Ακρόαση Auralic Vega DAC στην Aurion

1) Dr Pan K
2) Chris1967
3) Bower
4) totsipaki
5) DomieMic65
6) Dalanik
7) Farflung
8) PanMan
9) Economo
10) alkman
11) pankar0
12) Γιωργος

Ο φίλος Πετρος (Totsipaki) ετοιμασε και ενα demo rip σε διαφορετικες αναλύσεις για να κανουμε και μια σύγκριση. Θα ηθελα να τον ευχαριστήσω και δημοσια για τον χρονο του.

Κυριοι, μην ξεχασετε να ετοιμασετε τα στικακια σας με καλης ποιοτητας υλικο. Περιμενουμε 24/196-DSD και αλλα εξωτικά

Last edited:
Κυριοι, μην ξεχασετε να ετοιμασετε τα στικακια σας με καλης ποιοτητας υλικο. Περιμενουμε 24/196-DSD και αλλα εξωτικά

Μα καλά, ένα transport για τα δικά μου εξωτικά 44/16, που κατοικούν σε CD δε θα υπάρχει???
Πρέπει κι εγώ να ριπάρω?? :violent-smiley-030:

Θα το παλαίψω βέβαια....

Μα καλά, ένα transport για τα δικά μου εξωτικά 44/16, που κατοικούν σε CD δε θα υπάρχει???
Πρέπει κι εγώ να ριπάρω?? :violent-smiley-030:

Θα το παλαίψω βέβαια....

Eίναι πάντως μια καλή ευκαιρία να δοκιμασεις!..

Eίναι πάντως μια καλή ευκαιρία να δοκιμασεις!..

Εντάξει, ξέρω πως γίνεται, απλά είναι ένα task ακόμα στα δεκάδες που έχω κάθε μέρα... :)

(Το προηγούμενο μήνυμά μου, ψιλοχιουμοριστικά το έγραψα, δεν έχω τσαντιστεί, ΟΚ? :coool:)

Εχω και εγω μερικα εξωτικά 16/44.1 (ναι, εχω και CD, αλήθεια λεω) αλλα δεν ξερω αν θα τα φερω. Μου κανει κάπως, να εχω μπροστα μου ντακιδιο που διαβάζει τα παντα ολα και εγω να το ταΐσω με red book.

Το μακ που θα εχουμε πάντως μπορει να παίξει και ενα απλο cd, οποτε φερε οτι νομίζεις.

Το μακ που θα εχουμε πάντως μπορει να παίξει και ενα απλο cd, οποτε φερε οτι νομίζεις.
Παναγιώτη μπορεί να γίνεται αλλα δεν έχει και κάνενα ιδιαίτερο νόημα αυτή η λογική. Κανείς δεν ταλαιπωρεί το drive του μακ του για να ακούσει χειρότερα απο ότι απο τον σκληρό. Για μια ακρόαση στα γρήγορα ή κάποιου ακόμα αριπάριστου υλικού υπάρχει το παλιό μας cdplayer ή ένα dvd ή bluray..

Re: Απάντηση: Ακρόαση Auralic Vega DAC στην Aurion

Μπράβο Πέτρο για το ριπάρισμα!

Δέν ήταν και τίποτα.. Ένα δίλεπτο κομμάτι είναι απο ένα βινύλιο που έπαιξα τρείς φορές και έγραψα αντίστοιχα στις τρείς αναλύσεις DSDx64, 192/24, 44,1/16 απο το αναλογικό μου που αποτελείται απο τα Clearaudio Preformance, ZYX R-100, εσωτερικό phono του Luxman L-590A II. Η εγγραφή έγινε με το Korg MR2 απο το tape out του ενισχυτή ενώ η επεξεργασία είναι ελάχιστη, μόνο tagging και μικροδιορθώσεις στο level και λίγο κόψιμο-ράψιμο να έρθουν όλα ακριβώς.

Μετά την εκδήλωση θα ανεβάσω εδώ στο νήμα το Link του αρχείου στην διάθεση όλων για να γίνει αφορμή για επικοδομητική συζήτηση. Δν το κάνω τώρα γιατί δεν θέλω να γίνει η ακρόαση με μπερδεμένα απο τους διάφορους εξοπλισμούς, αυτιά/μυαλά. Πρώτα στην εκδήλωση να γίνει ένα τύπου τυφλό και μετά φυικά με χαρά να γίνει και μια ευρύτερη κουβέντα!!

Η μουσική είναι τα δύο πρώτα λεπτά απο αυτό το lp

Last edited:
Εχω και εγω μερικα εξωτικά 16/44.1 (ναι, εχω και CD, αλήθεια λεω) αλλα δεν ξερω αν θα τα φερω. Μου κανει κάπως, να εχω μπροστα μου ντακιδιο που διαβάζει τα παντα ολα και εγω να το ταΐσω με red book.

Έχεις δίκιο αλλά, σκέψου ότι το δικό μου reference είναι αυτά τα CDάκια... Τι να κάνω?
Για να συγκρίνουν τα αυτιά μου, χρειάζονται αυτό το περιεχόμενο, γιατί δεν έχω reference απο άλλο!

Έχω κάποια αρχεία υψηλής ανάλυσης, αλλά δεν τα έχω ακούσει ποτέ αξιοπρεπώς...
Τεσπα, δε θα τα χαλάσουμε κ το ξέρεις.

Θα ακούσουμε λίγο απ' όλα και αυτό μόνο φτάνει! :ernaehrung004:

Έχεις δίκιο αλλά, σκέψου ότι το δικό μου reference είναι αυτά τα CDάκια... Τι να κάνω?
Για να συγκρίνουν τα αυτιά μου, χρειάζονται αυτό το περιεχόμενο, γιατί δεν έχω reference απο άλλο!

Πάντως όπως έγραψες μπορείς να τα ριπάρεις εύκολα.
Καλύτερο είναι απο το να παίξουν απο τρανσπορτ. Όσο για το θέμα της ανάλυσης και αν κρίνω απο την δική μου πείρα οι μεγαλύτερες εκπλήξεις έρχονται απο τις μικρές αναλύσεις.. Έτσι και αλλιώς απο τις μεγάλες το περιμένει κανείς..

Το είχα ακούσει στην έκθεση και μου είχε κάνει πολύ θετική εντύπωση. Θα ήθελα πολύ να τα ξανακούσω.

Μάλλον δεν εκφραστηκα καλα, συγνωμη φιλε μου. Προφανώς μπορεις να φέρεις το υλικο σου, απλα ισως να εχει πιο πολυ νοημα να έχουμε στικακια λογω ευκολίας και αρχεια hires για να δούμε που φτάνει το σύστημα.

1) Dr Pan K
2) Chris1967
3) Bower
4) totsipaki
5) DomieMic65
6) Dalanik
7) Farflung
8) PanMan
9) Economo
10) alkman
11) pankar0
12) Γιωργος
13) panos_adgr ?

1) Dr Pan K
2) Chris1967
3) Bower
4) totsipaki
5) DomieMic65
6) Dalanik
7) Farflung
8) PanMan
9) Economo
10) alkman
11) pankar0
12) Γιωργος
13) panos_adgr ?
14) ioannis736

Παιδιά δυστυχώς καθυστέρησα στην δουλειά από τη μια... Αλλά μετά είχε τόσο ωραία μέρα που αποφάσισα να πάω ποδηλατάδα....
Ελπίζω να περάσατε καλά και να ακούσατε ομορφιές...
uploadfromtaptalk1394898822147.jpg
-bye-