Αλβανικό πακέτο "Tring TV"

Απάντηση: Το ελληνικο πρωταθλημα ποδοσφαιρου στο tring sport

Φαντάζομαι θα μιλάτε για νόμιμη θέαση του πακέτου. Το θέμα είναι πόσο κοστίζει, αν δίνει σκέτες κάρτες και αν μπορείς να το βρεις στην Ελλάδα...

Re: Το ελληνικο πρωταθλημα ποδοσφαιρου στο tring sport

Όπως είχε προαναφερθεί αυτό το Σ/Κ έχουν ζωντανά τα παιχνίδια ΠΑΟ-Εργοτέλης, ΠΑΟΚ-Αρης και Πανιώνιος-Ολυμπιακός ενώ το επόμενο Σ/Κ έχουν τα Ολυμπιακός-ΟΦΗ, ΑΕΚ-Άρης και ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός!

Benfica TV- Hispasat(30.0°W) 12092 H 30000 3/4 DVB-S2 8PSK

Το benfica tv το ειδα σε προηγουμενα ποστ.Αν δεν κανω λαθος ομως ειναι κλειδωμενο, αρα δεν υπαρχει καποιο ενδιαφερον εστω και αν δειχνει ελληνικο πρωταθλημα.

Εκτος και αν υπαρχει σε καποιο πακετο που μπορουμε να βρουμε και δεν ειναι πολυ ακριβο.

Απάντηση: Το ελληνικο πρωταθλημα ποδοσφαιρου στο tring sport

ετσι δειχνει στο λινκ που ποσταρα παραπανω. ειναι κλειδωμενο.

Κανενα νεο για τους δικηγορους της Tring?

Μου είπανε απο το κατάστημα που το αγόρασα οτι το Tring έχασε το πρώτο δικαστήριο και θα κάνει νέο (έφεση ίσως).

Μέχρι να κάνει νέο θα χει τελειώσει ο πρώτος γύρος.. μη σου πώ όλο το πρωτάθλημα!

Δεν νομίζω πως το τρινγκ θα καταφέρει να κερδίσει τίποτα στην παρούσα φάση. Τουλάχιστον όχι για αυτή τη σεζόν.

το θεμα σηκωνει κουβεντα αλλα δεν ειναι για εμας αλλα για νομικους μονο.η νοβα εχει παρανομησει σε συνεργασια με την σουπα λιγκα βεβαια, διοτι οπως ειναι γνωστο δεν μπορει να αγοραζει δικαιωματα ποδοσφαιρου σε ξενη χωρα ,απο την στιγμη που βαση νομων ευρωπαικων, δεν μπορει και αυτη να πουλησει καρτες και αποκοδοικωποιητες σε αλλη χωρα εκτος απο την χωρα που ειναι.και βεβαια ισχυει και για την κυπρο αυτο αλλα εκει παιζουν αλλα πραγματα κοινη γλωσσα κλπ.λοιπον εχει επιβαλλει στης αλβανικες πλατιφορμες να μην μπορουν να εχουν ελληνικο πρωταθλημα ,διοτι τα εχει αποκλοιστικα αυτη και για αυτους.τωρα πως εχει γινει το κολπο κανεις δεν ξερει και πως το δικαστηριο εβγαλε ως τωρα λαδι την νοβα.με το να χασει συνδρομητες απο τους αλβανους και με αυτη την κινηση που εκανε εγω πιστευω εξοργισε πολυ κοσμο, και περιμενω απο απλη περιεργεια μονο πλεον το τι θα βγαλουν τα δικαστηρια καθως το πρωταθλημα εχει γινει οχι απλως της πλακας αλλα κατι χειροτερο.

το θεμα σηκωνει κουβεντα αλλα δεν ειναι για εμας αλλα για νομικους μονο.η νοβα εχει παρανομησει σε συνεργασια με την σουπα λιγκα βεβαια, διοτι οπως ειναι γνωστο δεν μπορει να αγοραζει δικαιωματα ποδοσφαιρου σε ξενη χωρα ,απο την στιγμη που βαση νομων ευρωπαικων, δεν μπορει και αυτη να πουλησει καρτες και αποκοδοικωποιητες σε αλλη χωρα εκτος απο την χωρα που ειναι

Πλέον νομίζω πως δεν ισχύει αυτό αλλά η νοβα μπορεί να πουλάει όπου θέλει μέσα στην ευρώπη όπως και οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα στην ελλάδα.
http://www.pinnokio.gr/2011/10/nova-pub.html

Πλέον νομίζω πως δεν ισχύει αυτό αλλά η νοβα μπορεί να πουλάει όπου θέλει μέσα στην ευρώπη όπως και οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα στην ελλάδα.
http://www.pinnokio.gr/2011/10/nova-pub.html

οκ, τότε για πάρε εσύ τηλέφωνο στο sky και πες τους ότι είσαι Ελληνας και μένεις Ελλάδα και αν σου δώσουν πες μου να πάρω και γω

Ευάγγελε μάλλον τα δικαιώματα της εννοεί ο pagav :rolleyes:

τα δικαιώματα της superligue?
αν ναι τότε να παρει τηλέφωνο και να πει ότι μένει στα Τιρανα ή στους Αγ. Σαράντα πχ και θέλει να δει νοβα-ελληνικό ποδόσφαιρο.

αν έχω καταλάβει λάθος τότε συγνώμη

και που θα σου στέλνουν το λογαριασμό? που θα έρθουν να βάλουν τον εξοπλισμό?

αφου υποτίθετε ότι πουλάνε δικαιώματα και στην Αλβανία, τότε διευθυνση Αλβανίας υποθέτω

Απάντηση: Re: Το ελληνικο πρωταθλημα ποδοσφαιρου στο tring sport

η νοβα μπορεί να πουλάει όπου θέλει μέσα στην ευρώπη όπως και οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα στην ελλάδα.

Αν θέλει δηλαδή πουλάει, δίνει όπως θες πέστο, τα δικαιώματα της σούπερλιγκας στο αλβανικό πακέτο ή σε άλλο ευρωπαϊκό πακέτο,όχι σε ιδιώτη.