Να ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου τον Παναγιώτη που οργάνωσε αυτή την ακρόαση, την Aurion και τον κο Γιάννη για τη διάθεση κ τη φιλοξενία, καθώς και την πολύ καλή παρέα των φίλων του AVclub!
Τα σχόλιά μου επί της ουσίας δεν απέχουν από αυτά που έχουν ήδη ακουστεί.
Καλώς ή κακώς, τα γούστα μας συνέπιπταν το Σάββατο, οπότε κι η δική μου γνώμη δεν έχει διαφορές από τους προλαλήσσαντες.
Το πρώτο σύστημα με τον Προ και τους τελικούς της Auralic ήταν αρκετά "σφικτό", με τον ήχο να απελευθερώνεται όταν στην αλυσίδα μπήκε ο Absoluta Parthenope.
Βέβαια οι τελικοί ήταν άστρωτοι (είχαν παίξει καμμιά 50αριά ώρες αν δεν κάνω λάθος).
Επίσης, το πρόγραμμα των κομματιών που ακούσαμε δε μου ήταν ιδιαίτερα γνωστό και για κάποιο λόγο, η ομάδα αναχώρησε λίγο πριν καταφέρω να δώσω το μαγικό στικάκι με τα εκπληκτικά 44/16 μου! :Banane0:
(Θεωρώ ότι αυτό δεν έγινε επίτηδες, αλλά επειδή άρχισαν να ακούγονται διάσπαρτοι γαστρικοί ήχοι, οι οποίο εξελήφθησαν αρχικά ως άρτιφακτς του DSD!!! ήμαρτον! :violent-smiley-030: )
(Κρίμα δηλαδή, γιατί κάποιοι "έφαγαν" 2-3 σελίδες στο thread να μιλάνε για μνήμες κ επεξεργαστές, ενώ η λύση ήταν μερικά πιτόγυρα... :BDGBGDB55
Κατά τα άλλα, η ηχητική φιλοσοφία των Quad δεν είναι κοντά στα γούστα μου (ίσως βέβαια φταίνε κι άλλα πράγματα, όπως περιορισμοί στο στήσιμό τους) και λόγω του ότι δεν άκουσα πολύ γνωστά σε μένα κομμάτια θα περιοριστώ στο σχόλιο ότι ήταν μια αξιοπρεπής αναπαραγωγή, ευχάριστη, συμπαγής και άρτια, η οποία δεν είχε κάτι ενοχλητικό και ο παράγοντας προσωπικού γούστου καθορίζει τα της συνέχειας...
Περάσαμε ένα όμορφο πρωϊνό, η μεσημεριανή χοληστερίνη κατατρόπωσε τα άρτιφακτς και με 1-2 μπυρίτσες είπαμε κ 2 audiophilo-χαβαλο-κουτσομπολο-κουβέντες παραπάνω στη σουβλασερί και κλείσαμε!!!
Να είμαστε καλά να ξανασυναντηθούμε!