Ακρόαση ηχειου στον χώρο μου.

ένα ηχείο όπως και κάθε συσκευή έχει κάποιοες προδιαγραφές κατασκευής και κάποια υλικά τα οποία το αποτελούν και ο ήχος που παράγει είναι αποτέλεσμα της κατασκευής και του συνόλου αυτού...καλά ως εδώ...?
το παραπάνω είναι το μόνο αντικειμενικό στοιχείο στο οποίο συμφωνούμε όλοι μας....
απο εκεί και πέρα το ηχείο αυτό "κελαϊδάει" διαφορετικά σε κάθε χώρο (ακόμα και στον ίδιο με άλλη τοποθέτηση), διαφορετικά με άλλα σύνοδα και όπως καταλαβαίνεται οι συνδιασμοί ήχων που μπορούμε να πάρουμε είναι άπειροι.
Τώρα στον φίλο vetnik ο οποίος ενθουσιάστηκε με τον ήχο των ηχείων παντού εκτός απο το χώρο του, αν τα ακούσω εγώ, π.χ. στον χώρο του, μπορεί να τα βρώ μια χαρά.Ετσι όπως παρουσιάστηκε το θέμα, οτι δηλαδή τα ηχεία στο χώρο του ήταν χάλια, τί να πώ όλοι μας έχουμε ακούσει τα ηχεία που πήραμε πρίν τα πάρουμε και δεν πέσαμε απο τα σύννεφα όταν τα φέραμε σπίτια μας, και σε χώρους δύσκολους όπως έχουν παρουσιαστεί και σε αυτό το φόρουμ.
Αν το πρόβλημα είναι λεπτομέριας δλδ σε κάποια χαμηλα ή μεσαία τότε με κατάλληλα σύνοδα ή μικροεπεμβάσεις στο χώρο σώζεται.
Κοντολογίς αγαπητέ εγώ θα τα έπαιρνα αν μου άρεσαν αλλά επιφυλάσομαι για το τι εννοείς εσύ "ακούστηκαν χάλια στο χώρο μου...".

μεγειά και καλοάκουστα και από μένα.
δε μας τα παρουσιάζεις κιόλας αν θες; μη μείνουμε και με την απορία :operator:

Η ιστορια των ls50 είναι, με λίγη σάλτσα και αναχρονισμους.

Για αυτά μίλαγες τόσες μέρες....!!!!?????? Δε μας το έλεγες απο την αρχή να σου πούμε πάρτα απο την αρχή να μην παιδευόμαστε.....χα χα πλάκα κάνω καλοάκουστα...

τελικά από χαμηλό τι λένε? σου ακούγονται επαρκή ή θα ψάξεις για sub? Τα έβαλες κοντά σε τοίχο? Πες τίποτα! Με το τσιγκέλι θα στα βγάζουμε?

Απάντηση: Re: Ακρόαση ηχειου στον χώρο μου.

Για αυτά μίλαγες τόσες μέρες....!!!!?????? Δε μας το έλεγες απο την αρχή να σου πούμε πάρτα απο την αρχή να μην παιδευόμαστε.....χα χα πλάκα κάνω καλοάκουστα...

Τα είχα πάρει, σιγά μην ρώταγα όλους αυτούς εδώ που είπαν όχι...

Απάντηση: Re: Ακρόαση ηχειου στον χώρο μου.

τελικά από χαμηλό τι λένε? σου ακούγονται επαρκή ή θα ψάξεις για sub? Τα έβαλες κοντά σε τοίχο? Πες τίποτα! Με το τσιγκέλι θα στα βγάζουμε?

Αφου στο διάγραμμα αποκρισης φαίνεται ακριβώς το χαμηλό τους.
Ακριβώς όπως στο διάγραμμα....