Ακροαση Tidal Piano Cera

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ακροαση Tidal Piano Cera

Μιχαλη ποτε παραλαμβανεις τελικα και ποσο μηνων εγκυος εισαι ? :D

Τέλος του μήνα φαντάζομαι, στρωμένα όμως, με πυκνωτές από το Sunray και την επισημασμένη ταμπελίτσα με Laser σε stainless steel πάνω από την οπή. :aetsch:

Attachments

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ακροαση Tidal Piano Cera

Τέλος του μήνα φαντάζομαι, στρωμένα όμως, με πυκνωτές από το Sunray και την επισημασμένη ταμπελίτσα πάνω από την οπή. :aetsch:

:SFGSFGSF:

Τέλος του μήνα φαντάζομαι, στρωμένα όμως, με πυκνωτές από το Sunray και την επισημασμένη ταμπελίτσα με Laser σε stainless steel πάνω από την οπή. :aetsch:

αυτα σου κανουν οι σοβαρες εταιριες αμα γινεις το τσιρακι τους :flipout::flipout::flipout:

παπαγαλακι εισαι ρε γι´αυτο εχεις τετοιες πολυτελεις παροχες :firstprize:

Και έχω αποκλειστικές πληροφορίες ότι στο deal περιλαμβάνεται και δεύτερο ταμπελάκι, για τον επόμενο κάτοχο των ηχείων..... καθότι ξέρετε ότι ο Χιούστον έχει μία ιδιαιτερότητα όσον αφορά στο χρόνο διακράτησης των μηχανημάτων του :flipout:

Απάντηση: Re: Ακροαση Tidal Piano Cera

Και έχω αποκλειστικές πληροφορίες ότι στο deal περιλαμβάνεται και δεύτερο ταμπελάκι, για τον επόμενο κάτοχο των ηχείων..... καθότι ξέρετε ότι ο Χιούστον έχει μία ιδιαιτερότητα όσον αφορά στο χρόνο διακράτησης των μηχανημάτων του :flipout:

Σιγά ρε σταθερέ εσύ! :flipout:

K - A - N - A -K - A - K - I - S

E - C - O - N - O - M - I - D - E - S

πρεπει να το παραγγειλει λιγο πιο πλατυ για τον επομενο κατοχο του ηχειου
:flipout::flipout::flipout::flipout:

Τι ονομα αραγε να κρυβει μυστικο ο Kanakakis???:flipout::flipout::flipout:

εντάξει ένα γράμμα διαφορά είναι, θα το βολέψουμε κάπου..... εκτός αν πάει προς Βορρά οπότε ταιριάζει γάντι :2thumb22sup:

εντάξει ένα γράμμα διαφορά είναι, θα το βολέψουμε κάπου..... εκτός αν πάει προς Βορρά οπότε ταιριάζει γάντι :2thumb22sup:

Μαρουσι το βλεπω να πηγαινει....

Και καλα για στρωσιμο....

Βεβαίως, καθότι τι να στρώσει με τους λαμπτήρες.... ενώ θα τα βάλουμε σπίτι μου θα ανοίξουμε και το Gryphonoκαλοριφέρ στο φουλ για κανα μήνα και θα γίνουν σφαιρόπουλα τα ηχεία :firstprize:

Παίδες αν το ηχείο ποτέ φύγει από το σπίτι μου θα γυρίσει πίσω στον Γερμανό να βάλει το tweeterακι το διαμαντένιο και θα ξαναγυρίσει σπιτάκι! :a0210:

Last edited:
Re: Απάντηση: Ακροαση Tidal Piano Cera

Παίδες αν το ηχείο ποτέ φύγει από το σπίτι μου θα γυρίσει πίσω στον Γερμανό να βάλει το tweeterακι το διαμαντένιο και θα ξαναγυρίσει σπιτάκι! :a0210:

εεεεετσι....

Ο Houston καποτε θα αποκτησει το μικρο Sunray.....

Με αυτο θα κατεβουν στην εκθεση Rocky Mountain Festival απο οτι ακουγεται....

http://www.tidal-audio.de/english/news.htm

Re: Απάντηση: Ακροαση Tidal Piano Cera

Γιατι δεν μου καθεται η εικονα , εσυ παππους να δειχνεις τα tidal στα εγγονια σου... :chinscratch:

Πλάκα κάνεις φαντάζομαι..!?!Θα έχει ταμπελάκι με το όνομα σου πάνω το ηχείο? :flipout: