Ακούστε κόσμε Μetallica, Αnthrax, Slayer και Μegadeth

Γα#@%@ τους κλέφτες μου γ#@ώ....

85 γιούρια είναι πολλά, για μένα που θα πήγαινα μόνο για Metallica... θα το δω όμως...

Έχεις δίκιο. Είναι όντως πολλά, ειδικά για τελειωμένους και μάλιστα...δεινόσαυρους. Τους Slayer δε τους μπορώ, Anthrax δεν έχω ακούσει αλλά δε μου γεμίζουν το μάτι, Megadeth απλά ασχολίαστοι, Mastodon γενικά δεν πολυακούω και τους έχω δει συμπτωματικά 2 φορές, Bullet for my Vallentine επίσης, αλλά... Μία απ τις τελευταίες πραγματικά πολύ μεγάλες μπάντες έρχεται στην Ελλάδα(METALLICA)- μπορεί και για τελευταία φορα - την οποία έχω αγαπήσει όσο άλλες μία - δύο. Δε το χάνω ούτε λόγω σχολής, ούτε λόγω δουλειάς και γενικώς για κανένα λόγο- ανευ δραματικού απροόπτου, ξύλο να χτυπήσω. Μόνο η παρουσία του James και οι πενιές του Kirk αξίζουν για μένα τόσα και άλλα τόσα...Ήμουν έτοιμος να μαζέψω λεφτά για να πάω έξω αλλά με πρόλαβαν τα είδωλα.

Μες τη βδομάδα μάλλον έφυγα για εισητήρια. Απλά...

Last edited:
Σίμο, κανόνισε, θέλουμε:
1.Καλό αμάξι (έχεις)
2.Καλό οδηγό (είσαι)
3.Να μην πίνει (είμαι σίγουρος)
4.Να είναι μέταλλο (νομίζω είσαι)
Με λίγα λόγια, άσε τις φλωριές και πήγαινε να πάρεις εισητήριο για να μην (*&%&^%&* ^&**&^%^&$^%&# %^&$%^$%^##&^ %^%*^*%

Re: Απάντηση: Ακούστε κόσμε Μetallica, Αnthrax, Slayer και Μegadeth

Σίμο, κανόνισε, θέλουμε:
1.Καλό αμάξι (έχεις)
2.Καλό οδηγό (είσαι)
3.Να μην πίνει (είμαι σίγουρος)
4.Να είναι μέταλλο (νομίζω είσαι)
Με λίγα λόγια, άσε τις φλωριές και πήγαινε να πάρεις εισητήριο για να μην (*&%&^%&* ^&**&^%^&$^%&# %^&$%^$%^##&^ %^%*^*%

Βρε συ..από πότε πηγαίνεις σε τέτοιου είδους συναυλίες με καλό αμάξι και οδηγό..στο τέλος θα μας πεις πως θα κάτσεις μόνος σου στο πίσω κάθισμα για να μην τσαλακωθεί το κοστούμι:flipout::worshippy:

ο mustaine αποτελει την αγαπημενη μου φιγουρα απο αυτη τη σκηνη.οι megadeth ειναι το φετιχ μου απο ολο το μεταλ και τους εχω μια ιδιαιτερη αγαπη.οι slayer ερχονται αμεσως μετα.οι big four του thrash ηταν ο λογος που το μεταλ αντεξε αλλα 20 χρονια απο τοτε που εσκασαν μυτη.
ψηνομαι πολυ....αν και ο mustaine μου το παιζει πλεον αναγεννημενος χριστιανος.εχει καει απο την πρεζα.προτιμω να τον θυμαμαι τοτε που ηταν αναρχα,θυελλα,φωτια και λαβρα.

ο mustaine αποτελει την αγαπημενη μου φιγουρα απο αυτη τη σκηνη.οι megadeth ειναι το φετιχ μου απο ολο το μεταλ και τους εχω μια ιδιαιτερη αγαπη.οι slayer ερχονται αμεσως μετα.οι big four του thrash ηταν ο λογος που το μεταλ αντεξε αλλα 20 χρονια απο τοτε που εσκασαν μυτη.
ψηνομαι πολυ....αν και ο mustaine μου το παιζει πλεον αναγεννημενος χριστιανος.εχει καει απο την πρεζα.προτιμω να τον θυμαμαι τοτε που ηταν αναρχα,θυελλα,φωτια και λαβρα.

Κατ εμέ ο Mustaine είναι ίσως ο πιο εμβληματικός metal star. Ένας τύπος ο οποίος είναι χωμένος στην πρέζα και στο ποτό μέχρι τα μπούνια, με αναρχική ιδεολογία και συμπεριφορά και με γνώση και τεχνική στην κιθάρα τόσο μεγάλου μεγέθους όσο και η μουσική φλυαρία και ποζεριά του. Δεν έχω λόγους να τον αντιπαθώ αλλά όλη αυτή η καφρίλα σε συνδυασμό με τη μουσική που παίζει - η οποία δε μ αρέσει - με αποπέμπει.

Μόλις άρχισαν τα πρώτα sonisphere festivals, οι συνεντεύξεις σε κανάλια, τα promos, κλπ και ρώτησαν την γνώμη του Mustaine για το φεστιβάλ εκείνος είπε χαρακτηριστικά:

''Είναι κάτι τεράστιο, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει. Όσων απ αυτούς που έρθουν τα κεφάλια τους συνεχίζουν να είναι στη θέση τους μετά το φεστιβάλ, δεν αξίζουν να είναι εδώ...''!

Σε καταλαβαινω.Ο Dave Mustaine ομως εχει εκεινο το σταριλικι που προκυπτει χωρις να το παιζει.Οριτζιναλ μεχρι τα μπουνια,αλλα και αλαζονας του κερατα οχι ομως χωρις λογο.Ηξερε οτι ηταν ο πιο ταλαντουχος και καταρτισμενος μουσικος απ'ολους τους αλλους.Οι γνωσεις του στη μουσικη ηταν βαθιες δεν ακουγε μονο μεταλ.Γι'αυτο και ο ηχος των Megadeth δεν μοιαζει με κανενος αλλου και γι'αυτο κανενας δεν μπορεσε να τους αντιγραψει.Αποτυπωνεται και στους στιχους του αυτο.Το οτι δεν μπορουσε να κρατησει το στομα του κλειστο του δημιουργησε πολλες αντιπαθειες αλλα ετσι ειναι και δεν το μετανιωσε ποτε.Παντως εχει σπουδαιο χιουμορ και οι συνεντευξεις του ηταν παντα σκετη απολαυση.Ειναι ο Brian Clough του μεταλ...
Καποτε σε μια ταινια ντοκιμαντερ το The decline of western civilization: The metal years εν μεσω παζεραδικων συγκροτηματων τα οποια ηταν τιγκα στα κλισε του ροκ σταρντομ και πεταγαν ολο μ@@@κιες ,we were born to rock, we are the best rock n'roll band και τετοιες μπουρδες,σκαει ενας Mustaine με ενα σαρδονιο χαμογελο και λεει:το θεμα ειναι οχι να εχεις μεγαλο μολυβι αλλα να ξερεις να γραφεις...

Σήμερα σκεφτόμουν να παρω εισητήρια και μου δημιουργήθηκε το εξής δίλλημα.

Με τα ίδια λεφτά και ίδια απόσταση μπορώ να πάω Σόφια 2 μέρες βέβαια όπου

22/6 Metallica/Slayer/Anthrax/Megadeth/Heaven and Hell
23/6 Rammstein/Manowar/Alice in Chains/Mastodon/Stonesour
:hmmmm:

 Νίκος;1224191 said:
Σήμερα σκεφτόμουν να παρω εισητήρια και μου δημιουργήθηκε το εξής δίλλημα.

Με τα ίδια λεφτά και ίδια απόσταση μπορώ να πάω Σόφια 2 μέρες βέβαια όπου

22/6 Metallica/Slayer/Anthrax/Megadeth/Heaven and Hell
23/6 Rammstein/Manowar/Alice in Chains/Mastodon/Stonesour
:hmmmm:

Δίλημμα? δε βλέπω κανένα δίλημμα... :D:D:D

Να σε πω δυστηχώς έτσι είναι. Το εισητήριο για τις 2 μέρες ξεκινάει από τα 40 ευρώ για όρθιους-60 καθιστούς-90 μπροστά στην σκηνή, γίνεται σε στάδιο με οργάνωση και όχι σε αλάνα , τα διόδια τα κάνεις ξενοδοχείο.

sofia550.jpg

Παιδιά το πρόγραμμα είναι χάλια...

Οι Anthrax βγαίνουν στη 1 το μεσημέρι! Stone Sour 4 - 5, Slayer 6.30 - 7.30, Megadeth 8 - 9...

Δε γίνεται οι Anthrax να ανοίγουν στους Bullet for my Valentine και στους Stone Sour. Επίσης, αν οι Slayer βγουν απ τις 6.30 θα χει γίνει όλο το τζέρτζελο νωρίς και μετά δε θα χει κανείς δύναμη.

δεν νοουνται slayer υπο τον ηλιο...anthrax το μεσημερι?
εχει κανενας απο αυτους τους διοργανωτες ιδεα γιατι συγκροτηματα μιλαμε?
και μια ωρα μονο ο καθενας?εεεελεεεεεος ρεεεεεεεεε.....

Οι Slayer κανονικά θα έπρεπε να κλείνουν την βραδιά..νταλα απόγευμα δεν είναι για τέτοιες καταστάσεις... από την άλλη είναι αρκετά τα μεγάλα ονόματα και κάποιο από αυτά θα πρέπει εκ των πραγμάτων να παίξει στον ήλιο...

Άλλα το να βάζεις τους Anthrax πριν τους Stone Sour είναι κάτι παραπάνω από ιεροσυλία...αληθεια,ποιοι είναι οι Stone Sour και τι παίζουν πάνω κάτω??:flipout:

πες τα ρε Σπυρο.τι να καταλαβουν το κερατο μου μεσα...:smash::smash:

χτες επεσε ενα περιοδικο ποικιλης υλης (sic) στα χερια μου και ειχε μεσα στα καλυτερα μεταλ συγκροτηματα τους linkin park:ADFADF1::ADFADF1:...

επρεπε να το κανουν σαββατο και να τελειωσει ξημερωματα...

Last edited:

χτες επεσε ενα περιοδικο ποικιλης υλης (sic) στα χερια μου και ειχε μεσα στα καλυτερα μεταλ συγκροτηματα τους linkin park:ADFADF1::ADFADF1:...

Ευθυμήσαμε και σήμερα, ότι έπρεπε μετά το μπάσκετ ήταν αυτό!!!....και να φανταστείς δεν ακούω και μέταλ.

Τις ωρες που βγαινει καθε συγκροτημα δεν τις οριζει μονο ο διοργανωτης αλλα και η ιδια η μπαντα.Δεν ξερουμε τι μπορει να εγινε για να βγαινουν οι anthrax τοσο νωρις.

αληθεια,ποιοι είναι οι Stone Sour και τι παίζουν πάνω κάτω??:flipout:

Είναι η δεύτερη μπάντα του Corey Taylor, τραγουδιστή των Slipknot. Ούτε καν η πρώτη...Φαντάσου!

Παίζουν σύγχρονο rock, μάλλον άγριο, με στοιχεία από nU metal...Καλοί αλλά ''μπαντούλα''.

Τις ωρες που βγαινει καθε συγκροτημα δεν τις οριζει μονο ο διοργανωτης αλλα και η ιδια η μπαντα.Δεν ξερουμε τι μπορει να εγινε για να βγαινουν οι anthrax τοσο νωρις.

Πολύ σωστό. Αλλά θα πρεπε να σκεφτούν και οι ίδιοι όσο γίνεται να διαφυλάξουν το προιόν που πουλάνε.Πέρα από ξεπερασμένο δεν είναι και βολικό να προσελκύσει τους οπαδούς του είδους υπο τέτοιες συνθήκες.

Κατανοητό ότι οι Metallica έχουν το δίωρο 21.30 - 23.30, γιατί κατα κοινή ομολογία σαν όνομα, είναι κάτι σκάλες πιο πάνω - εκτος απ τους Slayer που στο χώρο τους είναι σχεδόν ισότιμοι. Το να ανοίγουν οι Slayer όμως στους Megadeth με τον ήλιο ντάλα, είναι κάτι το εντελώς ασύμβατο με τη νοοτροπία ενός καλού προγράμματος.

Ούτε μπύρες δεν θα προλάβουμε να πιούμε και όταν θα βγουν οι Metallica θα είναι όλοι πτώμα απ την κούραση...:flipout: