- 21 January 2007
- 21,629
Drdimitri:
Α) Γι’ αυτό το λόγο στο kleinhummel έχει μία έως δύο εβδομάδες παράδοση και στο jbl έκπτωση, μόλις 10%.
Για ρωτήστε το οποιοδήποτε μέλος, θα αγόραζε κάτι με έκπτωση 10% αν ήταν ανοιχτό, χρησιμοποιημένο από άλλον για 30 ημέρες?
Δε νομίζω…
Στα 14+ χρόνια του καταστήματος, κάτι που ανοίγει εχθές, πωλείται σήμερα με, τουλάχιστον, 20% έκπτωση και παζαρεύεται και για παραπάνω.
Υπαρκτό παράδειγμα?
Vincent SA-T1 από 1230,00 πληρωτέα, 500,00 . Ποσοστό έκπτωσης: 59,35%... όχι 10%!
Για μένα είναι μεταχειρισμένο και ας είναι σαν καινούργιο με πλήρη συσκευασία… για το διαδικτυακό κατάστημα «βαπτίζεται» B-stock (customer returns)…
Β) Πληρώστε μου εσείς τα 7.000,00 σήμερα, να σας παραδώσω εμπόρευμα σε δύο εβδομάδες και σας επιστρέφω τα χρήματα σε ένα μήνα, αν δε σας αρέσει.
Κλείνω τα χρήματα σας στην τράπεζα για 1,5 μήνες και «δίνω» τους τόκους από αυτά, στη μείωση τιμής του εμπορεύματος, αν επιστραφεί.
Αν προσθέσω τη διαφορά του ΦΠΑ*, που σημαίνει 227,00 , τότε τα 147,00 μου «δείχνουν» ελάχιστη έκπτωση!
Εσείς, για 50 ημέρες είστε 7.000,00 μείον, χάνετε τα μεταφορικά και ο επόμενος έχει πάρει μικρότερη έκπτωση απ’ ότι θα μπορούσε να έχει, ειδικά αν ανήκει σε χώρα με μικρότερο ποσοστό ΦΠΑ από την Ελλάδα
Πρόχειρα, μία ελάχιστη «ανάλυση», γιατί συμφέρει να το κάνει ένα «πανευρωπαϊκό» μαγαζί.
*Αποδίδουν Γερμανικό ΦΠΑ 19%, πωλούν με Ελληνικό ΦΠΑ 23%, αναρωτιέμαι ποιος "καρπώνεται" τη διαφορά του ΦΠΑ.
Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους, αν δεν τα «ξαναπούμε»
*Αποδίδουν Γερμανικό ΦΠΑ 19%, πωλούν με Ελληνικό ΦΠΑ 23%, αναρωτιέμαι ποιος "καρπώνεται" τη διαφορά του ΦΠΑ.
Είσαι σίγουρος για αυτά που λες?
Τα μεγάλα διαδικτυακά καταστήματα έχουν μια χαρά λογιστές, ελεγκτές κ.ο.κ.