Αλβανικό πακέτο "Tring TV"

Re: Νέο Αλβανικό μπουκέτο

Ανaφορές σε ξένα φόρα λένε πώς η κάρτα δεν παίζει με σκέτο cccam αλλά χρειάζεται και τη συνδρομή του newcs .Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω την κάρτα και κάτι τέτοιο μου "χαλάει" λίγο τη συνταγή ,θα ήθελα να ρωτήσω αν την έχει πάρει κάποιος φίλος και έχει καταφέρει να την ανοίξει με σκέτο cccam.

Φιλικά
Νίκος

Νίκο την εχω δοκιμάσει εγω σε σκετο cccam (2.0.9) και δεν έπαιξε, αλλά δεν ξέρω αν τυχόν παιζει ειτε στο νεο 2.0.11 ειτε και στο 2.0.10 που δεν ειχε βγει ακόμη όταν την δοκίμασα

Απάντηση: Νέο Αλβανικό μπουκέτο

Εγω παροτι εβαλα το 2.0.11 δεν ειδα καποια ουσιαστικη διαφορα ισως η διαφορα του να ειναι αυτη και να παιζει κατι παραπανω {ΑΠΟ ΜΕΡΙΑ ΝΟΜΙΜΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΠΑΝΤΑ}!!!!

Και ισως λιγο ποιο γρηγορη αλλαγη καναλιων απο το ενα στο αλλο!!!

Re: Νέο Αλβανικό μπουκέτο

καλησπερα παιδια,απο οτι διαβασα το πακετο δειχνει κ ελληνικουσ αγωνες.μπορει να μου πει καποιος αν η ποιοτητα τησ εικονασ ειναι καλη κ αν εχει δευτερο ηχο στισ μεταδοσεισ???

Re: Νέο Αλβανικό μπουκέτο (TRING TV)

Σε κάποιο άλλο μέρος, διάβασα από παιδιά που είδαν αγώνα πως σαν δεύτερο ήχο έχει τα ελληνικά στις μεταδόσεις. Πολύ καλό!!! Από ποιότητα όμως δεν..
Ας πει κάποιος που το έχει ήδη, μιας κ αξίζει η συνδρομή με 140-150 ευρώ για 12 μήνες.

ειδε κανεις του αγωνες σημερα στο tring?αξιζει να το παρουμε το πακετο εχει καλη εικονα στα παιχνιδια??αν μπορει καποιος ας μας απαντησει.

εχει κ ρωσικο πρωταθλημα!!!εχει 4 καναλια με ταινιες με πολυ καλο περιεχομενο πολυ προσφατες ταινιες πολυ καλυτερες του digitalb.εχει το jetix κ καποια διαφορα αλβανικα.η τιμη απο οσο γνωριζω με την καρτα + τον ιδιοκτησιακο δεκτη + 1 χρονο συνδρομη ειναι 150 ευρω.

αρα το κυρίως του "πιάτο" για τους έλληνες τουλ είναι το ελληνικό πρωτάθλημα, χμμμ... δεν νομίζω ότι αξίζει
(για κάποιον που δεν βλέπει ταινίες από τέτοιες πηγές τουλάχιστον)

αναλογα φιλε μου για τουσ αλβανουσ ειναι πολυ καλο συν οτι σερβιρει το ελληνικο πρωταθλημα οπως ειπες..

Το ελληνικο πρωταθλημα ποδοσφαιρου στο tring sport

Την ερχομενη κυριακη 28 Μαρτη και στις 7,τα 3 αθλητικα καναλια του αλβανικου πακετου tring θα μεταδωσουν ζωντανα 3 αγωνες του ελληνικου πρωταθληματος:Ατρομητος-ΠΑΟ,ΑΕΚ-Πανιωνιος και Ολυμπιακος-Ξανθη.:ernaehrung004:

Re: Το ελληνικο πρωταθλημα ποδοσφαιρου στο tring sport

Σημερα στις 7 το Tring θα μεταδωσει δυο αγωνες του ελληνικου πρωταθληματος (ΠΑΟ-Ηρακλης και ΑΕΚ-Λεβαδειακος).

Είναι ελεύθερο αυτό ? Δορυφόρος - Συχνότητα ?

Το tring θα εχει δικαιωματα στο νεο σεζον της Greek Super League φετος???

Απάντηση: Re: Το ελληνικο πρωταθλημα ποδοσφαιρου στο tring sport

Το tring θα εχει δικαιωματα στο νεο σεζον της Greek Super League φετος???

Μαλλον ΝΑΙ οπως και το αγγλικο