Εγώ ήμουν ο τρίτος της παρέας, ο οποίος ως συνήθως δεν ενθουσιάστηκα με το αποτέλεσμα. Δεν κατάφερε η μουσική να με τραβήξει συναισθηματικά, αλλά έτσι είναι το χόμπι, διαφορετικά γούστα..... :tee:
Η δυναμη του AVClub ειναι η δημοκρατια...
Εγώ ήμουν ο τρίτος της παρέας, ο οποίος ως συνήθως δεν ενθουσιάστηκα με το αποτέλεσμα. Δεν κατάφερε η μουσική να με τραβήξει συναισθηματικά, αλλά έτσι είναι το χόμπι, διαφορετικά γούστα..... :tee:
Αγαπητέ geopolitis παρακολουθώ τον ενθουσιασμό σας και χαίρομαι.
Ωραίες οι περιγραφές αλλά , θα συμβούλευα, ρήσεις σαν "...ετσι ακριβως οπως ειναι γραμμενα στο studio" καλό θα ήταν να αποφεύγονται για να μην κινδυνεύει η σοβαρότητα και των υπολοίπων περιγραφών.
Οταν λες"monitor ηχο "ενοεις κατι σαν ATC?καλα μη τα περνουμε και ολα τις μετρητοις. Προσπαθουσα να αναδειξω τον καθαρα monitor ηχο του ηχειου και πως διαφοροποιειται το αποτελεσμα αναλογα με την ηχογραφηση.... Ετσι μου ακουγεται εμενα δηλαδη...
Οταν λες"monitor ηχο "ενοεις κατι σαν ATC?
Οταν λες"monitor ηχο "ενοεις κατι σαν ATC?
Θα εβαζες τα tidal και τα atc στο ιδιο καλαθι?Εξαρτάται τι εννοεί ο καθένας monitor.
Θα εβαζες τα tidal και τα atc στο ιδιο καλαθι?
Οπότε αν τα ATC είναι αναγνωρισμένα monitor και τα Tidal δεν έχουν τον ίδιο ήχο, πως τα Tidal είναι monitor; :chinscratch:
Kαι τα Genelec είναι αναγνωρισμένα Monitor και δεν έχουν καμία σχέση με τα ATC.
Πιστευα οτι ολα τα monitor ηχεια,εχουν σχεδον τον ιδιο ηχο, για αυτο ρωταω.Τελείως διαφορετικός ήχος.
Πιστευα οτι ολα τα monitor ηχεια,εχουν σχεδον τον ιδιο ηχο, για αυτο ρωταω.
Αν ακούσεις μεγάλα Genelec ή ανάλογα Adam θα δεις ότι κάποια πράγματα είναι στάνταρ στον monitor ήχο.
Δεν λέω ότι τα Tidal είναι κακά σαν ηχεία, δεν τα έχω ακούσει άλλωστε...
Αλλά υποθέτω ότι κάτι παραπάνω γνωρίζουν από monitor ήχο τα μεγάλα studios που βάζουν ATC, Adam ή Genelec και όχι Verity, Vonπωςταλένε ή Rockport (αν και δε θα με χάλαγε καθόλου κανένα από αυτά).
Αν ακούσεις μεγάλα Genelec ή ανάλογα Adam θα δεις ότι κάποια πράγματα είναι στάνταρ στον monitor ήχο.
Δεν λέω ότι τα Tidal είναι κακά σαν ηχεία, δεν τα έχω ακούσει άλλωστε...
Αλλά υποθέτω ότι κάτι παραπάνω γνωρίζουν από monitor ήχο τα μεγάλα studios που βάζουν ATC, Adam ή Genelec και όχι Verity, Vonπωςταλένε ή Rockport (αν και δε θα με χάλαγε καθόλου κανένα από αυτά).
Μιλάω για ταχύτητα, ανάλυση, περιγραφή της σκηνής, τοποθέτηση των οργάνων, περιγραφή του συμβάντος χωρίς να προσθέτουν ή να αφαιρούν κάτι...
Τι να σου πω, εγώ είχα καθαρά studiακο genelec, και δεν μου θυμίζε σε τίποτα κανένα ATC που έχω ακούσει. Και ο Steve Hoffman εξάλου Tidal έχει για τα Mastering που κάνει.![]()
Μιχαλη ποτε παραλαμβανεις τελικα![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.