Βλέπω να τους κάνει παρέα και η Μαρία σύντομα...![]()
χα χα χα χα:music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005:
Βλέπω να τους κάνει παρέα και η Μαρία σύντομα...![]()
Μιχαλη για γραψε μας, με τι ενισχυτες σκεφτεσαι να οδηγησεις τα ηχεια?
Βασίλη στην αρχή με Wavac 55W επειδή πιστεύω ότι θα είμαι μαγεία και όταν αποφασίσω να τα οδηγήσω κανονικά μάλλον θα πάω στον Sovereign Glory.
Βασίλη στην αρχή με Wavac 55W επειδή πιστεύω ότι θα είμαι μαγεία και όταν αποφασίσω να τα οδηγήσω κανονικά μάλλον θα πάω στον Sovereign Glory.
σε μπαναρανε παπαγαλακι.....
καλα να παθεις ρεεεε...
Εμ βέβαια σε μπανιάρανε με αυτά που γράφεις για τα Tidal....
Geopolitis έρχεται και η σειρά σου....:eviltongue:
Κάνουμε ban το νεότερο λογαριασμό ως συνήθως...
Διαδικασίες … διαδικασίες…
σωωωωπα ...
και δε σου φαινοταν καθολου οτι δε τα εχεις ακουσει....
δε πειραζει και η θεωρια καλη ειναι....
Bασικά τα έχω ακούσει με Wavac και είναι μαγεία, για να το πω καλύτερα μακράν το καλύτερο άκουσμα της ζωής μου σε αληθοφάνεια.
Kαι άλλοι τα άκουσαν στη Γερμανία αλλά δεν βγήκαν στο Audiogon να φωνάζουν την ανωτερότητά τους σαν και εσένα.
Δεν καταλαβαίνω γιατί από όσους τα έχουν ακούσει μόνο σε εσένα και έναν άλλον έχουν δημιουργήσει τέτοιο ενθουσιασμό:ADFADF1:
Kαι άλλοι τα άκουσαν στη Γερμανία αλλά δεν βγήκαν στο Audiogon να φωνάζουν την ανωτερότητά τους σαν και εσένα.
Δεν καταλαβαίνω γιατί από όσους τα έχουν ακούσει μόνο σε εσένα και έναν άλλον έχουν δημιουργήσει τέτοιο ενθουσιασμό:ADFADF1:
Δεν κακο.....κι εγω οταν ειχα παρει τους ενισχυτες μου , τη μηχανη μου, τ αμαξι μου, τη νεα μου κοπελα , ειχα φρικαρει, μονο στους δρομους δε βγηκα να το φωναζω, γιατι οχι δηλαδη, θα με μαλωνε κανενας???
Μου δοθηκε η εντυπωση οτι τον Wavac τον εδωσες, γι αυτο ρωτησα. Αλλα και ο Sovereign πρεπει να ειναι χοντρο πακετο.
Σου ευχομαι να τα αποκτησεις το συντομωτερο!
Ας μην ξεχναμε το CES 2008,STEREO TIMES BEST ROOM.Μου δοθηκε η εντυπωση οτι τον Wavac τον εδωσες, γι αυτο ρωτησα. Αλλα και ο Sovereign πρεπει να ειναι χοντρο πακετο.
Σου ευχομαι να τα αποκτησεις το συντομωτερο!
Ας μην ξεχναμε το CES 2008,STEREO TIMES BEST ROOM.
TIDAL CONTRIVA,STYLOS HAD,ASR EMITTER 2,ARGENTO CABLES!!!!!:award:
Ας μην ξεχναμε το CES 2008,STEREO TIMES BEST ROOM.
TIDAL CONTRIVA,STYLOS HAD,ASR EMITTER 2,ARGENTO CABLES!!!!!:award:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.