ΑΚΡΟΑΣΗ ΜΑGNEPAN ΟΔΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ LAMM.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΑΚΡΟΑΣΗ ΜΑGNEPAN ΟΔΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ LAMM.

Που θα με δανειζετε εννοεις-bye-

Προσπάθησα, με εύσχημο τρόπο, να σου πώ οτι το μόνο που μπορώ να σου προσφέρω είναι το γόνατό μου για να κλάψεις.... :flipout:

Μη στενοχωριέσαι Πάνο, όταν γίνω δισεκατομμυριούχος (εν ευθέτω χρόνω), θα σου πάρω μια τετράδα Lamm, να κάνεις και διενίσχυση!

Απάντηση: Re: ΑΚΡΟΑΣΗ ΜΑGNEPAN ΟΔΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ LAMM.

Μη προδικαζετε το αποτελεσμα, μη προδικαζετε το αποτελεσμα ...:grandpa:

Δεν προδικάζω τίποτε... Απλά σκέφτομαι τι θα γίνει αν. .....:bigcry:

Re: O διάδοχος του...σκαντζόχοιρου.

Δε πιστευω να εβγαλε κανα fet θηριο η Lamm και να μη το πηρα χαμπαρι( περα απο το ml 1.2 ref).

Βλέπω Παναγιώτημ να σου έρχεται ο 2.2...
Ασφαλής επιλογή για τα ηχεία σου... :BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: ΑΚΡΟΑΣΗ ΜΑGNEPAN ΟΔΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ LAMM.

http://thresholdlovers.free.fr/articles.php?lng=en&pg=272

Εμ δεν ήξερες-δεν ρώταγες...:grinning-smiley-043

600 wpc/1 ohm...
Τα specs δεν αρκουν. Εχω τα πρωτα 45 watt σε ταξη Α με καταναλωση 450 watt idle. Ακομα εχω πανω απο 1600 watt στο 1 Ohm-bye-
Αλλα σιγουρα τα specs δεν αρκουν.

Δυστυχώς με τα specs δεν φτιάχνεις ήχο, αλλά παίρνεις μια καλή ιδέα.
Επίσης πρέπει να προσέξεις καλή χημεία με τον προενισχυτή, ειδικά αν είσαι της σχολής λάμπα προ-solid state τελικός (όπως ο γράφων).....

Panman καλή ακρόαση

Μισολαμπάτε:flipout: Κοψ ο Πάνος αμφιβάλει,ότι ένας Lamm μπορεί να οδηγήσει τα Magnepan του.Περί αυτού γίνεται ο "καυγάς".

Δε θελω να ακουστει και οτι αμφισβητω την εταιρια. Ολοι ξερουμε οτι τα ενισχυτικα της ειναι κορυφαια. Αν διαβασει κανεις πως ξεκινησε το θεμα θα δει οτι ο Kharmacoma εγραψε :
"Τους εχεις συγκρινει με Gryphon, Sovereign, EDGE, Burmester, Darzteel, Lamm, ASR, κλπ κλπ?"
και εγω απαντησα :
"Με Lamm πως να τον συγκρινω. Δεν υπαρχει Lamm που οδηγει Magnepan" καθοτι ειχα στο μυαλο μου τους single ended. Φανταζομαι θα τα οδηγησουν τα monoblock 2.2 τα magnepan αλλοιμονο.

Δεν νομίζω,ότι θα μπορούσε κάποιος να σου καταλογίσει τέτοια πρόθεση.

Με την ευκαιρία θα ακούσεις αυτά τα εξαιρετικά μηχανήματα στο σπίτι σου.

Τυχερέ...

Μπορει οι Lamm να καταφερουν τα Magnepan,δεν πιστευω ομως οτι μπορουν να οδηγησουν τα ηχεια μου (AS Artemis)

Τωρα περιμενω να "τσιμπησει" ο αντιπροσωπος και να τους φερει απο εδω για τεστ και καλα...:flipout::flipout::flipout:

Μπορει οι Lamm να καταφερουν τα Magnepan,δεν πιστευω ομως οτι μπορουν να οδηγησουν τα ηχεια μου (AS Artemis)
Τωρα περιμενω να "τσιμπησει" ο αντιπροσωπος και να τους φερει απο εδω για τεστ και καλα...:flipout::flipout::flipout:

τι προενισχυτή έχεις?-bye-

εγω δεν καταλαβαινω γιατι η MF audio μπαινει στην διαδικασια να απαντησει στον PanMan.
Ειχα διαβασει το αρχικο post του PanMan οπου σου εδινε την εντυπωση οτι εφτυνε τα Lamm λογω ελλειψης ισχυος...τωρα αρχιζει και το γυρναει οταν συνειδητοποιησε οτι υπαρχουν και 200ρια Lamm

περα απο αυτο , και δεν ξερω τι αξια εχει, o art dudley εβαλε και τα ML2.1 ( τα 18W SET) με Quad ESL989....

επισης δεν καταλαβαινω πως μπορεις χωρις αναλογη εκπαιδευση να κρινεις την δουλεια ειδικου - δεν αρκει ουτε το χρημα ουτε η προσωπικη εμπειρια - απλα εισαι ενας καταναλωτης με opinion ( opinions are like assholes...everybody's got one)

το ιδιο ισχυει και για τους DIY - που χλευαζουν τα κοροιδα που δινουν τα φραγκα τους σε εταιριες απατεωνες - αν ειστε τοσο καλοι σε αυτο που φτιαχνετε πουληστε το και πλουτιστε

επειδη βαρεθηκα να ακουω ανθρωπους να μιλανε απολυτα ( ιδιωμα των ημιμαθων) λεω να σταματησω να ακουω και να μιλαω

και πισω στι θεμα - δηλαδη αν οι lamm οδηγουν τα magnepan θα τα αγορασει ο PanMan?

και αν τα οδηγουν και του αρεσουν και δεν εχει τα λεφτα τοτε γιατι ολη αυτη η φασαρια?
σαν να ανοιγω εγω thread καλη η monica belluci αλλα εγω δεν κοιμαμαι μαζι της γιατι ειναι κακη στο κρεβατι...

α και βεβαια οι αντιπροσωποι των Edge,Burmester, Gryphon, ASR, Sovereign κουβαλησαν τα μηχανηματα στο νεο ψυχικο στον γκουρου με τα magnepan για να αποφασισει αν οδηγουν η οχι...

Σε τυφλή δοκιμή Α/Β, θα μπορούσε άραγε ο Πάνος και ο Μιχάλης να αντιληφτούν ποιος ενισχυτής παίζει κάθε φορά και να πετύχουν ποσοστό επιτυχίας πάνω από 70% ????

12 συνεχείς αλλαγές με τυχαία σειρά.