H Eurovision είναι από τα pet hates μου.
Αν ήμουν διαχειριστής εδώ, θα έστελνα το θέμα στην Cafe.
Αν μου το στείλετε στην Cafe, θα το σβήσω ως κακόγουστο, χυδαίο, προσβλητικό κ.λπ. :violent-smiley-008:
θέλεις να σε διευκολύνω και να στο στείλω στην καφέ ?![]()
H Eurovision είναι από τα pet hates μου.
Αν ήμουν διαχειριστής εδώ, θα έστελνα το θέμα στην Cafe.
Αν μου το στείλετε στην Cafe, θα το σβήσω ως κακόγουστο, χυδαίο, προσβλητικό κ.λπ. :violent-smiley-008:
Ελπίζω να σε βοήθησα να αποφασίσεις...
Σαν ενα τσιρκο πανηγυρακι εαν το δουμε παιδια θα περασουμε μια
χαρα,θα ρηξουμε πολυ γελιο!!
Τωρα οσον αφορα αυτους που το βλεπουν σαν σοβαρο διαγωνισμο
περαστικα τους....
![]()
Δυστυχώς δεν είναι έτσι, πέφτει πολλυ φανατίλα, πολυ χρήμα απο 090, διαφημίσεις ,δισκογραφικές και ένα σώρό άλλα, καθημερινό θέμα προς συζήτηση στην καφετέρια στις ειδήσεις, μαλλιοτραβήγματα στην TV και ένα σωρό άλλα προιόντα υποκουλτούρας.
Αυτό , ειλικρινά θα ήθελα πολύ να μάθω πως το καταλαβαίνεις . Κάθε φορά που βλέπω την Γιουροβίζιον , όλα τα τραγούδια μου φαίνονται το ίδιο φριχτά .:grandpa: Πως λοιπόν μυρίζεσαι την συνταγή της αποτυχίας ;![]()
ΑΥτό έπρεπε να στείλουμε: http://www.youtube.com/watch?v=Sk2hxC6Xsso . Μα τι κάνει το ΥΠΠΟ;
Δυστυχώς δεν είναι έτσι, πέφτει πολλυ φανατίλα, πολυ χρήμα απο 090, διαφημίσεις ,δισκογραφικές και ένα σώρό άλλα, καθημερινό θέμα προς συζήτηση στην καφετέρια στις ειδήσεις, μαλλιοτραβήγματα στην TV και ένα σωρό άλλα προιόντα υποκουλτούρας.
αλλά κρυφά την ψιλιγουστάρουμε την παρακμή και πολυ περισσότερο την μάζωξη των κολλητών και μη!
Εγω παντως φιλε Γιωργο καθολου κρυφα και αν δεν εχω να κανω κατι καλυτερο, θα παω σπιτι της αδελφης μου με τους συνηθεις υποπτους που κανουμε χαβαλε και παρεα ,θα τσακισουμε και κανα κιβωτιο βαϊσμπυρ και παλι ωραιοι θα ειμαστε.:ernaehrung004: Που ειναι το κακο δηλαδη???
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.