Ακροαση Tidal Piano Cera

Απάντηση: Re: Ακροαση Tidal Piano Cera

Δικαιο εχεις Μιχαλη, να δεις ομως που μου θυμιζει καποιον, αλλα δυσκολευομαι να βρω ποιον, εχει ενα αντιστοιχο μενος με κατι ηχεια που ερχονται στην κορυφη λιγο οβαλ. Για βοηθα λιγο, νομιζω τον ξερεις :ernaehrung004:

Βασικά φίλε Βασίλη υπάρχει μία ειδοποιός διαφορά! Εγώ έχω ακούσει 10άδες φορές B&W (και Tidal) οπότε και θεωρώ ότι μπορώ να εκφέρω άποψη σε αντίθεση με το συμπαθέστατο συμφορουμίτη που αμφιβάλω αν έχει ακούσει ποτέ στη ζωή του Tidal. -bye-

Ακόμα περιμένω τις εντυπώσεις του μικρού Houston (προσοχή όχι του συνονόματου Χιούστον) για την ακρόαση που έκανε εχθές κάπου στα βόρεια προάστια σε μιά υπόγα με πολλά Johnny (από ότι έμαθα) στο τραπέζι.... :singer:

Ακόμα περιμένω τις εντυπώσεις του μικρού Houston (προσοχή όχι του συνονόματου Χιούστον) για την ακρόαση που έκανε εχθές κάπου στα βόρεια προάστια σε μιά υπόγα με πολλά Johnny (από ότι έμαθα) στο τραπέζι.... :singer:

Παρών.

Καταρχάς δεν ήταν Johnny, πηγαίνοντας στον αντιπρόσωπο έφερά μαζί ου δύο μπύρες Kaizer και ένα Dewars τα οποία "δοκιμάσαμε". :idea:

Τι περιμένεις να σου πω ρε φίλε, απλά το σύστημα αυτό είναι από άλλο κόσμο. Δεν έχω λόγια, τίποτα άλλο...

Παρών.

Καταρχάς δεν ήταν Johnny, πηγαίνοντας στον αντιπρόσωπο έφερά μαζί ου δύο μπύρες Kaizer και ένα Dewars τα οποία "δοκιμάσαμε". :idea:

Τι περιμένεις να σου πω ρε φίλε, απλά το σύστημα αυτό είναι από άλλο κόσμο. Δεν έχω λόγια, τίποτα άλλο...
Για ποιο συστημα μιλαμε??TIDAL μηπως???:idea:

Στεναχώρια επειδή δεν έπαιζε ή επειδή ως πρώην golden boy και νυν beach boy δεν μπορείς να το αγοράσεις ?? :bigcry:

Στεναχώρια επειδή δεν έπαιζε ή επειδή ως πρώην golden boy και νυν beach boy δεν μπορείς να το αγοράσεις ?? :bigcry:

μπα....

επαιζε.....

μια χαρα....

αυτο ειναι το προβλημα....

ο Huston καλα τα λεει...

μερικα πραγματα απλα δεν ειναι για πολλα λογια...

την αλλη φορα ελα και συ με μια καμερα να καταγραφεις τις αντιδρασεις στι φατσες μας !!!!!

Μονο που το βλεπω, σε νιωθω.:bigcry:
Never give up!
Υπομονη!
Αποταμιευση!

μπα θα συζησω με τον Houston.... θα παρω τους ενισχυτες μου και θα μετακομισω σπιτι του...

Απο την πικρα και τη στεναχωρια μετα την ακροαση εφυγα τύφλα...

Μην πικραίνεσαι αφού κέρδισες και ένα δωρεάν ξύρισμα :award:
Δεν τα έχω ακούσει γιατί δεν έχω καμιά διάθεση να ξενιτευτώ στη Γερμανία για να τα ακούσω σε έκθεση.
Αλλά εμπιστεύομαι την γνώμη του DIPIE που τα έχει ακούσει και έχει γράψει για αυτά σε παλαιότερο θέμα.
Aλλά και την απλή φυσική που λέει ότι κανένα από αυτά τα κεραμικά,διαμάντια και πετράδια δεν μπορεί να ξεπεράσει σε ταχύτητα και ανάλυση ΤΑ ribbon του MBL.

http://www.youtube.com/watch?v=KuqVpkPfwAg

Αμαν, δύο Ηρώ παρατημένες και ένας γάμος στο Αμστερνταμ !!! :smash:

χαχαχαχα

Μην πικραίνεσαι αφού κέρδισες και ένα δωρεάν ξύρισμα :award:
Δεν τα έχω ακούσει γιατί δεν έχω καμιά διάθεση να ξενιτευτώ στη Γερμανία για να τα ακούσω σε έκθεση.
Αλλά εμπιστεύομαι την γνώμη του DIPIE που τα έχει ακούσει και έχει γράψει για αυτά σε παλαιότερο θέμα.
Aλλά και την απλή φυσική που λέει ότι κανένα από αυτά τα κεραμικά,διαμάντια και πετράδια δεν μπορεί να ξεπεράσει σε ταχύτητα και ανάλυση ΤΑ ribbon του MBL.

Σε ευχαριστούμε για τη διευκρίνιση, μέχρι λοιπόν να τα ακούσεις μπορείς να συνεχίσεις στο παρακάτω θέμα.

σωωωωπα ...

και δε σου φαινοταν καθολου οτι δε τα εχεις ακουσει....

δε πειραζει και η θεωρια καλη ειναι....