Re: Απάντηση: Ακρωτηριασμος
Και για μένα δεν είναι ιδιαίτερα συμπαθής η παθούσα αλλά έτερον εκάτερον.
Η φάλαγγα είναι και ανατομικός όρος εκτός από κυκλοφοριακός. Στον ανατομικό όρο αναφέρομαι.
Προφανώς και δεν καθορίζω εγώ το πώς αισθάνεται κάποιος , τα γραφόμενα όμως σε δημόσιο βήμα είναι επιδεχόμενα και σχολιασμό (καλοπροαίρετο , τουλάχιστον αυτό προσπαθώ εγώ πάντα).
Τέλος πάντων μπορεί να εξέλαβα ,λανθασμένα, το σχόλιό σου σαν αστεϊσμό εις βάρος της παθούσης , τέτοιες ώρες, γι'αυτό και το σχόλιό μου.
Για τη Νατάσσα μαζί σου βέβαια.
Δεν πρόκειται για αστεϊσμό φίλε Skakinen, περί υπαινιγμού πρόκειται και μάλιστα όχι για τη παθούσα αν κατάλαβες.
Και όπως ανέφερα στη πρώτη μου απάντηση, το γεγονός με έχει στεναχωρήσει, σέβομαι τη δεινή θέση της κι ας πρόκειται για αντιπαθές άτομο με όλη τη σημασία της λέξης.
Τα περί φάλαγγας δεν προκύπτουν πουθενά στη κουβέντα. Εκτός αν μιλάμε για την Αττική οδό.
Το πως θα νοιώσω εγώ απέναντι σε ενα ζήτημα δεν το καθορίζεις εσύ και κανείς άλλος με τέτοιες παρεμβάσεις. Γράψε τα του εαυτού σου.
Ο Ιωάννου με καλύπτει σαν άποψη ακριβώς.
Φιλικά.
Και για μένα δεν είναι ιδιαίτερα συμπαθής η παθούσα αλλά έτερον εκάτερον.
Η φάλαγγα είναι και ανατομικός όρος εκτός από κυκλοφοριακός. Στον ανατομικό όρο αναφέρομαι.
Προφανώς και δεν καθορίζω εγώ το πώς αισθάνεται κάποιος , τα γραφόμενα όμως σε δημόσιο βήμα είναι επιδεχόμενα και σχολιασμό (καλοπροαίρετο , τουλάχιστον αυτό προσπαθώ εγώ πάντα).
Τέλος πάντων μπορεί να εξέλαβα ,λανθασμένα, το σχόλιό σου σαν αστεϊσμό εις βάρος της παθούσης , τέτοιες ώρες, γι'αυτό και το σχόλιό μου.
Για τη Νατάσσα μαζί σου βέβαια.