Ακούστε κόσμε Μetallica, Αnthrax, Slayer και Μegadeth

Οι τιμές είναι σχετικά ακριβές, περισσότερο δύσκολο βέβαια θεωρώ το γεγονός της τοποθεσίας που δεν με θα με κάνει να ξεβολευτώ, μάλλον έχω γεράσει!!

Είναι η δεύτερη μπάντα του Corey Taylor, τραγουδιστή των Slipknot. Ούτε καν η πρώτη...Φαντάσου!

Παίζουν σύγχρονο rock, μάλλον άγριο, με στοιχεία από nU metal...Καλοί αλλά ''μπαντούλα''.

Ούτε τους Slipknot γούσταρα ποτέ...μόνον τον ντράμερ τους,που με την σειρά του γούσταρε έναν παλαιότερο ντράμερ των Malevolent Creation:Banane0:...αλλά μέχρι εκεί....
Ασε που το numetal "σάπισε" πριν καν εξελιχθεί...

Απάντηση: Re: Ακούστε κόσμε Μetallica, Αnthrax, Slayer και Μegadeth

Ούτε μπύρες δεν θα προλάβουμε να πιούμε και όταν θα βγουν οι Metallica θα είναι όλοι πτώμα απ την κούραση...:flipout:

Δεν θέλω να βλέπω τέτοια από σένα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005:

Καλά λέει...ακόμα και οι Metallica,μόλις δουν τους Slayer να παίζουν θα κουραστούν:flipout:

Ε ντάξει τότε μ αυτή τη λογική, μόλις ακούσουν και οι Slayer πόσο δυνατά θα τραγουδιέται το Master Of Puppets από κάτω θα ''πρασινίσουν'' απ τη ζήλεια τους...:silly:

Ε ντάξει τότε μ αυτή τη λογική, μόλις ακούσουν και οι Slayer πόσο δυνατά θα τραγουδιέται το Master Of Puppets από κάτω θα ''πρασινίσουν'' απ τη ζήλεια τους...:silly:

Θα σου τραβήξω το αυτί ρε.
Λοιπόν προετοιμάσου καλά να πάθεις ένα σοκ.

θα σε μαλωσω....

Metallica έχω δει ήδη δύο φορές... Το τελευταίο είναι τόσο καλό;

Anthrax έχω δει στην Αγγλία... στο περίπου... Μόνο που ήταν και ο Millano μαζί τους και δεν έπαιζαν τραγούδια των Anthrax :p

Megadeth από τότε που σταμάτησαν να βάζουν μεγάλους τίτλους στα album τους σταμάτησαν να μου αρέσουν...

Μάλλον δεν τη βλέπω, αλλά αν κανονίσετε παρέα στείλτε κανένα PM... :p

Re: Απάντηση: Re: Ακούστε κόσμε Μetallica, Αnthrax, Slayer και Μegadeth

θα σε μαλωσω....

Θα σου τραβήξω το αυτί ρε.
Λοιπόν προετοιμάσου καλά να πάθεις ένα σοκ.

Είμαι απόλυτα προετοιμασμένος για το τι έχει να γίνει στους Slayer. Και μπορώ να πω ότι αν και την μπάντα δε την πάω, όπως το βλέπω, θα φτιαχτώ άσχημα με όλο αυτό το χαμό που θα γίνει.:ADFADF1:

Από κει και πέρα, το να είσαι η πιο άγρια metal μπάντα - κατ εμέ - δεν συγκρίνεται με το να είσαι η πιο αντιπροσωπευτική metal μπάντα, η πιο ''ώριμη'', η πιο ανοιχτή σε πειραματισμούς και να χεις τις προυποθέσεις να έχεις τόση μεγάλη ποικιλία ήχου, όπως οι Metallica.

Αν με ρωτήσει κανείς ποια μπάντα είναι μεγαλύτερη στο χώρο του metal, υπάρχει μία πιθανότητα να πω Slayer, με την έννοια ότι είναι σταθερά άγριοι και το πιο θορυβώδες συγκρότημα. Αλλά γενικότερα σαν μέγεθος απλά δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης με τους Metallica. Για μένα πάντα...

Είναι και άλλο στυλ άλλωστε. Και γενικά λόγω της δισκογραφείας των ''Met'', ελάχιστες μπάντες του χώρου - για να μην πω καμία - μπορούν να συγκριθούν μαζί τους. Οι τύποι επεκτείνονται και περα απ τις σκοτεινές κοιλάδες του metal. Πολύ πιο πέρα. Κι ας λένε όλοι για εμπορευματοποίηση, για ξεπούλημα κλπ. Όσα δε φτάνει η αλεπού...

Last edited:
Metallica έχω δει ήδη δύο φορές... Το τελευταίο είναι τόσο καλό;

Για οποιαδήποτε άλλη μπάντα θα ήταν ένας καλός metal δίσκος. Κατα τη γνώμη μου, για τη συγκεκριμένη μπάντα είναι παταγώδης αποτυχία. Και νομίζω και για όλους τους αντικειμενικούς και γι αυτούς που αγαπούν πραγματικά και συνειδητά την μπάντα ισχύει το ίδιο.

Ας μη γελιόμαστε, οι τύποι είναι κλινικά νεκροί. Καιρό τώρα. Αλλά δεν πάει κανείς σ αυτό το live για να δει τους Metallica. Πάει για να δει την μπάντα που κάποτε λεγόταν Metallica...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ακούστε κόσμε Μetallica, Αnthrax, Slayer και Μegadeth

Αν με ρωτήσει κανείς ποια μπάντα είναι μεγαλύτερη στο χώρο του metal, υπάρχει μία πιθανότητα να πω Slayer, με την έννοια ότι είναι σταθερά άγριοι και το πιο θορυβώδες συγκρότημα. Αλλά γενικότερα σαν μέγεθος απλά δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης με τους Metallica. Για μένα πάντα...

Να υποθέσω ότι μιλάς στον χώρο του Thrash Metal. Μην τρελαθούμε κιόλας ότι οι Metallica είναι η κορυφαία metal μπάντα.
Όσο για το εάν είναι καλύτεροι από τους Slayer ή τους Megadeth, νομίζω ότι αυτό είναι τελείως αντικειμενικό και στην εκτίμηση του καθενός.
Το σίγουρο είναι ότι είναι η πιο επιτυχημένη εμπορικά μπάντα από τις 3.
Προσωπικά μετά από το black album, θεωρώ ότι ξεπουλήθηκαν τελείως και έφτασαν στα όρια της γελειότητας με τα τραγούδια τους. Με αποθεώση των St. Anger και Death Magnetic όπου ακούγοντε σαν μια πολύ κακή imitation των new metal groups.

Για οποιαδήποτε άλλη μπάντα θα ήταν ένας καλός metal δίσκος. Κατα τη γνώμη μου, για τη συγκεκριμένη μπάντα είναι παταγώδης αποτυχία. Και νομίζω και για όλους τους αντικειμενικούς και γι αυτούς που αγαπούν πραγματικά και συνειδητά την μπάντα ισχύει το ίδιο.

Ας μη γελιόμαστε, οι τύποι είναι κλινικά νεκροί. Καιρό τώρα. Αλλά δεν πάει κανείς σ αυτό το live για να δει τους Metallica. Πάει για να δει την μπάντα που κάποτε λεγόταν Metallica...

Και τον θεό Mustaine Που ποτέ δεν ξεπουλήθηκε και ακόμα και τα μέτρια τραγούδια του ήταν πολλά επίπεδα παραπάνω από τις τελευταίες προσπάθειες των Leftallica.

Και τον θεό Mustaine

:SFGSFGSF::SFGSFGSF::2thumb22sup:.

με τον Mustaine δεν μπορεσα ποτε να ειμαι αντικειμενικος.Ακομα και τωρα που το παιζει Νew born Christian.Παντα τον λατρευα και ηταν το πρωτο μου ειδωλο.
Aλλα την κουτσουκελα του την εκανε κι αυτος (Risk)...

Και τον θεό Mustaine Που ποτέ δεν ξεπουλήθηκε και ακόμα και τα μέτρια τραγούδια του ήταν πολλά επίπεδα παραπάνω από τις τελευταίες προσπάθειες των Leftallica.

Καλά απ τα τελευταία τους χαίρω πολύ. Όμως για τα πέντε πρώτα των Metallica, ο Mustaine ακόμα δε το χει χωνέψει ότι τα έβγαλαν χωρίς αυτόν. Απλά δεν μπόρεσε να κάνει εκείνος κάτι τέτοιο, όπως και πάρα πολύ άλλοι, αλλά αυτός είναι ο κλασσικός metal star:αδικημένος, ψωνισμένος ως εκεί που δεν παίρνει, αλκοολικός και πρεζόνι κάργα, πάντα underground αλλά υπο προυποθέσεις αναγεννημένος χριστιανός και καθωςπρέπει businessman. Πραγματικά δε θέλω να σταθώ παραπάνω γιατί άτομα που τυγχάνουν μεγάλης συμπάθειας έχουν κόλλημα με το Mustaine, αλλά ρε παιδιά έλεος.

Τραγικός. Και ακόμα τραγικότερο που μιλάει. Πάλι καλά που κάπου ανάμεσα στην ''κόκα'' και τα πάθη του Χριστού είδε το φως. Απλά ασχολίαστος...

Να υποθέσω ότι μιλάς στον χώρο του Thrash Metal. Μην τρελαθούμε κιόλας ότι οι Metallica είναι η κορυφαία metal μπάντα.
Όσο για το εάν είναι καλύτεροι από τους Slayer ή τους Megadeth, νομίζω ότι αυτό είναι τελείως αντικειμενικό και στην εκτίμηση του καθενός.
Το σίγουρο είναι ότι είναι η πιο επιτυχημένη εμπορικά μπάντα από τις 3.
Προσωπικά μετά από το black album, θεωρώ ότι ξεπουλήθηκαν τελείως και έφτασαν στα όρια της γελειότητας με τα τραγούδια τους. Με αποθεώση των St. Anger και Death Magnetic όπου ακούγοντε σαν μια πολύ κακή imitation των new metal groups.

Σίγουρα είναι υποκειμενικό. Γι αυτό και έβαλα και το ''κατ εμε''.
Το ξεπούλημα είναι σχετικό. Κάτι κερδίζεις, κάτι χάνεις. Μέσα σε ροκ ύμνους και ένα πνεύμα ωριμότητας παρεξετράπησαν απ την πολύ υψηλής ποιότητας πορεία τους. Και να σας πω την αμαρτία μου, όση διαφορά και να χαν τα πρώτα τους με τα μεταγενέστερα τους, δε θεωρώ ότι η ποιότητα έπεσε τόσο χαμηλά όσο παρα πολλοί την παρουσιάζουν

Όσο για τον παραλληλισμό του new metal με το death magnetic και το st.anger, τον θεωρώ πολύ άστοχο και θα τον αφήσω ασχολίαστο...

Τραγικός. Και ακόμα τραγικότερο που μιλάει. .

+1 Όταν είχαν έρθει τέλη του 90 στο rockwave είχα πιάσει τα πίσω δέντρα με την παρέα μου....
Αλλά γούστα είναι αυτά...:smash:

oi Metallica live εξακολουθουν να παραδιδουν δωρεαν μαθηματα σε νεες μπαντες.
Ειναι σε ελεεινα υψηλο επιπεδο το live παιξιμο τους.Εμενα μου αρεσαν μεχρι και το load.

βασικα η κουβεντα megadeth vs metallica μου φερνει δακρυα συγκινησης γιατι μου θυμιζει τα μικρατα μου που πλακωνομασταν οι Megadethικοι με τους οπαδους των Metallica,οι thrashers με τους επικους και παει ´λεγοντας.
διαβαζοντας τον back door man να τα παιρνει με τον Ντειβ μου θυμιζει τον εαυτο μου τοτε.και γουσταρω....
γι'αυτο θα του πω το εξης : κανενα αλμπουμ των Μεταλλικα (εκτος ισως το Μαστερ) δεν πλησιαζει το Peace Sells....:aetsch::popcorn:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ακούστε κόσμε Μetallica, Αnthrax, Slayer και Μegadeth

Πραγματικά δε θέλω να σταθώ παραπάνω γιατί άτομα που τυγχάνουν μεγάλης συμπάθειας έχουν κόλλημα με το Mustaine, αλλά ρε παιδιά έλεος.

δεν εχεις καταλαβει με τι ανωμαλαρες εχεις μπλεξει...και μπορεις να πεις οτι γουσταρεις.η συμπαθεια ειναι αμοιβαια και δεν αλλαζει.αγαπαμε τους φιλους μας με τα ελλατωματα τους...