟυσα ΔΑΝΤΗ...

Αυτό , ειλικρινά θα ήθελα πολύ να μάθω πως το καταλαβαίνεις . Κάθε φορά που βλέπω την Γιουροβίζιον , όλα τα τραγούδια μου φαίνονται το ίδιο φριχτά .:grandpa: Πως λοιπόν μυρίζεσαι την συνταγή της αποτυχίας ; :grinning-smiley-043

Δημητρη η συνταγη ειαι απλη,γρηγορος ρυθμος,εντυπωσιακη σκηνικη παρουσια,ομορφη ερμηνευτρια και σεξυ και στιχος απλος αλλα που να τραγουδιεται ευκολα (κατι σαν συνθηματακι).

Με απλα λογια κατι αναλογο σαν το my number one.Πραγματικα απορω αφου ξερουμε τη συνταγη πλεον γιατι συνεχιζουμε τους πειραματισμους?

Και μια κακια αν μου επιτρεπετε,ο Σαρμπελ θα ταιριαζε περισσοτερο στη συμμετοχη της Τουρκιας,ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΟΠΟΠ!!!!!!!!!!!!!!!

Eπειδή θυμάμαι τούς περυσινούς ´αντιστασιακούς´πανηγυρισμούς με τούς άθλιους φινλανδούς-αλήθεια που βρίσκεται η ´εναλλακτική χεβυμεταλ αυτή μπουρδομπάντα?-,ας κρατηθεί το thread αυτό εδώ για να μήν έχουμε τίποτα πανηγυρισμούς πάλι εάν κερδίσει κανένα δήθεν ´αντιστασιακό ´τραγουδάκι.
To συστημα ως γνωστόν ανανεώνεται εκ τών έσω πετώντας μπανανόφλουδες και πουλώντας ´αμφισβήτηση´.-bye- -bye-

χιουμορ,ποιοτητα ,αισθητικη

Rundgang_o_Lordi.jpg

Απάντηση: Re: AkΟυσα ΔΑΝΤΗ...

ΑΥτό έπρεπε να στείλουμε: http://www.youtube.com/watch?v=Sk2hxC6Xsso . Μα τι κάνει το ΥΠΠΟ;

Ναι...Ναι

Να δείξουμε στους βάρβαρους ότι τα Greeklish δεν τα γράφουμε μόνο....

τα τραγουδάμε κιόλας!!!!!!!!!!!:award: :award: :music-smiley-005:

Απάντηση: Re: Απάντηση: AkΟυσα ΔΑΝΤΗ...

Ακριβώς έτσι. Αλλά το χειρότερο είναι ότι ακούω 9χρονα παιδάκια να λένε ότι ψήφισαν το ένα ή το άλλο! Μιλάμε για τα παιδιά που θα γίνουν οι επόμενοι ενεργοί πολίτες! :tdown: :dead:

Kανένα δεν μου άρεσε.
Το τραγούδι του Δάντη που αρέσει σε αρκετούς έχει και μια άλλη παράμετρο όσον αφορά τον τραγουδιστή. Μια παράμετρο που δεν το έχουν σκεφτεί οι υποστηρικτές του.
Είναι το γεγονός πως ο Δάντης στα live έχει πρόβλημα. Φαλτσάρει πολύ και θα πέσει γέλιο.

Γενικά η γνώμη μου για την γιουροβίζιον είναι οτι τώρα που έχει εφτελιστεί, τώρα εμείς (ως κράτος _ media) το έχουμε πάρει σοβαρά.
Όταν είχε κάποιο επίπεδο παλαιότερα, δεν ασχολείτο κανείς.

Τώρα εγώ είμαι τυχερός ή άτυχος που δεν έχω ακούσει κανένα απο τρία?
Μάλλον τυχερός ε?
Πάντως οι τρεις συγκεκριμένοι μου είναι αντιπαθείς.Στους τυφλούς μονόφθαλμη βρίσκω ελαφρώς την Τάμτα όπου και βασιλεύει.Απο τις φετινές συμμετοχές ανακύπτει και το εξής θέμα.Εφόσον η eurovision είναι ένα μεγάλο πανηγύρι και δεδομένου οτι στηρίζεται πολύ στην εξωτερική εμφάνιση των "καλλιτεχνών",θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον να δούμε τον μποτοξίδη Δάντη να μιμείτε τον Tοm Jones.την Τάμτα να φοράει πχ μπότες που θα πλέουν στα παδαράκια της (ευτυχώς έχουμε και Πάσχα νωρίς και υπάρχουν ελπίδες οτι θα φάει λίγο αρνάκι παραπάνω) και τον Σαρμπέλ με χαμηλοκάβαλα παντελονάκια και κολλητά ημισιθρού φανελάκια να αποθεώνεται απο την γυναικεία πιτσιρικαρία.
Θα γίνει ένα μακελειό θα καλέσουν τον κόσμο να ψηφίσει για να κονομήσουνε θα βγεί στο τέλος η η παρουσιάστρια να πει οτι κριτική επιτροπή και κοινό συμφώνησαν(τρίχες!!!) και τελικά οι φωστήρες θα στείλουν τον Dante(μάλλον) με το πολύ σοβαρό επιχείρημα οτι ήταν ο συνθέτης της πρωτιάς.
Κατα τα άλλα κατα τον Mάιο για μια ακόμα φορά θα απολαύσουμε την ετήσια δωρεάν μας ψυχανάλυση!Φίλοι στο σπίτι,πίτσες,μπύρες,στοιχήματα,χαβαλές,οχι ρε συ κοίτα τι ψηφίζουν αυτοί!!! και λοιπά συναφή.Πως να κατηγορήσεις μετά τον θεσμό?Ολοι την βρίζουμε όλοι την κατακρίνουμε όλοι λέμε για το επίπεδο των κομματιών αλλά κρυφά την ψιλιγουστάρουμε την παρακμή και πολυ περισσότερο την μάζωξη των κολλητών και μη!

αλλά κρυφά την ψιλιγουστάρουμε την παρακμή και πολυ περισσότερο την μάζωξη των κολλητών και μη!

Εγω παντως φιλε Γιωργο καθολου κρυφα και αν δεν εχω να κανω κατι καλυτερο, θα παω σπιτι της αδελφης μου με τους συνηθεις υποπτους που κανουμε χαβαλε και παρεα ,θα τσακισουμε και κανα κιβωτιο βαϊσμπυρ και παλι ωραιοι θα ειμαστε.:ernaehrung004: Που ειναι το κακο δηλαδη???

Απάντηση: Re: AkΟυσα ΔΑΝΤΗ...

Εγω παντως φιλε Γιωργο καθολου κρυφα και αν δεν εχω να κανω κατι καλυτερο, θα παω σπιτι της αδελφης μου με τους συνηθεις υποπτους που κανουμε χαβαλε και παρεα ,θα τσακισουμε και κανα κιβωτιο βαϊσμπυρ και παλι ωραιοι θα ειμαστε.:ernaehrung004: Που ειναι το κακο δηλαδη???

ΑΚΡΙΒΩΣ !!!!!!!! :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

οσοι λενε δεν θα δουνε συνεχως θα κανουν Ζαπινγκ στη Γιουροβιζιον .... για να θαψουν την επομενη μερα ......:flipout: :flipout: