Ακροαση Tidal Piano Cera

Μιχαλη για γραψε μας, με τι ενισχυτες σκεφτεσαι να οδηγησεις τα ηχεια?

Re: Απάντηση: Ακροαση Tidal Piano Cera

Μιχαλη για γραψε μας, με τι ενισχυτες σκεφτεσαι να οδηγησεις τα ηχεια?

Βασίλη στην αρχή με Wavac 55W επειδή πιστεύω ότι θα είμαι μαγεία και όταν αποφασίσω να τα οδηγήσω κανονικά μάλλον θα πάω στον Sovereign Glory.

Re: Απάντηση: Ακροαση Tidal Piano Cera

Βασίλη στην αρχή με Wavac 55W επειδή πιστεύω ότι θα είμαι μαγεία και όταν αποφασίσω να τα οδηγήσω κανονικά μάλλον θα πάω στον Sovereign Glory.

σε μπαναρανε παπαγαλακι.....

καλα να παθεις ρεεεε...

Εμ βέβαια σε μπανιάρανε με αυτά που γράφεις για τα Tidal....

Geopolitis έρχεται και η σειρά σου....:eviltongue:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ακροαση Tidal Piano Cera

Bασικά τα έχω ακούσει με Wavac και είναι μαγεία, για να το πω καλύτερα μακράν το καλύτερο άκουσμα της ζωής μου σε αληθοφάνεια.

σε μπαναρανε παπαγαλακι.....

καλα να παθεις ρεεεε...

Εμ βέβαια σε μπανιάρανε με αυτά που γράφεις για τα Tidal....

Geopolitis έρχεται και η σειρά σου....:eviltongue:

:flipout::flipout::flipout:

Κάνουμε ban το νεότερο λογαριασμό ως συνήθως...

Διαδικασίες … διαδικασίες…

και LOL @ selfquoting

σωωωωπα ...

και δε σου φαινοταν καθολου οτι δε τα εχεις ακουσει....

δε πειραζει και η θεωρια καλη ειναι....

Kαι άλλοι τα άκουσαν στη Γερμανία αλλά δεν βγήκαν στο Audiogon να φωνάζουν την ανωτερότητά τους σαν και εσένα.
Δεν καταλαβαίνω γιατί από όσους τα έχουν ακούσει μόνο σε εσένα και έναν άλλον έχουν δημιουργήσει τέτοιο ενθουσιασμό:ADFADF1:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ακροαση Tidal Piano Cera

Bασικά τα έχω ακούσει με Wavac και είναι μαγεία, για να το πω καλύτερα μακράν το καλύτερο άκουσμα της ζωής μου σε αληθοφάνεια.

Αδελφέ τρομερό μιλάει ο Houston με τον Χιούστον !!!:grinning-smiley-043

Kαι άλλοι τα άκουσαν στη Γερμανία αλλά δεν βγήκαν στο Audiogon να φωνάζουν την ανωτερότητά τους σαν και εσένα.
Δεν καταλαβαίνω γιατί από όσους τα έχουν ακούσει μόνο σε εσένα και έναν άλλον έχουν δημιουργήσει τέτοιο ενθουσιασμό:ADFADF1:

Δεν κακο.....κι εγω οταν ειχα παρει τους ενισχυτες μου , τη μηχανη μου, τ αμαξι μου, τη νεα μου κοπελα , ειχα φρικαρει, μονο στους δρομους δε βγηκα να το φωναζω, γιατι οχι δηλαδη, θα με μαλωνε κανενας???:award:

γιατι ειμαστε κουφοι για αυτο...

για αυτο εσυ που δεν εισαι κουφος σαν εμας καλο ειναι να μην ασχολεισαι με τετοια σαβουρα...

παιξε με αυτα που εχεις (δε ξερω δηλαδη τι εχεις, σιγουρα κατι απιστευτο) και ασε εμας τους γραφικους να λεμε τα δικα μας και να γινομαστε ρομπα!!!!

ολοι γελανε μαζι μας με τις βλακειες που λεμε αλλα δε πειραζει θα το αντεξουμε...

γιατι ειμαστε γραφικοι και δεν εχουμε καμια σχεση με το αθλημα....

σε καλυψα?

Last edited:
Δεν κακο.....κι εγω οταν ειχα παρει τους ενισχυτες μου , τη μηχανη μου, τ αμαξι μου, τη νεα μου κοπελα , ειχα φρικαρει, μονο στους δρομους δε βγηκα να το φωναζω, γιατι οχι δηλαδη, θα με μαλωνε κανενας???

και τα καινούργια ηχεία σου μη το ξεχνάς αυτό !!!

Μου δοθηκε η εντυπωση οτι τον Wavac τον εδωσες, γι αυτο ρωτησα. Αλλα και ο Sovereign πρεπει να ειναι χοντρο πακετο.
Σου ευχομαι να τα αποκτησεις το συντομωτερο!

Μου δοθηκε η εντυπωση οτι τον Wavac τον εδωσες, γι αυτο ρωτησα. Αλλα και ο Sovereign πρεπει να ειναι χοντρο πακετο.

Όχι τους έχω ακόμα, κοίτα δεν πολυαγχώνομαι - είναι και δύσκολες οι εποχές, αφού πήρα το ηχείο χαλαρά τώρα.

Ας μην ξεχναμε το CES 2008,STEREO TIMES BEST ROOM.
TIDAL CONTRIVA,STYLOS HAD,ASR EMITTER 2,ARGENTO CABLES!!!!!:award:

Ας μην ξεχναμε το CES 2008,STEREO TIMES BEST ROOM.
TIDAL CONTRIVA,STYLOS HAD,ASR EMITTER 2,ARGENTO CABLES!!!!!:award:

την επόμενη χρονιά και μεθεπόμενη παίζανε με dCS Puccini...

Τα tidal δεν τα έχω ακούσει
Έχω ακούσει όμως άλλα επίσης ακριβά ηχεία ( marten ) με accuton και δεν μου άρεσαν
Ίσως ο γερμανός κάνει κάτι στο κρος και στην καμπίνα και παίζει καλύτερα