Re: Το ελληνικο πρωταθλημα ποδοσφαιρου στο tring sport
Γειά σας!
Καινούριος στο φόρουμ αν και το παρακολουθούσα ανα τακτά χρονικά διαστήματα. Αυτό πού έχω να πώ είναι πώς αν κάποιος θέλει να βλέπει το Ελληνικό πρωτάθλημα και τα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης για τη σεζόν 2011-2012 συμφέρει να βάλει nova και digitalb κι από άποψη σιγουριάς για το τι θα δεί και από ποιότητα (το δεύτερο αφορά το Digitalb το οποίο έχει πολλά HD κανάλια). Γιατί και τα 2 προβάλλουν εντελώς διαφορετικά πράγματα (εκτός από το γαλλικό πρωτάθλημα) Η μέν nova έχει PL κι ελληνικό πρωτάθλημα, το δε Digitalb έχει Ισπανικό, Ιταλικό, Γερμανικό πρωτάθλημα.
Όσον αφορά το οικονομικό στη περίπτωση της Nova, όσοι έχουν Forthnet μπορούν να επωφεληθούν το προνόμιο αυτό, η εκτός αν έχει κάποιος φίλο η συγγενή ο οποίος δουλεύει στη νόβα και δεν τον ενδιαφέρει να βλέπει, η αν είναι ο ίδιος υπάλληλος της Νόβα ώστε να βάλλει υπαλληλικό πακέτο. Το Digitalb έτσι κι αλλιώς είναι φθηνό για τα ελληνικά δεδομένα, αλλά όποιος έχει πάρε δώσε με κάποιον πού είναι από Αλβανία μπορεί να κάνει μια ετήσια συνδρομή από κεί. Νομίζω το full πακέτο αντί για 280 είναι 200κάτι αν το πάρεις από κεί.
Πάντως αν το δούμε αναλογικά τα σχεδόν 300 ευρώ το χρόνο για το full πακέτο με τα HD του Digitalb μπορεί για τα ελληνικά δεδομένα να είναι λίγα. Για κάποιον εργαζομενο όμως στην Αλβανία με βασικό μισθό είναι μισθοί 2 μηνών. Το Digitalb είναι καλύτερο φυσικά από τη Νοva, αλλά καθαρά για θέμα ποιότητας και ποσότητας. Έχει 14 (!!!) ΗD κανάλια από το 2008, ενώ εκπέμπει από το 2004 δορυφορικά, ενώ η Nova 6 από πέρισυ ενώ εκπέμπει από το 1999.. Επίσης 3 παιδικά κανάλια, 3 ντοκιμαντέρ, δεν ξέρω πόσα μουσικά, 4 ερωτικά, άπειρα ειδησεογραφικά. Ενώ η nova πέρα από τα κινηματογραφικά και τα αθλητικά δεν έχει κανένα δικό της κανάλι.. Και φυσικά μη ξεχνάμε ότι ο αλβανικός δέκτης έχει δυνατότητα ανετα να κατεβασει καμια δεκαριά δορυφόρους, ενώ ο δέκτης της nova ούτε καν δευτερο!