Πολύ έντονη παραμόρφωση. Έχεις ακούσει ποτέ χιλιοπαιγμένο δίσκο, δίσκο που έχει φαγωθεί από παίξιμο με φθαρμένη κεφαλή; Όταν ακούσεις την κεφαλή σου να παίζει έτσι καινούριους δίσκους, τότε ήρθε η ώρα της αλλαγής.
Έγινες απόλυτα κατανοητός.
Μία αδυναμία αναπαραγωγής των έντονων συριστικών μήπως είναι η αρχή αυτού του φαινομένου;
θα καταλάβει ότι άλλαξε η κεφαλή ???? πολύ εκπαιδευμένη τη βρίσκω.....![]()
Βασικά την V2 έκδοση της ίδιας θα πάρω όταν έρθει η ώρα (σε πάνω απο χρόνο ευτυχώς) που είναι οπτικά η ίδια αλλα έχω σκοπό να πάω το πικάπ στον αντιπρόσωπο για ρυθμισμα τότε οπότε εκεί τι λέμε; ότι το βγάλαμε βολτίτσα να πάρει αέρα; και την "ίδια" να έβλεπε επάνω είμαι σίγουρος οτι θα την είχε ψυλιαστει την δουλειά και απλά θα έκανε για άλλη μια φορά το κορόιδο.
Όχι οτι της έχω πεί ποτέ ψέματα (ίσως την αλήθεια λίγο στρογγυλοποιημένη μπορεί) αλλα αν μετα απο δυόμισι (μόνο) χρόνια καταλάβαινε οτι θα χάλαγα όσο το ψυγείο που θέλουμε να πάρουμε για να αλλάξω πάλι κεφαλή νομίζω οτι το λιγότερο θα μούτρωνε και με το δίκιο της.
που να αγοράζεις ψυγείο τέτοιες εποχές, υπάρχει κρίση....![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.