Κυριοι, μην ξεχασετε να ετοιμασετε τα στικακια σας με καλης ποιοτητας υλικο. Περιμενουμε 24/196-DSD και αλλα εξωτικά
Μα καλά, ένα transport για τα δικά μου εξωτικά 44/16, που κατοικούν σε CD δε θα υπάρχει???
Πρέπει κι εγώ να ριπάρω?? :violent-smiley-030:
Θα το παλαίψω βέβαια....
Eίναι πάντως μια καλή ευκαιρία να δοκιμασεις!..
Παναγιώτη μπορεί να γίνεται αλλα δεν έχει και κάνενα ιδιαίτερο νόημα αυτή η λογική. Κανείς δεν ταλαιπωρεί το drive του μακ του για να ακούσει χειρότερα απο ότι απο τον σκληρό. Για μια ακρόαση στα γρήγορα ή κάποιου ακόμα αριπάριστου υλικού υπάρχει το παλιό μας cdplayer ή ένα dvd ή bluray..Το μακ που θα εχουμε πάντως μπορει να παίξει και ενα απλο cd, οποτε φερε οτι νομίζεις.
Μπράβο Πέτρο για το ριπάρισμα!
Εχω και εγω μερικα εξωτικά 16/44.1 (ναι, εχω και CD, αλήθεια λεω) αλλα δεν ξερω αν θα τα φερω. Μου κανει κάπως, να εχω μπροστα μου ντακιδιο που διαβάζει τα παντα ολα και εγω να το ταΐσω με red book.
Το μακ που θα εχουμε πάντως μπορει να παίξει και ενα απλο cd, οποτε φερε οτι νομίζεις.
Έχεις δίκιο αλλά, σκέψου ότι το δικό μου reference είναι αυτά τα CDάκια... Τι να κάνω?
Για να συγκρίνουν τα αυτιά μου, χρειάζονται αυτό το περιεχόμενο, γιατί δεν έχω reference απο άλλο!
Έχω κάποια αρχεία υψηλής ανάλυσης, αλλά δεν τα έχω ακούσει ποτέ αξιοπρεπώς...
Τεσπα, δε θα τα χαλάσουμε κ το ξέρεις.
Θα ακούσουμε λίγο απ' όλα και αυτό μόνο φτάνει! :ernaehrung004:
Έχεις δίκιο αλλά, σκέψου ότι το δικό μου reference είναι αυτά τα CDάκια... Τι να κάνω?
Για να συγκρίνουν τα αυτιά μου, χρειάζονται αυτό το περιεχόμενο, γιατί δεν έχω reference απο άλλο!
Έχω κάποια αρχεία υψηλής ανάλυσης, αλλά δεν τα έχω ακούσει ποτέ αξιοπρεπώς...
Τεσπα, δε θα τα χαλάσουμε κ το ξέρεις.
Θα ακούσουμε λίγο απ' όλα και αυτό μόνο φτάνει! :ernaehrung004:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.