ΑΛΑΓΗ ΚΑΡΤΑΣ NOVA.....

Σόρι αν έχει απαντηθεί, αλλά λύστε μου μια απορία:
αν μου αλλάξουν την κάρτα με kappa, το pvr το χάνω στον Azbox;

ΤΗΑΝΧ!
Nα πάω δηλαδή σαν καλό παιδί να την αλλάξω μόνος μου σε ένα κατάστημα σαν καλό παιδί με καλή διαγωγή, ή να περιμένω το σμσ?

Δεν αλλαζουν ολες οι καρτες ζετα παρτε τηλεφωνο προτου πατε για αλλαγη αν δεν σας εχει ερθει sms.Οι ζετα v1 αλλαζουν ενω οι ζετα v2 οχι!
Gab

Δεν αλλαζουν ολες οι καρτες ζετα παρτε τηλεφωνο προτου πατε για αλλαγη αν δεν σας εχει ερθει sms.Οι ζετα v1 αλλαζουν ενω οι ζετα v2 οχι!
Gab

Ουπς..... τώρα το κατάλαβα, δεν είχα δει ότι δεν του έστειλαν sms !!!!!

Όταν είναι να την αλλάξουν την κάρτα δεν θα ρωτήσουν κανέναν. Τώρα δεν γνωρίζω ποιες version zeta αλλάζουν.
Εμένα ρε παιδιά γιατί δεν μου έστειλαν sms? Μου την έστησαν την ώρα τις πληρωμής
Οργανωμένο το έγκλημα………………:violent-smiley-030:

Gab

εμένα ήρθε επιστολή όχι sms

Εμένα μου έχουν στείλει sms εδώ και 1,5 μήνα και δεν πάω να την αλλάξω.Δεν ξέρω τι κάρτα είναι (άσχετος)αλλά γράφει πάνω version5.Ο αποκωδικοποιητής είναι ένας panasat 990 και ένας παλιός.Θα λειτουργούν μετά κανονικά ή όχι?Αν δεν την αλλάξω τι θα γίνει?Ευχαριστώ...

Μαλλον θα στη κοψουν και θα πας ετσι κιαλος.Μια χαρα θα εισαι με την καππα και τον 990!
gab

Εμένα μου έχουν στείλει sms εδώ και 1,5 μήνα και δεν πάω να την αλλάξω.Δεν ξέρω τι κάρτα είναι (άσχετος)αλλά γράφει πάνω version5.Ο αποκωδικοποιητής είναι ένας panasat 990 και ένας παλιός.Θα λειτουργούν μετά κανονικά ή όχι?Αν δεν την αλλάξω τι θα γίνει?Ευχαριστώ...

Απάντηση: Re: ΑΛΑΓΗ ΚΑΡΤΑΣ NOVA.....

Όταν έρθει η ώρα σου…..Δεν θα γλιτώσεις. Βέβαια όπως είπαν και ποιο πάνω τα παιδιά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με των 990………

Re: Απάντηση: Re: ΑΛΑΓΗ ΚΑΡΤΑΣ NOVA.....

Όταν έρθει η ώρα σου…..Δεν θα γλιτώσεις. Βέβαια όπως είπαν και ποιο πάνω τα παιδιά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με των 990………

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις,ο 990 δεν θα έχει πρόβλημα,αλλά ο παλιός θα δουλεύει?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΑΛΑΓΗ ΚΑΡΤΑΣ NOVA.....

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις,ο 990 δεν θα έχει πρόβλημα,αλλά ο παλιός θα δουλεύει?

Δεν έχεις γράψει ποιος είναι ο ΠΑΛΙΟΣ ώμος.
Γεια σου ρε serafeim!!!:worshippy:

Συγγνώμη για την παράλειψη,δεν θυμάμαι μοντέλο θα κοιτάξω και θα σας πώ,εάν βοηθάει είναι ο πρώτος patasat που ήταν σαν βίντεο !

Συγγνώμη για την παράλειψη,δεν θυμάμαι μοντέλο θα κοιτάξω και θα σας πώ,εάν βοηθάει είναι ο πρώτος patasat που ήταν σαν βίντεο !

[FONT=&quot]Για [/FONT][FONT=&quot]panasat[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]910, 990 σίγουρα θα παίζει, τώρα τους ποιο παλιούς, εγώ δεν τους ξέρω. Πάντως πιστεύω ότι σίγουρα θα παίξει[/FONT]

Αφού είναι panasat, δε θα έχεις κανένα πρόβλημα.

παιδια το παντρεμα ειναι θεμα αποκωδικοποιητη δλδ ετσι? μονο στους καινουργιους γινεται παντρεμα δλδ και νεα καρτα σε παλαιο μηχανημα panasat ειναι οκ!??

Η νεα καρτα θα μπορει να παιξει σε αλλους αποκωδικοποιητες οχι της nova?