Ακριβά γούστα.........

Η Buggati κυκλοφορει. Εχει και πολλα video στο youtube
Οσο για αυτο που λες για παλιους δισκους δεν βοηθα.
Εγω παραιτουμαι:FSGSFGS4:

Re: Απάντηση: Ακριβά γούστα.........

Την έχω δει παλιά σε ένα μικρό γωνιακό "μαγαζάκι" στο Λονδίνο σε demoroom και μάλιστα με τα Θεϊκά Hi-End ηχεία μαζί που ήτανε σε τρελα χρώματα.

Εχω παει και εγω εκει. Ειχε μια ασημι Mclaren μεσα. Σοκ και δεος σε χρυσο περιτύλιγμα

Murcielago LP 640. :worshippy: :worshippy: :worshippy:

Όλα τα κεφαλια μαζί και το δικό μου, γυρίσανε από τον θόρυβο της μηχανής.
Και όχι από την εξάτμιση που είναι της μόδας δυστυχώς από κάποια δήθεν Fast and Furious .
Καλά άκουσα και το τρελό από την γυναικα μου ....."δεν μου αρέσει" ... :bang: και επήλθε κάποια ρίξει :twoguns: στην σχέση μας αρκετών sec.........

Και βασικα σιγα το αμαξι
Χαλια ειναι δεν μου αρεσει καθολου...

... τρακαρισμενο:flipout:

Απάντηση: Re: Ακριβά γούστα.........

Murcielago...
δεν ειναι τοσο γερο αυτοκινητο

Μου θυμίζει το e-mail που μου στείλανε με το ατύχημα της Enzo που οδήγησε ο γιος ενός άτυχου ιδιοκτητη και δεν έπαθε τίποτα ο οδηγός.
Και το εκμεταλλεύτηκε η Ferrari για να διαφημίσει την ασφάλεια του αυτοκινητου που έβλεπες μονο την καμπίνα και τίποτε άλλο μετά το ατύχημα !!!

Ενταξει. Πλακα κανουμε ετσι.

Βρε, Silent ειμαστε καταστροφολογοι!

Re: Απάντηση: Re: Ακριβά γούστα.........

Μου θυμίζει το e-mail που μου στείλανε με το ατύχημα της Enzo που οδήγησε ο γιος ενός άτυχου ιδιοκτητη και δεν έπαθε τίποτα ο οδηγός.
Και το εκμεταλλεύτηκε η Ferrari για να διαφημίσει την ασφάλεια του αυτοκινητου που έβλεπες μονο την καμπίνα και τίποτε άλλο μετά το ατύχημα !!!

"ατυχος" επειδη δεν επαθε τιποτε ο γιοκας του?
:flipout: :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Ακριβά γούστα.........

Για αυτη την διαφημηση λες???

41 year old driver was killed after losing control of his Enzo at 150 MPH. The impact was so great that it tore the car into several pieces. Locals reported having seen and heard an Enzo being driven very hard the day before. Most likely it was the same car. Accident happened on October 30th, 2005.

It sometimes takes a tragedy like this to realize how dangerous reckless driving is. This driver, who was able to afford a 1 million dollar car, lost his life to a careless decision.

Τωρα που λεμε για τετοια, πριν κανα μηνα μια φεραρι (ανγωριστο μοντελο οπως ειχε γινει) στο "s" της παραλιακης μετα την Αγια Μαρινα, περιπου στο 35ο αν δεν κανω λαθος, καπως ετσι εγινε.

Καλυτερα ομως να αλλαξουμε το θεμα.....

Καλα ειπαμε οκ με τοσα που πηγαινε λογικο. Αλλα οχι και να γινει κοματια το αυτοκινητο βρε παιδια. Ημαρτον

Έχει δει κάποιος το Gumball 3000 του 2006 ???

GT3 προσπερνά Enzo και μετά αρχίζει το πανηγύρι με Enzo να αφήνει πίσω GT3 (GT3 κοντέρ έγραφε 312 χλμ :bang: ) και όλα αυτά σε normal δρόμο και όχι κάποια πιστα

Εγω εχω δει το 2005. Το 2006 το ειδα λιγο σε 1 γερμανικο καναλι αλλα οχι για πολυ ωρα

Ποιος τυχεράκιας βρίσκετε Θεσσαλονίκη ???

GUMBALL 3000 for 2007:

1st May 2007 Istanbul to Athens via Thessaloniki checkpoint..........
2nd May 2007 Athens to Dubrovnik