Ακρωτηριασμος

Re: Απάντηση: Ακρωτηριασμος

Δεν πρόκειται για αστεϊσμό φίλε Skakinen, περί υπαινιγμού πρόκειται και μάλιστα όχι για τη παθούσα αν κατάλαβες.
Και όπως ανέφερα στη πρώτη μου απάντηση, το γεγονός με έχει στεναχωρήσει, σέβομαι τη δεινή θέση της κι ας πρόκειται για αντιπαθές άτομο με όλη τη σημασία της λέξης.
Τα περί φάλαγγας δεν προκύπτουν πουθενά στη κουβέντα. Εκτός αν μιλάμε για την Αττική οδό.
Το πως θα νοιώσω εγώ απέναντι σε ενα ζήτημα δεν το καθορίζεις εσύ και κανείς άλλος με τέτοιες παρεμβάσεις. Γράψε τα του εαυτού σου.
Ο Ιωάννου με καλύπτει σαν άποψη ακριβώς.
Φιλικά.

Και για μένα δεν είναι ιδιαίτερα συμπαθής η παθούσα αλλά έτερον εκάτερον.
Η φάλαγγα είναι και ανατομικός όρος εκτός από κυκλοφοριακός. Στον ανατομικό όρο αναφέρομαι.
Προφανώς και δεν καθορίζω εγώ το πώς αισθάνεται κάποιος , τα γραφόμενα όμως σε δημόσιο βήμα είναι επιδεχόμενα και σχολιασμό (καλοπροαίρετο , τουλάχιστον αυτό προσπαθώ εγώ πάντα).
Τέλος πάντων μπορεί να εξέλαβα ,λανθασμένα, το σχόλιό σου σαν αστεϊσμό εις βάρος της παθούσης , τέτοιες ώρες, γι'αυτό και το σχόλιό μου.
Για τη Νατάσσα μαζί σου βέβαια.

Re: Απάντηση: Ακρωτηριασμος

Καλά μην αρχίσουμε το θέμα "Ιατρική και Νατάσσα" γιατί θα πέσει πολύ γέλιο,κλάμα και...κλείδωμα !!:ADFADF1:

Είναι όπως λέγαμε κάποτε Αλβανός τουρίστας;
:D

Όντως είναι.

Αναρωτιόμουν, επειδή πάσχω από τη νόσο του Crohn, μήπως ανήκω σε ομάδα υψηλού κινδύνου να εμφανίσω διαβήτη...

… μήπως θα ήταν καλύτερα να μη συνεχίσει περαιτέρω ο σχολιασμός με κέντρο τα προσωπικά / ιατρικά δεδομένα της κα Κουτσικου ? (για το συγκεκριμένο θέμα βέβαια… εάν θέλετε να μιλήσουμε για το Διαβήτη κλπ νομίζω ότι μπορεί να γίνει και σε άλλο thread…) αυτά τα θέματα είναι ίσως η μόνες περιπτώσεις που περά από το κλείδωμα μιας συζήτησης δεν με ενοχλεί και η διαγραφή του thread…

"προσωπικό δεδομένο" ο ακρωτηριασμός της Κουτσίκου; Ο όρος δεν αναφέρεται στα χαρακτηριστικά που είναι ορατά και διά γυμνού οφθαλμού. "Προσωπικό της χαρακτηριστικό" πλέον, ίσως.

Το θέμα λέει ακρωτηριασμός...
:music-smiley-005:

Και η Νατάσσα (κάποια φανταστική Νατάσσα) αν ασχοληθεί με την ιατρική θα έχουμε πολλούς ακρωτηριασμούς.....

Πάντως στην Ελλάδα λειτουργεί υποδειγματικά η εξ' αποστάσεως εκπαίδευση.
Νηπιαγωγός από τη Θεσσαλονίκη παίρνει διαδακτορικό από την Ιατρική Αθήνας ενώ μένει στη Ραφήνα. Και μετά παίρνει και πτυχίο Ιατρικής, κάνει και αγροτικό στο σπίτι της και όποιον πάρει ο χάρος.....

Και ο φιλόλογος της στο Λύκειο που επιμελήθηκε το διδακτορικό της γίνεται Νο1 στο υπουργείο πολιτισμού (μιας φανταστικής χώρας) και μετά βουτάει από τα μπαλκόνια.

Και τότε ρίξανε τον κλήρο
Και τότε ρίξανε τον κλήρο
Να δούνε που που ειν το DVD
Να δούνε που που ειν το DVD
OE OE OE OE.

Δηλώνω κατηγορηματικά ότι τα παραπάνω πρόσωπα και καταστάσεις είναι φανταστικά και κάθε ομοιότητα με υπαρκτά πρόσωπα και καταστάσεις είναι εντελώς συμπτωματική

Και ο φιλόλογος της στο Λύκειο που επιμελήθηκε το διδακτορικό της γίνεται Νο1 στο υπουργείο πολιτισμού (μιας φανταστικής χώρας) και μετά βουτάει από τα μπαλκόνια.

αληθεύει αυτό??
:speechless-smiley-0:speechless-smiley-0:speechless-smiley-0

Θεέ μου, πού ζω......

τελικώς αυτή η χώρα χρειάζεται περισσότερους ακρωτηριασμούς. Αλλά όχι των κάτω άκρων.
Γκιλοτίνα, κατευθείαν.

Τί σε ξενίζει ?

Το οτι πήρε το πτυχίο στα μισά χρόνια,το οτι έκανε οργανικά το αγροτικό στην Νεμέα αλλά ήταν στο Νοσοκομείο Κορίνθου ή το οτι βρήκε αμέσως θέση για "ειδικότητα" όταν οι λίστες είναι μακρόχρονες για τους υπολοίπους ?? Και μάλιστα στο Ντυνάν,όχι πχ στο Γενικό της Νίκαιας.

Απλά καθημερινά πράγματα.

(δεν θα παραξενευτώ αν σε κανα δυό χρόνια την ´Διευθύντρια κλινικής στο Ωνάσειο -bye-)

Όχι, αυτό για τον καθηγητή της στο Λύκειο περισσότερο.

Αναγνωρίζω ότι η 1η κυρία πρέπει να έχει μία -ακόμη και επίπλαστη- εικόνα προσόντων και καλλιέργειας (όπως πχ στα καλλιστεία: "είναι 1.76 και μιλάει αγγλικά-γαλλικά" :flipout: ). Πάνε οι εποχές που λέγαμε για το πώς πρέπει να φαίνεται η γυναίκα του Καίσαρα, πού να βρεις πλέον τέτοιες κλασσικές αξίες φίλε μου...
Αλλά το παραπάνω είναι μία εικόνα και μόνο, δηλαδή δεν πιστεύω πως θα είχε ποτέ πρακτικό αντίκρυσμα, δηλαδή να καταλάμβανε εξαιτίας των ανωτέρω "προσόντων" μία σοβαρή θέση (μέχρι "πρέσβειρα καλής θελήσεως" και τα συναφή δηλαδή θα το έβλεπα... :flipout:).

Αλλά το άλλο, μου πάει πολύ. Πόσους βατράχους θα συντηρεί πια αυτός ο βούρκος.

Να θυμίσω ότι το θέμα αφορά την κ. Μαριέττα Γιαννάκου και δε νομίζω οι αναφορές σε γιατρούς και "γιατρούς" να αποτελούν ενδιαφέρουσες πτυχές του.

Και το να αποκαλείται από ορισμένους ακόμα «Κουτσίκου», το θεωρώ αγένεια.
Η γυναίκα έχει πάρει εδώ και χρόνια διαζύγιο και δεν έχει κρατήσει το επώνυμο του πρώην.