ΑΛΑΓΗ ΚΑΡΤΑΣ NOVA.....

Χρειαζεται δικο του lnb και καλωδιο? Αυτο δεν ισχυει , εγω χρησιμοποιω τα δικα μου (Triax).

Για τα κοληματα συμφωνω εχω την εντυπωση οτι φταιει το software που εχει αναπτυξει η NOVA και οχι το hardware.

Aν ομως θελεις να βλεπεις NOVA το σιγουρο ειναι οτι αργα η γρηγορα θα τον παρεις αναγκαστικα.

Ειναι θεμα χρονου να αλλαξουν ολες οι καρτες και να μην παιζουν σε αλλους δεκτες.

Εγώ βλέπω πως είναι θέμα χρόνου να χάσει ένα 20% των συνδρομητών της αν το κάνει αυτό.

Εγώ πάντως έχω -bye- με ελαφρά πηδηματάκια αν κάνουν κάτι τέτοιο.

Μετά πάω για Sky !

Εγώ βλέπω πως είναι θέμα χρόνου να χάσει ένα 20% των συνδρομητών της αν το κάνει αυτό.

20% νομιζω οτι ειναι πολυ υπερβολικο νουμερο.

Να μου ελεγες οτι θα χασει 20% λογω κρισης να το δεχτω.

Ο μεσος καταναλωτης (δηλαδη το 95% των συνδρομητων) δεν ξερει καν αν ο δεκτης του ειναι παντρεμενος κτλ.

Κανε ενα τεστ σε γνωστους/φιλους που εχουν NOVA (εκτος φορουμ) και θα δεις.

Συμφωνώ με τον Yperion. Ένα μικρό ποσοστό θα διακόψει τη συνδρομή του. Το μεγαλύτερο θέμα σε μία τέτοια αλλαγή είναι ποιος θα επωμιστεί το κόστος. Μιλάμε για εκατοντάδες χιλιάδες δέκτες που θα πρέπει να δοθούν, δεν είναι μόνο οι συνδρομητές σκέτης κάρτας, είναι και όλοι όσοι έχουν παλιούς Panasat, από 720 και 990 ως τον PVR.

Απάντηση: Re: ΑΛΑΓΗ ΚΑΡΤΑΣ NOVA.....

Συμφωνώ με τον Yperion. Ένα μικρό ποσοστό θα διακόψει τη συνδρομή του. Το μεγαλύτερο θέμα σε μία τέτοια αλλαγή είναι ποιος θα επωμιστεί το κόστος. Μιλάμε για εκατοντάδες χιλιάδες δέκτες που θα πρέπει να δοθούν, δεν είναι μόνο οι συνδρομητές σκέτης κάρτας, είναι και όλοι όσοι έχουν παλιούς Panasat, από 720 και 990 ως τον PVR.
Καπου ακουσα οτι υπαρχουν ακομα 33.000 συνδρομητες, που βλεπουν αναλογικα, δηλ. novacinema 1 και novasports 1. επησεις οτι η νοβα θα βγει και μεσω Digea για τα 2 καναλια που γραφω ποιο πανω. Αρα γιατι να μπουν στη διαδικασια ενως τοσο μεγαλου κοστους οταν ακομα ζει και βασιλευει το αναλογικο τους κοματι;

Συνδρομητές Nova

31/12/2010 31/12/2009 Διαφορά

Ελλάδα (Ψηφιακή πλατφόρμα) 363.679 318.634 45.045

Ελλάδα (Αναλογική πλατφόρμα) 16.362 31.828 -15.466

Κύπρος (Ψηφιακή πλατφόρμα) 11.509 11.909 -400

Σύνολο Nova 391.550 362.371 29.179

Last edited:
Ναι, θα βγει ψηφιακά όχι όμως μέσω digea αλλα μέσω ερτ

Ναι, και θα σε βαλουν να αγορασεις και αλλον δεκτη που να υποστηριζει IRDETO.
Σε λιγο τα σπιτια μας θα ειναι σαν καταστηματα ηλεκτρονικων ειδων.
θα ζηταμε και τριφασικο ρευμα απλως να βλεπουμε TV.

Προχθές πήρα τη κάπα. Χθες την έβαλα στον xtrend και με τηλεφώνημα στους άχρηστους ενεργοποιήθηκε σε 5 δεύτερα.

Re: Απάντηση: ΑΛΑΓΗ ΚΑΡΤΑΣ NOVA.....

Δεν εχουμε προβλημα με την ενεργοποιηση σε χ δεκτες, εμεις οι ανυπαντροι. Τωρα τι θα γινει στο μελλων ιδωμεν......:flipout:

Δύο ερωτήσεις έχω :

α) Μπορώ να αγοράσω Nova PVR? Πωλέιται ακόμα η υπηρεσία ?

β) Αν ναι, η κάρτα είναι παντρεμένη με τον δέκτη ?

1. Ναι, είναι μόνον pvr με τον pace 865, θέαση μόνο σε μία tv
2. Είναι.