Ακροαση Tidal Piano Cera

Re: Απάντηση: Ακροαση Tidal Piano Cera

Μην αγχώνεστε βρε κουτά αφού μου το είπε ξεκάθαρα ο άνθρωπος ότι άμα κάποια μέρα θελήσω το sunray βγαίνει εύκολα το ταμπελάκι! :flipout:

Ναι ρε αλλα η αερογραφια με την αφεντομουτσουναρα σου που θα ειναι στην μπαφλα πως θα βγει?:flipout::flipout::flipout:

Μιχάλη αν μπορείς να σταθμίσεις το χρόνο μέχρι να πάρεις τα μεγαλύτερα, πες μου και έχω τον πελάτη-που αγοράζει μόνον μεταχειρισμένα ακριβά-να γράψουμε το όνομά του στην πίσω όψη της ταμπελίτσας.
Ο χρόνος χρειάζεται για να τον προιδεάσω να μαζεύει λεφτά.

Γιατί ρε σε πειράζουμε όλοι, μπας και ζηλεύουμε?

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες το ηχείο μετά τις αναβαθμίσεις και τα έξτρα το μοντέλο θα ονομαστεί:
Tidalάκης Pianakakis!

Χωρις σχολια

Ρε μπας και σε ποτιζουνε πολυ και τα ηχεια τα ακους μετα απο κανα 2-3 ποτηρακια κρασακι ??
Και καλα "ελα να σε δω πρωτα Μιχαλη λιγο, να τα πουμε" κι ετσι και μετα τα δυο ποτηρια, τσουπ παμε για ακροαση..μετα βγαινουν κ κανα 2 πιπινια μεσα απ το demo room...Πως να πεις οχι μετα...γιατι πολυ χαμογελαστο σε βλεπω στη φωτο....:a0210::a0210::a0210:

Απάντηση: Re: Ακροαση Tidal Piano Cera

Ρε μπας και σε ποτιζουνε πολυ και τα ηχεια τα ακους μετα απο κανα 2-3 ποτηρακια κρασακι ??
Και καλα "ελα να σε δω πρωτα Μιχαλη λιγο, να τα πουμε" κι ετσι και μετα τα δυο ποτηρια, τσουπ παμε για ακροαση..μετα βγαινουν κ κανα 2 πιπινια μεσα απ το demo room...Πως να πεις οχι μετα...γιατι πολυ χαμογελαστο σε βλεπω στη φωτο....:a0210::a0210::a0210:

χαχαχα, όχι ρε φίλε, είμαι απλά χαμογελαστός γιατί βρήκα μετά από 10 χρόνια αυτό πυο έψαχνα! Εκεί που είχα αρχίσει να απογοητεύομαι με το high end βρέθηκε αυτός ο άγιος άνθρωπος να φτιάξει αυτά τα ηχεία. :2thumb22sup:

δεν ξέρω για το demo room, πάντως στην τελευταία ακρόαση, στο σπίτι που πήγαμε (από όπου και η φωτό) κυκλοφορούν πολλά ελεύθερα πιπίνια :2thumb22sup:

αν έχεις δίπλα σου ένα από τα πιπίνια που κυκλοφορούσαν εκεί θα έπαιρνες δύο ζευγάρια να τα κάνεις home theater .... :flipout:

Για αυτο κανετε πολλες επαναλαμβανομενες ακροασεις εσεις...Για να σιγουρευτειτε ΟΝΤΩΣ πως τα Tidal παιζουν καλα με ολα τα προγραμματα...

Απάντηση: Re: Ακροαση Tidal Piano Cera

Να ακούσω το ηχείο αυτό να παίζει tchaikovsky 1812 και μετά θα πάρω και εγώ ένα :flipout::flipout::flipout:

Δεν μου κάνει εντύπωση αυτό που λες, ΟΛΟΙ οι κάτοχοι B&W όταν περηφανεύονται για τα ηχεία του αναφέρουν μποτιές, βροντες και κανταποντισμούς... :flipout:

Τrust me με από το Cera θα την ακούσεις όσο πρέπει...