ΑΛΑΓΗ ΚΑΡΤΑΣ NOVA.....

bykrie

Πρόεδρος Δ.Σ.
Staff member
ΚΑΛΗ ΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΕΧΘΕΣ ΠΗΓΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΙΣ NOVA ΚΑΙ Ο ΥΠΑΛΗΛΟΣ ΤΙΣ FORTHNET ΤΙΣ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΑΡΤΑ VERSION KAPPA. ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ VERSION ZETA, ΑΝΥΠΑΝΤΡΗ...
ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ Η NOVA ΚΟΠΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΕ ΜΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ. ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑ ΤΗΛ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΚΟΔΙΚΟΠΟΙΗΤΗ ΝΑ ΠΕΤΑΞΩ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑΝ. ΓΙΑΤΙ ΑΜΟΥ ΑΛΑΞΑΝ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ: ΜΗΠΩΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΕ ΠΑΝΤΡΕΨΟΥΝ:

εμένα πέρυσι μετά από επαναλειμένες εκλήσεις για αλλάγή και στάσης κινέζου από μέρους μου (τελικά έτρεχα να δώ το παο-ηρακλής στις καφετέριες) μου αντικατέστησαν μια κάρτα 6 ετών με kappa. παίζει σε πατατασατ και yumatu sapphire χωρίς πρόβλημα. παραμένει ανυπαντρη.

ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΩ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ [ΔΩΡΕΑΝ] ΑΛΟ ΔΕΚΤΗ, 1110 ΚΑΙ ΠΑΝΩ, ΝΟΜΗΖΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΓΑΜΟΙ, ΜΕ ΧΙ ΨΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ......ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΡΕΨΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Η ΤΕΛΟΣ Η NOVA ΓΙΑ ΜΕΝΑ....

please με πεζά....(τα κεφαλαία σημαίνουν ότι φωνάζεις) !!!:D

φιλε η version ειναι 5,7 η ειναι η πιο καινουργια version που εβγαλε η irdeto για τα hd της nova

Να ρωτήσω και γω με τη σειρά μου. -bye-
Η ενεργοποίηση της νέας κάρτας που θα πάρουμε πρέπει να γίνει στον πανασατ ή χρησιμοποιήσουμε τον δικό μας δέκτη;
Πόσο καιρό έχουμε για να την αλλάξουμε;

Αν δεν είναι συμβατός με Irdeto ο δέκτης σου π.χ. αν είναι Dreambox θα πρέπει να γίνει σε Panasat ή άλλο ανάλογο συμβατό Irdeto δέκτη.

Δεν έχουν πει μέχρι πότε, πάντως η επιστολή έγραφε μέχρι 25/03.

Εμένα πάντως σταμάτησε να παίζει η άλλη, για αυτό και τους είπα και μου έστειλαν την νέα.

Απάντηση: Re: ΑΛΑΓΗ ΚΑΡΤΑΣ NOVA.....

Να ρωτήσω και γω με τη σειρά μου. -bye-
Η ενεργοποίηση της νέας κάρτας που θα πάρουμε πρέπει να γίνει στον πανασατ ή χρησιμοποιήσουμε τον δικό μας δέκτη;
Πόσο καιρό έχουμε για να την αλλάξουμε;
Το πιο πιθανό είναι να ενεργοποιηθεί και στο δέκτη σου. Τη δική μου την ενεργοποίησα σε δέκτη technomate. Αν έχεις δέκτη με ενσωματωμένο irdeto, ακόμα καλύτερα.

παιδια οι Version 5 και η zeta εχουν αναβαθμιστει εδω και κατι μηνες σε kappa :smash:

http://www.satleo.gr/content/view/2181/1/

Εγώ έχω κάρτα Zeta και σήμερα με ενημέρωσαν με sms να περάσω από κατάστημα forthnet να άλλάξω την κάρτα. Δεν αναφέρουν μέρχι ποια ημερομηνία πρέπει να κάνω αλλαγή αλλα λένε άμεσα.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Εμένα είναι ν5 και τώρα μου είπαν για αλλαγή.
Ίσως είμαστε από τους τελευταίους.

Θα δοκιμάσω στους δικούς μου και βλέπουμε γιατί άντε να ξαναβάζουμε τον πανασάτ.