Ακρόαση AKG?

Να τα φέρω ευχαρίστως αλλά είναι πολύ πειραγμένα... δεν ξέρω αν δηλαδή μετά από 150 περίπου ευρώ αγοράς κάποιος (εσύ δλδ) θα διακινδύνευε τις μετατροπές... οι οποίες όμως αξίζουν και φέρνουν το ακουστικό σε άλλη τελείως κατηγορία.

Να τα φέρω ευχαρίστως αλλά είναι πολύ πειραγμένα... δεν ξέρω αν δηλαδή μετά από 150 περίπου ευρώ αγοράς κάποιος (εσύ δλδ) θα διακινδύνευε τις μετατροπές... οι οποίες όμως αξίζουν και φέρνουν το ακουστικό σε άλλη τελείως κατηγορία.

Εγώ που δεν γνωρίζω από μόντες... θα μπορούσες να αναλάβεις?
Αν είσαι μέσα, δεν έχω πρόβλημα με τις μόντες. Μόνος μου όμως δεν αγγίζω.

Μου φαίνεται θα κάτσω να κάνω ακροάσεις με τα 271, να δω τι και πώς...

Όσον αφορά τα AKG, λογικά οι λύσεις σου σε κλειστά θα είναι είτε 271ΜΚΙΙ (τα οποία γίνονται ακόμα στην Αυστρία, νομίζω) είτε τα Κ550. Από άλλες μάρκες δεν κατέχω και πολύ.

τα K270 studio είχαν διπλό οδηγό και εντελώς διαφορετικό σύστημα εκπομπής του ήχου προς το αυτί (μαζί με τα 280).
Τα 271 είναι κλειστά αλλά πλέον έχουν μόνο 1 οδηγό.
θεωρώ ότι οι δυό λόγω μικρότερης μάζας και αδράνειας πρέπει να έχουν μεγαλύτερη αμεσότητα.

Θεωρητικα τα 271 είναι συνέχεια των 270 όπως και τα 272.

Εγώ που δεν γνωρίζω από μόντες... θα μπορούσες να αναλάβεις?
Αν είσαι μέσα, δεν έχω πρόβλημα με τις μόντες. Μόνος μου όμως δεν αγγίζω.

Να τα ακούσεις πρώτα και αν σου αρέσουν ευχαρίστως...

Μου φαίνεται θα κάτσω να κάνω ακροάσεις με τα 271, να δω τι και πώς...

Όσον αφορά τα AKG, λογικά οι λύσεις σου σε κλειστά θα είναι είτε 271ΜΚΙΙ (τα οποία γίνονται ακόμα στην Αυστρία, νομίζω) είτε τα Κ550. Από άλλες μάρκες δεν κατέχω και πολύ.

Κι' εγώ αυτά θέλω να ακούσω πρίν από όλα... και μετά και τα 601.
Μου έχουν πεί βέβαια ότι ακούγονται πολύ τριγύρω, αλλά θα ήθελα να ακούσω και εγώ ο ίδιος πόσο/πώς....

τα K270 studio είχαν διπλό οδηγό και εντελώς διαφορετικό σύστημα εκπομπής του ήχου προς το αυτί (μαζί με τα 280).
θεωρώ ότι οι δυό λόγω μικρότερης μάζας και αδράνειας πρέπει να έχουν μεγαλύτερη αμεσότητα.

Από μια πρόχειρη ματιά στο ebay, δεν βρήκα ούτε ένα ζευγάρι... ούτε Αμερική ούτε Αγγλία... WTF? Δεν παίζουν πουθενά?

a9b161a8_k270s38ne.jpg

Με μια πρώτη ματιά βλέπω πολύ θετικές κριτικές για τα 271 mk II πάντως...

Τα Κ270 Studio του Supersonic εννοούσα... :ernaehrung004:

θέλει λιγο κυνήγι.
βλέπεις είναι παλιό μοντέλο.
Εγώ τα πήρα καινούργια το 1988 ή 1989.

η άποψή μου με τα akg επειδή ασχολούμαι χρόνια με τη μάρκα, είναι ότι τα καλά χρόνια ήταν προ Harmann.
Όχι ότι τώρα δεν βγαίνουν καλά μοντέλα, ιδίως στις ναυαρχίδες κλπ.
Απλά τώρα μπήκαν κι οι σπόνσορες και τα χρώματα και ...άντε μην πω.

Την εποχή που τα κυνηγούσα είχε 7 μοντέλα όλη η γκάμα.
Και όλα ήταν Killers.