kacey Senior Member 18 June 2006 336 10 July 2007 #41 Βουλγαρακης: "Τα μνημεια δεν μπαινουν σε πασαρελες". Καλα, αμα ειχε μπει στα 7 (ποσο μαλλον αμα ειχε βγει και πρωτο), θα ειχαμε τιγκαρει στα παρτυ και τις ειδικες τελετες για να το γιορτασουμε...
Βουλγαρακης: "Τα μνημεια δεν μπαινουν σε πασαρελες". Καλα, αμα ειχε μπει στα 7 (ποσο μαλλον αμα ειχε βγει και πρωτο), θα ειχαμε τιγκαρει στα παρτυ και τις ειδικες τελετες για να το γιορτασουμε...
Μπελλος Ευαγγελος Supreme Member 16 July 2006 7,530 HAMBURG 10 July 2007 #42 Απάντηση: Re: Ακρόπολις και τα 7 θαύματα τού κόσμου. kacey said: Βουλγαρακης: "Τα μνημεια δεν μπαινουν σε πασαρελες". Καλα, αμα ειχε μπει στα 7 (ποσο μαλλον αμα ειχε βγει και πρωτο), θα ειχαμε τιγκαρει στα παρτυ και τις ειδικες τελετες για να το γιορτασουμε... Click to expand... ενοειτε !!!!!!:fahne90: :ADFADF1:
Απάντηση: Re: Ακρόπολις και τα 7 θαύματα τού κόσμου. kacey said: Βουλγαρακης: "Τα μνημεια δεν μπαινουν σε πασαρελες". Καλα, αμα ειχε μπει στα 7 (ποσο μαλλον αμα ειχε βγει και πρωτο), θα ειχαμε τιγκαρει στα παρτυ και τις ειδικες τελετες για να το γιορτασουμε... Click to expand... ενοειτε !!!!!!:fahne90: :ADFADF1:
Μπελλος Ευαγγελος Supreme Member 16 July 2006 7,530 HAMBURG 10 July 2007 #43 Κακαλιός Στέργιος said: ΤΙ? ΔΕ ΒΓΗΚΕ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΛΕΥΚΟΣ Ο ΠΥΡΓΟΣ ΡΕ? ΡΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΑ-ΟΚ! ΜΠΑ-ΟΚ! ΜΠΑ-ΟΚ! :jester: Click to expand... καλα ρε σεις ..... το Τζαμι των Ιωαννινων εξω εμεινε ;;;;;;;; μα ειναι στα καλα τους ;;;;;;;;;;;;:slapface: ΠΑΑΣ ΠΑΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:worshippy:
Κακαλιός Στέργιος said: ΤΙ? ΔΕ ΒΓΗΚΕ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΛΕΥΚΟΣ Ο ΠΥΡΓΟΣ ΡΕ? ΡΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΑ-ΟΚ! ΜΠΑ-ΟΚ! ΜΠΑ-ΟΚ! :jester: Click to expand... καλα ρε σεις ..... το Τζαμι των Ιωαννινων εξω εμεινε ;;;;;;;; μα ειναι στα καλα τους ;;;;;;;;;;;;:slapface: ΠΑΑΣ ΠΑΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:worshippy:
Simos.I Moderator Staff member 17 June 2006 28,646 Land of Dystopia 10 July 2007 #44 Re: Απάντηση: Ακρόπολις και τα 7 θαύματα τού κόσμου. Κακαλιός Στέργιος said: ΤΙ? ΔΕ ΒΓΗΚΕ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΛΕΥΚΟΣ Ο ΠΥΡΓΟΣ ΡΕ? ΡΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΑ-ΟΚ! ΜΠΑ-ΟΚ! ΜΠΑ-ΟΚ! :jester: Click to expand... Ψηφίζω ΜΠΑΟΚ ΜΠΑΟΚ, Ζαγοράκη προχώρα!!:music-smiley-005: Δεν νομίζω ότι ανάλογες ψηφοφορίες έχουν κάποια βαρύτητα, άλλωστε είμαι παραδοσιακός - κολλημένος με τα 7 θαύματα της αρχαιότητας με όσα τέλος πάντων υπάρχουν ακόμα.
Re: Απάντηση: Ακρόπολις και τα 7 θαύματα τού κόσμου. Κακαλιός Στέργιος said: ΤΙ? ΔΕ ΒΓΗΚΕ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΛΕΥΚΟΣ Ο ΠΥΡΓΟΣ ΡΕ? ΡΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΑ-ΟΚ! ΜΠΑ-ΟΚ! ΜΠΑ-ΟΚ! :jester: Click to expand... Ψηφίζω ΜΠΑΟΚ ΜΠΑΟΚ, Ζαγοράκη προχώρα!!:music-smiley-005: Δεν νομίζω ότι ανάλογες ψηφοφορίες έχουν κάποια βαρύτητα, άλλωστε είμαι παραδοσιακός - κολλημένος με τα 7 θαύματα της αρχαιότητας με όσα τέλος πάντων υπάρχουν ακόμα.