Δεν κάνετε ΤΙΠΟΤΑ αν δεν έρθει το Geek Pulse, αλλιώς θα πέσει πολύ --> :violent-smiley-030:
Δεν κάνετε ΤΙΠΟΤΑ αν δεν έρθει το Geek Pulse, αλλιώς θα πέσει πολύ --> :violent-smiley-030:
Ειχαμε κανει πριν απο χρονια τυφλο τεστ με ντακιδια σπιτι μου. Ενα σεντονι επαιξε τον ρολο του παραβαν ωστε να μην ξερουν οι ακροατες ποιο παιζει. Ο Λεμον μαζι με τον Ιντερνετ Κινγκ ειχαν ρυθμισει τις εξοδους ωστε να εχουν ολα τα ντακ την ιδια ενταση. Καλα να περασετε.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Ρε φιλε για τωρα λενε να το κανουν, αν ηταν για το 2017, θα στο ελεγαν.
Νομιζω πως στο συγκριτικό 2016 θα ειναι μεσα
Μαζι με τον Wind γραφαμε..
Οχι, ειναι υβριδικος ψηφιακος. Μονο η ενισχυση του βολταζ γινετε "αναλογικα", το current output ειναι class D
Και εγω μεσα με το black dragon,αλλα μπορω Παρασκευη απογευμα η Κυριακη μετα τις 12,6/3 η 8/3,λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων
Δεν μπορω καθολου απο 9/3 εως 14/3
Ευχαριστω
Σπύρο υπάρχει χώρος για μια επιπλέον συμμετοχή? Δεν θα έρθω με άδεια χέρια...
Γιώργο από ότι βλέπω εδώ η Audiobyte κυκλοφόρησε και το τροφοδοτικό της,το έχεις υπ' όψιν σου;
Κουμπώνει και στο δικό σου;
2 x 310 Farads (ναι,δεν είναι λάθος) τροφοδοσίας...
Έχω ακόμη καλύτερη ιδέα :
. Ο Φραγκούλης θα φέρει τον devialet που είναι και ελαφρύς (Φραγκ, δεν πιστεύω να λακίσεις, σε έφαγα )
. Εγώ βάζω φροντισμένο ακουστικά χώρο,ένα ζεύγος από τα κορυφαία ηχεία, το marantz hd-dac1, τα εδώδιμα του τσιμπουσίου (λουκάνικα & μπιφτέκια προβατίνας, σουφλέ, κλπ.) καθώς και κρασί αα' ...
. Συνολικά 8 άτομα (άρα ακόμη 5, συν Φραγκούλης, Παναγιώτης ( & ράσμπερρυ) & μουά)... οι λοιποί συνεισφέρουν ντακ, κανένα καλώδιο, άντε και καμμιά μπύρα για όσους δεν οινίζουν ... ο αριθμός ατόμων είναι ενδεικτικός, για να υπάρχει μια στοιχειώδης άνεση, αν υπάρξει και κανένα καψουράκι [της τελευταίας στιγμής] για την όλη φάση, δεν θα τον αφήσουμε απ´έξω...
Έτοιμο το συγκριτικό !
ο ενισχυτής της devialet μπορεί να περάσει καθαρό αναλογικό σήμα? Η επεξεργασία που κάνει με τα dsp των ηχείων γίνεται σε αναλογικό επίπεδο ή σε ψηφιακό?
Παναγιώτη εννοούσα μήπως ο ενισχυτής έχει κάποιο ψυχαναγκασμό να ξαναμετατρέπει το σήμα σε ψηφιακό για να μπορεί να εφαρμόσει τα κόλπα του και τελικά ενώ από πλευράς ήχου έχει να δώσει πάρα πολλά με βάση το μέγεθος του δεν κάνει για τη συγκεκριμένη δουλειά αφού τελικά τα dacs του devialet θα ακούτε.
Από το site της εταιρίας αναφέρεται:
Thanks to a built-in, trendsetting phono stage, the analog signal's lossless digitalization allows you to configure and adapt the Devialet 200 precisely to your turntable's cartridge and generate superlative sound quality.
Αν καταλαβαίνω καλά το phono το ψηφιοποιεί. Μήπως ισχύει το ίδιο και για τις άλλες εισόδους?
Παιδιά, όλοι οι καλοί χωράνε .... Πολύβιε ήδη έκλεισες θέση... Γιώργος Γαλάνης επίσης ... Alkman επίσης ... Αν μπορεί και ο Πανκαρ με το pioneer θα είναι τέλεια ... και ο Σπύρος με το ifi micro μια χαρά ... ο Αντώνης θα γίνει δεκτός και χωρίς το geek ... αν υπάρχουν και άλλοι που ψήνονται θα χωρέσουμε ...
Το δυσκολώτερο θα είναι να φθάσουμε στην τελική ημερομηνία ...
Για να υπάρχει άνεση χρόνου, πρέπει να γίνει Σ/Κ (καθημερινές είναι αδύνατον για μένα) ... επειδή μεθαύριo δεν το προλαβαίνουμε από οργάνωση, και το αμέσως επόμενο (14, 15/3) θα είμαι στο εξωτερικό, προτείνω είτε Σάββατο 21/3 είτε Κυριακή 22/3 ...
Δηλώστε ημερομηνίες & προθέσεις οι ενδιαφερόμενοι, ώστε να ξεκαθαρίζει σιγά σιγά το τοπίο ...
Σταύρο, επειδή έχω δει το έργο, τέτοιες μαζώξεις είναι για την χαρά της παρέας και τον χαβαλέ ... είναι δύσκολο να γίνουν μικρορυθμίσεις και ανάλογα (πχ. matching στάθμης, κλπ.) ... στην ουσία γεύση θα πάρουμε, να γίνει αυστηρό συγκριτικό είναι πολύ δύσκολο ... Πάντως, τότε με τα sacd players είχε διαμορφωθεί εικόνα ...
ελπίζω να εννοείς ότι θα έρθεις με κανένα καλό ντακ και όχι με τίποτε κουλουράκια & πτι μπερ ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.