Ακρόαση marantz HD-DAC1 και άλλων...

Πρώτη ημερομηνία κι' εγώ κι' ο Θεός βοηθός.
Εγώ βασικά για τα μηχανάκια έρχομαι, η παρέα δε μου λέει τίποτα.

Υπογραφή: μαύρος πρόβατος
Επιτελους και λιγη ειλικρινεια.
Ευγε!
Ζηλευω αφανταστα.
Και αμα ειχατε ριξει την αντιλοπη στην πρωτη βραδια...
Παντως θα χρειαστειτε ωρες και προμηθειες. Πολλες προμηθειες...
Ο οικοδεσποτης θα καταληξει ποτης.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και μαλλον καλυτερα να ξεκινησετε με τα ακριβα και να ζεσταθειτε με αυτα.

Και εμένα για πρωτη Κυριακή με βλέπω. Τον Audio Research θα τον χρειαστείτε τελικά?

Πολύβιε, αν έρθει ο Αντώνης με τον δικάναλο δεν βλέπω να θέλουμε προ ... αλλά τα καλώδια που είπες θα είναι χρήσιμα ...

Πρώτη ημερομηνία κι' εγώ κι' ο Θεός βοηθός.
Εγώ βασικά για τα μηχανάκια έρχομαι, η παρέα δε μου λέει τίποτα.

Υπογραφή: μαύρος πρόβατος

χαχαχχχ, τον Μαύρο Πητ, τι τον έχεις ;

Πέτρο, είχα ήδη κάνει ειδική μνεία για σένα ... ντακ χωρίς τσιπάκι δεν γίνεται ...

Καλά άντε ρε Σπυρέτο θα έρθω... Εδώ που τα λέμε κάπου έγραψες και κάτι για κοψίδια και λουκάνικα... Μόνο μην με βάλεις την ίδια ημερομηνία με τον Γιώργο γιατί μας βλέπω να σφαζόμαστε πάνω απο το τραπέζι!...

..(πλάκα κάνω ενοείται..)..

Δυστυχώς το επόμενο σκ δεν μπορώ.
Μπορω μόνο το 1ο σκ, οποτε αν δεν υπάρχει χώρος τότε δεν πειράζει πραγματικά, θα σας παρακολουθήσω διαδικτυακά κ οχι απο κοντά.
:a0210: -bye-

Αξιόπιστο άτομο πχ Dr Pan K, παραλαμβάνει το teak 501 από το σπίτι μου για την δοκιμή και μου το επιστρέφει.

Δεν συμμετέχω λόγω της ψυχολογικά φθοροποιού διαδικασίας αλλά πιστεύω ότι το μηχανάκι μου θα αριστεύσει.
Σε αντίθετη περίπτωση δεν επιθυμώ την γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων.

Δλδ δεν θα ερθεις? Θα αφησεις τον Γιωργο μονο του να θάβει το μηχάνημά σου χωρις να μπορεις να το προστατεύσεις?

χαχαχχχ, ωραίο το αστειάκι σας κε Γκαβάκο,

λοιπόν, παίδες συγκεκριμενοποιώ παρακάτω την κατάσταση :

Κυριακή 22/3, πρωινή ώρα, ήτοι περί 10:30 άντε το αργότερο 11 ... Τόπος : Μαρκόπουλο Ωρωπού, θα δώσω λεπτομερείς οδηγίες διαδρομής στους οδηγούς ...

Dr Pan K
Gojakla
Geovar
Κώστας Γκαβάκος
Γιώργος Γαλάνης
Chris1967
pankar0
bluthner
Δημοκηδής

Σάββατο / Κυριακή 28-29/3 (θα οριστικοποιηθεί σύντομα)

Totsipaki
ford focus
MakisM
Λάκης
Alkman
Φραγκούλης
kiriak
Μιχάλης Κορ ( ; )
Δημοκηδής

Εάν έχω ξεχάσει κάποιον, συμπαθάτε με, και απλά υπενθυμίστε μου για να περιληφθεί ...

Από δω και εξής ας συζητηθούν λεπτομέρειες, όπως πχ. αν είναι δυνατόν να βρεθούν κάποια ζεύγη όμοιων i/c, καλό θα ήταν και όμοια καλώδια ρεύματος (αν και θα πρότεινα τα απλά που συνοδεύουν τις συσκευές) και αν κάποιος έχει ένα καλό πολύπριζο (εγώ προσωπικά δεν έχω σπαταλήσει χρήματα σε τέτοια πράγματα και δεν έχω) για ψυχολογικούς λόγους ..

Δλδ δεν θα ερθεις? Θα αφησεις τον Γιωργο μονο του να θάβει το μηχάνημά σου χωρις να μπορεις να το προστατεύσεις?

όχι βρε, πλάκα κάνει, έχουμε μιλήσει ... μην τον ιντριγκάρεις και κουβαλήσει και κανένα sme πικάπ ...

Εμενα με πήρε ηδη ο Γιωργος και μου ειπε οτι θα μου χαρίσει μια κασετίνα με Καλλας αν βγει το TEAC τελευταιο και καταϊδρωμένο!

Εμενα με πήρε ηδη ο Γιωργος και μου ειπε οτι θα μου χαρίσει μια κασετίνα με Καλλας αν βγει το TEAC τελευταιο και καταϊδρωμένο!

Τι να την κάνεις χώρο πιάνει. Θα σου την δώσω εγώ σε 24/96.
Βλέπω τον Γιώργο να επιστρέφει Αθήνα με οτοστοπ.

Καλησπέρα. Επειδή με ενδιαφέρει και το pioneer αν μπορούσα θα ήθελα να παρευρεθώ την πρώτη Κυριακή.

Άλκης

Απάντηση: Re: Ακρόαση marantz HD-DAC1 και άλλων...

Επειδή το pioneer θα ήθελα να το ακούσω και 'γώ ειδικά μαζί με το marantz,προτείνω αν μπορούσε να γίνει,να ''δώσει το παρών'' και στις δύο ακροάσεις,γιατί ευνόητο είναι ότι δεν μπορούμε να πάμε παραπάνω άτομα στην πρώτη ακρόαση.
Βέβαια αυτό θα μπορούσε να γίνει μόνο αν συμφωνούσε ο ιδιοκτήτης του.
Ας το εξετάσει αυτή την πρόταση ο Σπύρος και ο ιδιοκτήτης του Pioneer και τα λέμε.

παίδες, από τα 8 άτομα (συν ένας εγώ, εννέα) της δεύτερης συνάντησης, είτε εδώ είτε με πμ, τα 4 έχετε εκφράσει επιθυμία να συμμετέχετε στην πρώτη συνάντηση ...θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο, αλλά τα πράγματα μπλέκουν αρκετά ...

παρακαλώ δώστε μου χρόνο να σκεφθώ τυχόν εναλλακτικές δυνατότητες ...

Όπως και να εχει...Προσωπικά σέβομαι την απόφαση του ιδιοκτήτη που ανοίγει το σπίτι του !
Δεν εκφράζω καμία επιθυμία πότε να συμμετέχω είτε στην πρώτη συνάντηση είτε στην δεύτερη...Με λίγα λόγια...Αποφασίζει ο ιδιοκτήτης του σπιτιού.

επειδή η εξίσωση γίνεται δύσκολη για τον Δημοκηδή,
από εμένα, παρότι είμαι για τη δεύτερη συνάντηση, εάν θα βόλευε να μην έρθω, θα μπορούσα να δώσω το metrum σε κάποιον (αν υπάρχει ενδιαφέρον) να σας το φέρει και να μην παραβρεθώ, ή αν θέλετε να βγει εντελώς έξω και το ακούμε κάποια άλλη φορά ή ότι άλλο προταθεί, χωρίς καμία παρεξήγηση

επειδή η εξίσωση γίνεται δύσκολη για τον Δημοκηδή,
από εμένα, παρότι είμαι για τη δεύτερη συνάντηση, εάν θα βόλευε να μην έρθω, θα μπορούσα να δώσω το metrum σε κάποιον (αν υπάρχει ενδιαφέρον) να σας το φέρει και να μην παραβρεθώ, ή αν θέλετε να βγει εντελώς έξω και το ακούμε κάποια άλλη φορά ή ότι άλλο προταθεί, χωρίς καμία παρεξήγηση

μα στην δεύτερη συνάντηση δεν υπάρχει πρόβλημα ... πρέπει να δω πως θα διευθετηθεί η πρώτη ...

ες αύριον τα σπουδαία ...