Ακρόαση marantz HD-DAC1 και άλλων...

Nαι. Ως πολυκάναλος... Ο pleo είχε αναφέρει ότι οι περισσότεροι πολυκάναλοι ξαναμετατρέπουν τις αναλογικές σε ψηφιακές για να εφαρμόσουν τα dsp. Σε αντίστοιχη συζήτηση δίπλα αναφέρθηκε ότι σε pure direct δουλεύουν σαν κανονικοί δικάναλοι. Προσωπικά τρέφω αμφιβολίες αν υπάρχει όντως αυτό το bypass και σε κάθε περίπτωση χρήζει διερεύνισης

Κυριακή 22/3 είναι εντάξει και για μένα. Επίσης μπορώ να έχω μαζί μου τα εξής: Προενισχυτή audio research ls27 (με πολλές εισόδους line) για διασύνδεση με main in ολοκληρωμένου ή/και πολυκάναλου σε direct mode. Sennheiser hd 800 για όποιον θέλει να ακούσει όσα από τα διαθέσιμα dac είναι και ενισχυτές ακουστικών. Meridian explorer για συγκρίσεις με τα υποψήφια dac. Καλώδια ρεύματος valhalla, brahma, vishnu της Nordost για πάσα χρήση.

Αν μπορούσα να έρθω, θα έφερνα εγώ το Teac. Κρίμα, αλλά είμαι μακρυά. Καλή επιτυχία!

Κι εγώ θα ήθελα πολύ να έλθω κυρίως για να σας γνωρίσω όλους από κοντά (θα έφερνα τα DENON και τα LCD-2 ...). Aς όψεται η (μεγάλη) απόσταση και οι υποχρεώσεις...Καράμπα....

αν υπάρχει ενδιαφέρον θα μπορούσα να διαθέσω για το συγκριτικό το NOS Metrum Octave,
είτε μπορώ να είμαι παρόν είτε όχι

και ενδεχομένως τον τελικό McCormack 225

αν υπάρχει ενδιαφέρον θα μπορούσα να διαθέσω για το συγκριτικό το NOS Metrum Octave,
είτε μπορώ να είμαι παρόν είτε όχι

και ενδεχομένως τον τελικό McCormack 225

Έχεις κάποιο usb interface? Ειναι πολυ ενδιαφέρον μηχανημα!

Marantz HD DAC1..................................Σπυρος
Pioneer U 05 (?) περιμένω επιβεβαίωση.....Πανος
Audiobyte Black Dragon.........................Γιωργος
Audiolab M DAC....................................Mιχαλης
Antelope Zodiac...................................Λακης
Metrum Octave.....................................Kιriak

Αυτό δεν είναι κακό. Το αντίθετο θα έλεγα. :)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

... δεν έχει όμως usb, και το hiface θα τροφοδοτείται από την usb του RPi! Χώρια τους περιορισμούς της διασύνδεσης spdif...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μάλλον "άφθονα" εννοείς Πάνο...

Last edited:
τι να πω, δεν ξέρω πόσο περιοριστικά είναι αυτά,
αν κάνουν αξιόλογη διαφορά, τότε το νέο μοντέλο θα είναι καλύτερο, αφού στον τομέα της μετατροπής είναι ίδιο.

Νομίζω ότι θα είχε ενδιαφέρον πάντως γιατί θεωρείται ένα πολύ καλό από τα όχι ακριβά NOS dacs

και η αλήθεια είναι ότι στα εκτεταμένα σχόλια που διάβασα στο ίντερνετ, θεωρείται ότι αλλάζει πολύ με ένα καλό usb/spdif converter, ίσως το αναβαθμίσω στο μέλλον, αν και το hiface2 δεν είναι και κακό

Ευχαριστώ Μάκη .

Έλα με το Ντένον ...

Νομίζω ότι έχουμε κλείσει αρκετά ενδιαφέροντα μηχανήματα... ένα teac ud 501 μας λείπει και ουσιαστικά θα έχουμε καλύψει ένα πολύ μεγάλο μέρος της σημερινής εικόνας της αγοράς, τουλάχιστον σε σχετικά προσιτά και ευκόλως διατιθέμενα προϊόντα ...

Παιδιά, ας περάσει η συζήτηση στο θέμα της ημερομηνίας : Σάββατο 21/3 ή Κυριακή 22/3 ;

Ευχαριστώ για την φιλοξενία και την πρόσκληση...
Όπως δήλωσα είμαι στην διάθεση σας είτε γίνει στις 21/3 είτε στις 22/3 .
Θα στείλω με πμ το κινητό μου στον Σπύρο.
Πιστεύω και ελπίζω να συμπεριλαβετε για ακρόαση και το δικό μου dac .
Ευχαριστώ !

Marantz HD DAC1..................................Σπυρος
Pioneer U 05 κατα 99%..........................Πανος
Audiobyte Black Dragon.........................Γιωργος
Audiolab M DAC....................................Mιχαλης
Antelope Zodiac...................................Λακης
Metrum Octave.....................................Kιriak