Ακριβά γούστα.........

Οτι και να μου χαριζανε πατως απο ολα αυτα, θα το πουλαγα, και θα επαιρνα μια Μ3. (με τα ρεστα, κανα οικοπεδακι(αρα).

Μερσεντες δεν τραβαει την slr?

Απάντηση: Re: Ακριβά γούστα.........

Οτι και να μου χαριζανε πατως απο ολα αυτα, θα το πουλαγα, και θα επαιρνα μια Μ3. (με τα ρεστα, κανα οικοπεδακι(αρα).

Μερσεντες δεν τραβαει την slr?

ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ!!!!

ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΕ ΧΙΛΙΑ!!!!-bye-

Μισο λεπτο ρε παιδια γιατι χασαμε την μπαλα μου φαινεται. H SLR ειναι 1 αυτοκινητο αγωνιστικο σε εισαγωγικα παντα. Εχω την εντυπωση αν και δεν ειναι συγκρισημα μια Lamborghini θα κοστιζε λιγοτερα και θα εδινε περισοτερα. Ποια slr δηλαδη?????????? Ημαρτον. Για 1 παππου που εχει πολλα φραγκα μια χαρα ειναι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ακριβά γούστα.........

Αυτο οπως το βλεπω ειναι ή Fiat ή Ford αλλα what's your point δεν καταλαβα???

Μην με περάσετε για "ψωνάρα" αλλα όταν έχεις τα λεφτά για μια SLR είναι πολύ καλύτερα να προτιμήσεις εταιρία που θα μεταφέρει σκεπαστό το δωράκι σου. Τουλάχιστον έτσι κάνω εγώ και πολλοί άλλοι που γνωρίζω.

Μα καλά..είναι δυνατόν να έχει τέτοιο "κάρο" και να το στέλνει με μεταφορική?

Τι το πήρε να το κάνει στην τελική, φιγούρα?

Με 3 πράγματα είμαι εθισμένος.
A/V συστήματα, Ωρολογοποιία και Αυτοκίνητα.
Επειδή έχω δει με τα ματάκια μου και έχω ακούσει επίσης αρκετά ονειρεμένα αυτοκίνητα θέλω να σας πω ότι το τελευταίο ΤΈΡΑΣ που άκουσα και είδα σε κεντρική λεωφόρο του Edinburgh το περασμένο Σαββάτο ήτανε...........
Η' μάλλον εάν μπορεί κάποιος να μαντέψει ????
Για να διευκολύνω λίγο θα πω ότι βγαίνει μονο σε μαύρο χρώμα και στα δικά μου ματια φάνταζε λες και είχε κατεβει στο δρόμο ένα STEALTH 117 !!!

Στην Princess Street?

Χμμμμμ... προσπαθω να μαντεψω αλλα το μονο βγαινει σε μαυρο με μπερδευει

Στην Princess Street?

George street γιατί Princess street δεν επιτρέπονται επιβατικά IX παρα μονο λεωφορεία κλπ.
Οποιος πάρει καινούργιο καρο το κυκλοφορεί στην George Sτ.
Είναι κάτι σαν την Ιωάννου Μεταξά ή την Κανάρι ....κλπ στην Αθηνα εάν θυμάμαι καλά.......:grinning-smiley-043

Στην Princess Street?

Διευκρίνιση :lehrer: όχι Μαύρο αλλα Γκρι σκούρο και είναι το χρώμα πώλησης. Γιατί υπάρχει και σε λευκό αλλα μονο se demo από ότι γνωρίζω.

Ε, πες το λοιπον.

Λίγο ακόμη βοήθεια είναι ότι στο μοντέλο του αυτοκινητου περιέχονται και τα αρχικά .........."παλιών δίσκων" :nounder:

Τώρα όσο για την VW- Buggati Veyron δεν νομίζω να έχει γίνει καμια πώληση ακόμα. :chinscratch:

McLaren F1 και έκλεισε η ιστορία της αυτοκίνησης!:grinning-smiley-043

Την έχω δει παλιά σε ένα μικρό γωνιακό "μαγαζάκι" στο Λονδίνο σε demoroom και μάλιστα με τα Θεϊκά Hi-End ηχεία μαζί που ήτανε σε τρελα χρώματα.