Αλβανικό πακέτο "Tring TV"

Re: Το ελληνικο πρωταθλημα ποδοσφαιρου στο tring sport

Πάντως σύμφωνα με το liveonsat,δεν δείχνει Παιχνίδια του Ελληνικού Πρωταθλήματος το Tring.Μονο η Ακατανόμαστη και μερικά Παιχνίδια η ARENA Σερβίας.

Τέλος η Tring κάπου διάβασα και εγώ πρόσφατα ότι δεν θα δείχνει πλέον παιχνίδια του Ελληνικού πρωταθλήματος.

Γειά σας!

Καινούριος στο φόρουμ αν και το παρακολουθούσα ανα τακτά χρονικά διαστήματα. Αυτό πού έχω να πώ είναι πώς αν κάποιος θέλει να βλέπει το Ελληνικό πρωτάθλημα και τα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης για τη σεζόν 2011-2012 συμφέρει να βάλει nova και digitalb κι από άποψη σιγουριάς για το τι θα δεί και από ποιότητα (το δεύτερο αφορά το Digitalb το οποίο έχει πολλά HD κανάλια). Γιατί και τα 2 προβάλλουν εντελώς διαφορετικά πράγματα (εκτός από το γαλλικό πρωτάθλημα) Η μέν nova έχει PL κι ελληνικό πρωτάθλημα, το δε Digitalb έχει Ισπανικό, Ιταλικό, Γερμανικό πρωτάθλημα.

Όσον αφορά το οικονομικό στη περίπτωση της Nova, όσοι έχουν Forthnet μπορούν να επωφεληθούν το προνόμιο αυτό, η εκτός αν έχει κάποιος φίλο η συγγενή ο οποίος δουλεύει στη νόβα και δεν τον ενδιαφέρει να βλέπει, η αν είναι ο ίδιος υπάλληλος της Νόβα ώστε να βάλλει υπαλληλικό πακέτο. Το Digitalb έτσι κι αλλιώς είναι φθηνό για τα ελληνικά δεδομένα, αλλά όποιος έχει πάρε δώσε με κάποιον πού είναι από Αλβανία μπορεί να κάνει μια ετήσια συνδρομή από κεί. Νομίζω το full πακέτο αντί για 280 είναι 200κάτι αν το πάρεις από κεί.

Πάντως αν το δούμε αναλογικά τα σχεδόν 300 ευρώ το χρόνο για το full πακέτο με τα HD του Digitalb μπορεί για τα ελληνικά δεδομένα να είναι λίγα. Για κάποιον εργαζομενο όμως στην Αλβανία με βασικό μισθό είναι μισθοί 2 μηνών. Το Digitalb είναι καλύτερο φυσικά από τη Νοva, αλλά καθαρά για θέμα ποιότητας και ποσότητας. Έχει 14 (!!!) ΗD κανάλια από το 2008, ενώ εκπέμπει από το 2004 δορυφορικά, ενώ η Nova 6 από πέρισυ ενώ εκπέμπει από το 1999.. Επίσης 3 παιδικά κανάλια, 3 ντοκιμαντέρ, δεν ξέρω πόσα μουσικά, 4 ερωτικά, άπειρα ειδησεογραφικά. Ενώ η nova πέρα από τα κινηματογραφικά και τα αθλητικά δεν έχει κανένα δικό της κανάλι.. Και φυσικά μη ξεχνάμε ότι ο αλβανικός δέκτης έχει δυνατότητα ανετα να κατεβασει καμια δεκαριά δορυφόρους, ενώ ο δέκτης της nova ούτε καν δευτερο!

Last edited:

εναν που τον ενδιαφερει το ποδοσφαιρο γιατι να παρει digital albania και να μην παρει aljazzera sports που δοιχνει τα πανταπλασια παιχνιδια.δεν μιλαμε για ντοκυμαντερ,ταινιες και τσοντες.

Απάντηση: Το ελληνικο πρωταθλημα ποδοσφαιρου στο tring sport

Εγώ έχω το DigitAlb σχεδόν δύο χρόνια και είμαι ευχαριστημένος. Βλέπω όλους τους αγώνες σε HD ποιότητα. Το κόστος είναι 260 ευρώ για το Full πακέτο. Όμως βλέπω μόνο ποδόσφαιρο και δεν με ενδιαφέρει τίποτε άλλο. Οπότε σκέφτομαι και εγώ να βάλω aljazzera sports απο τον Οκτώβριο που μου τελειώνει η συνδρομή στο DigitAlb. Διάβασα όμως ότι απο 1-1-2012 θα βγεί νέο πακέτο (http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=57442&page=19) και δεν ξέρω τι να κάνω. Επίσης διαβάζω κατά καιρούς οτι σε κάποιους ενώ έχουν συνδρομή κάποιες φορές δεν ανοίγουν τα κανάλια.

Last edited:

εγω εχω aljazzera sports και καρτα tring για αγγλικο πρωταθλημα μιας και το ελληνικο μας τελειωσε με τα καραγκιοζιλικια της νοβα αλλα θα ερθει και αυτης η ωρα της που θα θα παει.γεια το aljazzera ποτε δεν ειχα κανενα προβλημα με την καρτα παντα παιζει μια χαρα παιζει ρολο και απο που την περνεις εγω δεν ασχολουμαι με αιγυπτιους απατεωνες και λοιπους.οσο για το αν αλλαξει τα πακετα του αυτο κανεις δεν το γνωριζει παρα μονο οι ιδιοι οι αραβες.

Re: Απάντηση: Το ελληνικο πρωταθλημα ποδοσφαιρου στο tring sport

Εγώ έχω το DigitAlb σχεδόν δύο χρόνια και είμαι ευχαριστημένος. Βλέπω όλους τους αγώνες σε HD ποιότητα. Το κόστος είναι 260 ευρώ για το Full πακέτο. Όμως βλέπω μόνο ποδόσφαιρο και δεν με ενδιαφέρει τίποτε άλλο. Οπότε σκέφτομαι και εγώ να βάλω aljazzera sports απο τον Οκτώβριο που μου τελειώνει η συνδρομή στο DigitAlb. Διάβασα όμως ότι απο 1-1-2012 θα βγεί νέο πακέτο (http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=57442&page=19) και δεν ξέρω τι να κάνω. Επίσης διαβάζω κατά καιρούς οτι σε κάποιους ενώ έχουν συνδρομή κάποιες φορές δεν ανοίγουν τα κανάλια.

Μην ανησυχείς για το Al Jazeera, εγώ είχα κάρτα για ένα χρόνο και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Μονάχα μια μέρα είχα χάσει, που κάτι είχε γίνει δε θυμάμαι τι και ήτανε ολα off. Χθές μάλιστα έληξε η κάρτα και σήμερα την ανανέωσα για ενα χρόνο ακόμη.

Για να επανέλθουμε στο αρχικό σκοπό του νήματος, να αναφέρω ότι ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που έφτασαν στα "αυτιά" του Digital TV info, θέλουν τους δικηγόρους της Tring να βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα και να "μελετούν" την συμφωνία με την Superleague. Η πλευρά του Tring υποστηρίζει ότι έχει τα "αλβανικά" δικαιώματα της Superleague για ένα ακόμη χρόνο. Θα ενημερώσουμε ότι θα έχουμε δυνατότητα να διαψεύσουμε ή να επιβεβαιώσουμε την πληροφορία.

Για να επανέλθουμε στο αρχικό σκοπό του νήματος, να αναφέρω ότι ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που έφτασαν στα "αυτιά" του Digital TV info, θέλουν τους δικηγόρους της Tring να βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα και να "μελετούν" την συμφωνία με την Superleague. Η πλευρά του Tring υποστηρίζει ότι έχει τα "αλβανικά" δικαιώματα της Superleague για ένα ακόμη χρόνο. Θα ενημερώσουμε ότι θα έχουμε δυνατότητα να διαψεύσουμε ή να επιβεβαιώσουμε την πληροφορία.

Είσαι ο "αποδυτηριάκιας" των δορυφορικών Αργύρη!χαχαχα

Από οργάνωση σκίζουν. Ευτυχώς που δε θα έρθουν τον Οκτώβριο να δουν τι γίνεται...

Άρα από τις πληροφορίες του Αργύρη συνεπάγεται πως η Nova είναι που δεν θέλει να δώσει εικόνα στο Tring επικαλούμενη τη νέα συμφωνία με τη Super league αφού γνωρίζει πως με τις χαμηλές τιμές του Tring πολλοί θα στραφούν εκεί. Εκτός και αν έρθουν σε συμβιβασμό και το Tring δεν θα δείχνει αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος

Απάντηση: Re: Το ελληνικο πρωταθλημα ποδοσφαιρου στο tring sport

Άρα από τις πληροφορίες του Αργύρη συνεπάγεται πως η Nova είναι που δεν θέλει να δώσει εικόνα στο Tring επικαλούμενη τη νέα συμφωνία με τη Super league αφού γνωρίζει πως με τις χαμηλές τιμές του Tring πολλοί θα στραφούν εκεί. Εκτός και αν έρθουν σε συμβιβασμό και το Tring δεν θα δείχνει αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος
Kαι αυτο πρεπει να ειναι οπως τα λες, αλλα για να δουμε ποσα χρηματα θα διαθεση για να μην εχει και το Tring

Κάτι δεν μου κολλούσε απ την αρχή σ αυτή την ιστορία με την "αγορά" των δικαιωμάτων για αλβανία. Αφού η νοβα πήρε τα δικαιώματα για αλβανία - όπως λέει - μπορεί μια ωραία μέρα να έρθει π.χ. το sky sports και ν αγοράσει τα δικαιώματα της πρεμιερ για την ελλάδα, σωστά; Ή το d+ για το ισπανικό, το sky de για το γερμανικό και πάει λέγοντας..
Κάποια ταρζανιά έχει παιχτεί και ελπίζω ν αποκαλυφθεί σύντομα. Βέβαια δεν περιμένω κ κάτι διαφορετικό απ τη νοβα, είπαμε με το ελληνικό πρωτάθλημα παίζει τα ρέστα της. Θα κοιτάξει να μην υπάρξει η παραμικρή "διαρροή". Και φυσικά αν υπήρχε όντως συμφωνία για ένα ακόμα χρόνο, κανονικά οι αλβανοί θα πρέπει να το τραβήξουν το θέμα, αν είναι σοβαρή εταιρεία..

τι εγινε ρε παιδια εχουμε κανα νεο θα το εχει το ελληνικο προταθλημα ?

Καλά, εδώ δε ξέρουμε απο ποιές ομάδες θα αποτελείται η super-league, ψάχνουμε για τηλεοπτικά δικαιώματα. Α ρε Ελλαδιστάν....
Κρίμα για τη NOVA που έχει επενδύσει εκεί...

μήπως τελικά υπάρχει αυτό που λέμε "θεία δίκη"?

to benfica tv exei tous agwnes tis superleague gia ta epomena 2 savvatokyriaka

Γράφε στα Ελληνικά, όπως προβλεπεται στους κανονισμούς του φόρουμ σε παρακαλώ ...

Πάντως ενώ το liveonsat γράφει οτι έχει το ΑΕΚ-Ολυμπιακός και το Ξάνθη-ΠΑΟ, το site του καναλιού γράφει πως έχει τα Ξάνθη-ΠΑΟ και ΠΑΟΚ-ΟΦΗ και μόνο στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα που δίνουν σε pdf είδα να γράφει για το ΑΕΚ-Ολυμπιακός!!!
Για την άλλη εβδομάδα γράφουν για ΠΑΟ-Εργοτέλης, ΠΑΟΚ-Αρης και Πανιώνιος-Ολυμπιακός!

Last edited: