Ακρόπολις και τα 7 θαύματα τού κόσμου.

17 June 2006
62,715
Χολαργός
90000000 άτομα ψήφισαν στο διαδίκτυο για τα 7 σημερινά θαύματα τού κόσμου.
Ιδού τα αποτελέσματα:
Η πυραμίδα στην Chicken Itza (800μ.χ.)-Yukatan Peninsula,Mexico.
cacancun-211.jpg

O Xριστός στο Ρίο(1931).:clown: Σιγά μην βάλω φωτογραφία για την σαχλαμάρα.

Το Σινικό Τείχος.Πασίγνωστο

Machu Picchu(1460-1470 μ.χ.)Περού
machu_picchu1.jpg

Πέτρα (9π.χ.-40 μ.χ.)Ιορδανία.
RTEmagicC_petra_01.jpg.jpg

Κολοσσαίο ,Ρώμη.:eek: Οχι και φωτογραφία απο το βαρβαρικό κατασκεύασμα.

Τάζ Μαχάλ,Ινδία(1630 μ.χ.)
Taj_Mahal300.jpg

Η Αίγυπτος αρνήθηκε να συναγωνιστεί τίς μπούρδες τύπου Ρίο,Πυργου Αϊφελ κ.λ.π. και δεν έβαλε υποψηφιότητα.
Εμείς βάλαμε και χάσαμε.
Δεν έχει καμιά σημασία για την Ακρόπολη ως Ακρόπολη ,αλλά έχει σημασία για τούς βαρβάρους που ενθουσιάστηκαν απο τα λιοντάρια τού Κολο-σσαίου και τού Χριστού τού Ρίο.
Να τον χαίρονται τον ´πολιτισμό ´τους οι παγκοσμιοποιημένοι,που τσιριζουν απο ενθουσιασμό που οι λαοί ´ενώθηκαν´.....
Προφανώς οι ´βάρβαροι´θεώρησαν παλιό κτίριο την Ακρόπολη και θεώρησαν ότι δεν έχει μεταπωλητική αξία....

Και ποιός μας λέει ότι η "πλειοψηφία" έχει πάντα δίκαιο.
Θεωρώ γελοίους όλους αυτούς τους διαγωνισμούς μέσω internet που μπορεί να ψηφίσει ο κάθε πικραμένος.

Δεν είναι θέμα πλειοψηφίας Δημήτρη.Είναι θέμα στοιχειώδους μορφώσεως και αισθητικής.
Οταν 90εκατ.ψηφοφόροι επιλέγουν Ροναλντίνιο και λιοντάρια κάτι σημαίνει για την ανθρωπότητα.

Ρε συ Σπύρο, εσύ ψήφισες?
Εγώ πάντως όχι, επειδή το θεωρούσα τουλάχιστον ανούσιο.

Ρε συ Σπύρο, εσύ ψήφισες?
Εγώ πάντως όχι, επειδή το θεωρούσα τουλάχιστον ανούσιο.

Οχι ρέ σύ.Δεν ψήφισα.Το θεωρώ και λίγο σικέ να ψηφίζω σαν έλληνας την Ακρόπολη.Απλά είχα την ψευδαίσθηση ότι το γνωρίζουν το ...μαγαζί και θα το υπερψηφίσουν έτσι και αλλοιώς.
Το Δε Μόλ ήταν στίς υποψηφιότητες??:flipout: :flipout: :flipout:

Mην πας μακρυά ρε συ.
Εδώ το ευρώ έχει το κολοσσαίο, μάλλον για να μας θυμίζει το "μεγαλείο" του Ρωμαϊκού πολιτισμού

Σπυρο, ανεξαρτητως του αποτελεσματος της ψηφοφοριας, γιατι δε σου αρεσει ο Χριστος του Ριο? Ε, δεν ειναι και σαχλαμαρα! Για εμενα αποτελει εναν απο τους 2-3 τοπ στοχους μου, απο αυτους που δεν εχω παει! Η θεα απο εκει, ειναι "θεικη".

Last edited:
Δεν ψηφίζουν την θέα Πέτρο αλλά το κατασκεύασμα.
Εργο τού 1931 εντελώς ασήμαντο καλλιτεχνικά.Σαν το άγαλμα τής ελευθερίας.
Θέα υπάρχει και στο Κιλιμάντζαρο βρε σύ.

Eντελώς σαχλαμάρα.
Τώρα εάν αυτόν τον Χριστό -ροναλντίνιο τον συγκρίνεις με το αισθητικό μέτρο και τήν ακρίβεια τής Ακρόπολης,μάλλον έχεις επηρεαστεί απο τίς μουλάτες τού Ρίο.:flipout: :flipout:
Αυτές μάλιστα.Είναι το 8ο θαύμα.;)

Μαλιστα... κάποιοι έγιναν κατά 90.000.000$ πλουσιότεροι! Αυτές είναι δουλειές...

Eντελώς σαχλαμάρα.
Τώρα εάν αυτόν τον Χριστό -ροναλντίνιο τον συγκρίνεις με το αισθητικό μέτρο και τήν ακρίβεια τής Ακρόπολης,μάλλον έχεις επηρεαστεί απο τίς μουλάτες τού Ρίο.:flipout: :flipout:
Αυτές μάλιστα.Είναι το 8ο θαύμα.;)

1ον. Και βεβαια ΔΕΝ τα συγκρινω!
2ον. Οι μουλάτες μαλλον ειναι το μοναδικο πραγματικο θαυμα! Κρατας μυστικό? Εχουμε δωσει "υποσχεση" με ενα φιλο μου πως θα παμε στη Βραζιλια οι 2 μας, για 1-2 μηνες!!! Και αυτο, ΠΡΙΝ γινω 35!!! (θα το συνδιασουμε με Μποκα-Ριβερ, γι'αυτο ετοιμασου!!!!!!!!!!!!!!) Αυτος το εχει ξανακανει πριν 4 χρονια. Εκατσε εκει για 5 μηνες... Ειναι και γειτονας σου!

1ον. Και βεβαια ΔΕΝ τα συγκρινω!
2ον. Οι μουλάτες μαλλον ειναι το μοναδικο πραγματικο θαυμα! Κρατας μυστικό? Εχουμε δωσει "υποσχεση" με ενα φιλο μου πως θα παμε στη Βραζιλια οι 2 μας, για 1-2 μηνες!!! Και αυτο, ΠΡΙΝ γινω 35!!! (θα το συνδιασουμε με Μποκα-Ριβερ, γι'αυτο ετοιμασου!!!!!!!!!!!!!!) Αυτος το εχει ξανακανει πριν 4 χρονια. Εκατσε εκει για 5 μηνες... Ειναι και γειτονας σου!

Kαι γιατί γύρισε πίσω??:bigcry: :bigcry:
Mάς έφαγαν οι ´υποχρεώσεις´......

διαγωνισμος χαπι για να ξεχναμε τα προβληματα τους οι λαοι.....

χαρηκανε οι απανταχου Ινδοι με το Ταζ Μαχαλ λες και αυτο τους ελειπε για να ολοκληρωθουν.....

Δεν υπαρχει κανας πολυακουσμενος αραγε να βγει να τα κραξει δημοσια αυτα τα καραγκιοζιλικια??

(νομιζω οτι ουτε οι Αιγυπτιοι δεν κατεβηκαν στο διαγωνισμο θεωροντας οτι ειναι προσβολη να συγκρινεις τις Πυραμιδες της Γαζας με τον πυργο του Αφελη και το Αγαλμα της Εισβολης στη Νεα Υορκη )

To Tαζ Μαχάλ το χτύσανε οι Μογγόλοι!
Καμιά σχέση με Ινδούς ή την θρησκεία τους, άστους να καμαρώνουν σαν γύφτικα σκεπάρνια.