Οι τιμές είναι σχετικά ακριβές, περισσότερο δύσκολο βέβαια θεωρώ το γεγονός της τοποθεσίας που δεν με θα με κάνει να ξεβολευτώ, μάλλον έχω γεράσει!!
Είναι η δεύτερη μπάντα του Corey Taylor, τραγουδιστή των Slipknot. Ούτε καν η πρώτη...Φαντάσου!
Παίζουν σύγχρονο rock, μάλλον άγριο, με στοιχεία από nU metal...Καλοί αλλά ''μπαντούλα''.
Ούτε μπύρες δεν θα προλάβουμε να πιούμε και όταν θα βγουν οι Metallica θα είναι όλοι πτώμα απ την κούραση...![]()
Καλά λέει...ακόμα και οι Metallica,μόλις δουν τους Slayer να παίζουν θα κουραστούν![]()
Ε ντάξει τότε μ αυτή τη λογική, μόλις ακούσουν και οι Slayer πόσο δυνατά θα τραγουδιέται το Master Of Puppets από κάτω θα ''πρασινίσουν'' απ τη ζήλεια τους...:silly:
Ε ντάξει τότε μ αυτή τη λογική, μόλις ακούσουν και οι Slayer πόσο δυνατά θα τραγουδιέται το Master Of Puppets από κάτω θα ''πρασινίσουν'' απ τη ζήλεια τους...:silly:
θα σε μαλωσω....
Θα σου τραβήξω το αυτί ρε.
Λοιπόν προετοιμάσου καλά να πάθεις ένα σοκ.
Metallica έχω δει ήδη δύο φορές... Το τελευταίο είναι τόσο καλό;
Αν με ρωτήσει κανείς ποια μπάντα είναι μεγαλύτερη στο χώρο του metal, υπάρχει μία πιθανότητα να πω Slayer, με την έννοια ότι είναι σταθερά άγριοι και το πιο θορυβώδες συγκρότημα. Αλλά γενικότερα σαν μέγεθος απλά δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης με τους Metallica. Για μένα πάντα...
Για οποιαδήποτε άλλη μπάντα θα ήταν ένας καλός metal δίσκος. Κατα τη γνώμη μου, για τη συγκεκριμένη μπάντα είναι παταγώδης αποτυχία. Και νομίζω και για όλους τους αντικειμενικούς και γι αυτούς που αγαπούν πραγματικά και συνειδητά την μπάντα ισχύει το ίδιο.
Ας μη γελιόμαστε, οι τύποι είναι κλινικά νεκροί. Καιρό τώρα. Αλλά δεν πάει κανείς σ αυτό το live για να δει τους Metallica. Πάει για να δει την μπάντα που κάποτε λεγόταν Metallica...
Και τον θεό Mustaine
Και τον θεό Mustaine Που ποτέ δεν ξεπουλήθηκε και ακόμα και τα μέτρια τραγούδια του ήταν πολλά επίπεδα παραπάνω από τις τελευταίες προσπάθειες των Leftallica.
Να υποθέσω ότι μιλάς στον χώρο του Thrash Metal. Μην τρελαθούμε κιόλας ότι οι Metallica είναι η κορυφαία metal μπάντα.
Όσο για το εάν είναι καλύτεροι από τους Slayer ή τους Megadeth, νομίζω ότι αυτό είναι τελείως αντικειμενικό και στην εκτίμηση του καθενός.
Το σίγουρο είναι ότι είναι η πιο επιτυχημένη εμπορικά μπάντα από τις 3.
Προσωπικά μετά από το black album, θεωρώ ότι ξεπουλήθηκαν τελείως και έφτασαν στα όρια της γελειότητας με τα τραγούδια τους. Με αποθεώση των St. Anger και Death Magnetic όπου ακούγοντε σαν μια πολύ κακή imitation των new metal groups.
Τραγικός. Και ακόμα τραγικότερο που μιλάει. .
Πραγματικά δε θέλω να σταθώ παραπάνω γιατί άτομα που τυγχάνουν μεγάλης συμπάθειας έχουν κόλλημα με το Mustaine, αλλά ρε παιδιά έλεος.
Peace Sells....:aetsch:opcorn:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.