Αλβανικό πακέτο "Tring TV"

Re: Το ελληνικο πρωταθλημα ποδοσφαιρου στο tring sport

απο οτι ειδα το Tring Κοστιζει 260-280 ευρω..αυτην στιγμη εγω που εχω nova πληρωνω 32 ευρω το μηνα για το sports pack δηλαδη 370 το χρονο . η διαφορα ειναι 100 ευρω αλλα εχω forthnet.για μενα οπιος εχει forthnet αξιζει να το βαλει αλλα αμα δεν εχεις ειναι πολυ ακριβα και δεν αξιζει.

180 κοστίζει το tring

180 κοστίζει η Tring Plus με τους αγώνες στις 5 ώρα Ελλάδος του Αγγλικού Πρωταθλήματος.

Χωρίς τους αγώνες στις 5 κοστίζει 150.

Άρα συμφέρει με μόνο συμβιβασμό τη κατώτερη ποιότητα εικόνας

Last edited:

180 κάνει η Tring Plus με τους αγώνες στις 5 ώρα Ελλάδος του Αγγλικού Πρωταθλήματος.

Χωρίς τους αγώνες στις 5 κάνει 150.

που κανει 150 εγω την βρικα 260 το φθινοτερο ! αμα ειναι ετσι τελεια τοτε!
που το εχει τοσο μπορεις να στειλεις link?

Ποσο χαλια ειναι η ποιοτητα του Tring? Χειροτερη απο τις παλιες εποχες της Nova?

Να υποθεσω οτι δειχνει τους αγωνες ελληνικου και αγγλικου πρωταθληματος σε 4:3 ?

Είναι αρκετά χάλια... περιμένουμε να πάρει και άλλη συχνότητα σύντομα όμως..

Είναι αρκετά χάλια... περιμένουμε να πάρει και άλλη συχνότητα σύντομα όμως..

«Η Eutelsat Communications ανακοινώνει ότι έχασε τον δορυφόρο W3B έπειτα από ανωμαλία που εμφανίστηκε στο σύστημα προώθησης του δορυφόρου μετά την εκτόξευσή του» αναφέρει το δελτίο Τύπου της εταιρείας. Επρόκειτο να αντικαταστήσει τρεις παλαιότερους δορυφόρους της Eutelsat, οι οποίοι πρόκειται τώρα να παραμείνουν ενεργοί μέχρι τα μέσα του 2011, οπότε θα αντικατασταθούν από ένα νέο δορυφόρο, τον W3C"

Η εξέλιξη αυτή επηρεάζει καθόλου το γεγονός να πάρει και άλλη συχνότητα το Tring ή θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τα μέσα του 2011;

Σημερα: 15:00 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΤΡΟΜΙΤΟΣ -Tring Shqip (Sport 2)
19:30 ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΛΑΡΙΣΑ -Tring World (Sport 3)
19:30 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ -Tring Shqip (Sport 2)
:SFGSFGSF:

Γεια χαρά στα παιδιά του forum.
Αν πω πως τελικά περισσότερο έχω μπερδευτεί παρά βρήκα κάποια άκρη δεν θα ήταν ψέματα.
Τελικά για να δω κάποιους αγώνες του Ελληνικού πρωταθλήματος μπορώ με την tring sport η πρέπει να πάρω την plus.?
Σήμερα η Tronix την tring sport την δίνει 149 και την tring plus 199 .
Ρωτάω ενώ ήδη έχω (σήμερα) παραγγείλει την tring sport από Αθήνα σε αντιπρόσωπο της Tronix. Αυτός σήμερα θα την παραγγείλει και αύριο θα την έχω. Στα ίδια χρήματα.
Τελικά έκανα γκάφα.?
Αν ξέρει κάποιος ας μου πει τι τελικά παίζει με αυτήν την κάρτα. Περισσότερο για το Ελληνικό πρωτάθλημα ενδιαφέρομαι.

Ευχαριστώ.
Πάρης.

οχι φίλε, την απλή θα πάρεις, η plus είναι μόνο για το αγγλικό πρωτάθλημα...

Απάντηση: Το ελληνικο πρωταθλημα ποδοσφαιρου στο tring sport

Η plus έχει και το ελληνικό πρωτάθλημα. Αλλά για κάποιον που θέλει μόνο super league, αρκεί η απλή.

φιλε alkoudis αυτό το saiτ έχει ελληνικά;

Καλημερα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σε οσους εχουν την καρτα του tring sport την απλη οχι την Plus.

Με αυτη την καρτα θα μπορω να βλεπω ελληνικο πρωταθλημα?Ζηταω συγνωμη που ρωταω κατι που ηδη εχει αναφερθει αλλα περασα απο το καταστημα satrix για να παρω μια τριμηνη καρτα για δοκιμη και ο τυπος που ηταν εκει με μπερδεψε.Μου ειπε οτι με την απλη δεν θα βλεπω ελληνικο πρωταθλημα αλλα μονο με την plus.Οποτε η ηταν ψιλοασχετος η προσπαθησε να με σπρωξει προς την plus την οποια ειχε μονο σε ετησια...

Αν λοιπον καποιος εχει αυτη την καρτα ας μου πει τι βλεπει ωστε να μην παραγγειλω κατι που θα μου ειναι αχρηστο αν δεν δειχνει ελληνικο πρωταθλημα, η να δωσω παραπανω λεφτα για το plus αν μπορω να την βγαλω ποιο φτηνα.

Μπορείς να βλέπεις κανονικά με την απλή αυτό που θέλεις, δεν χρειάζεσαι την plus.
Μάλλον δεν κατάλαβε καλά τι ήθελες...

Ευχαριστω για την απαντηση σου.Μπορει να μην καταλαβε οντως, βεβαια εγω του ειπα για ελληνικο πρωταθλημα οτι τη θελω.

Να σε ρωτησω και κατι αλλο αν ξερεις.Την καρτα αυτη για να τη διαβασω, μπορω με ενα matrix reborn που εχω?Η με τον δεκτη digital box-3 που θεωρητικα διαβαζει ολες τις καρτες?Η θα πρεπει να παρω καινουριο cam?

Στα Αγγλικά λέγεται και misunderstanding !!!!:D

Ο συνάδελφος που ήταν στο γραφείο εχθές το απόγευμα σου είπε ότι δεν έχει το Αγγλικό πρωτάθλημα η τρίμηνη κάρτα αλλά μάλλον κάπου χάθηκε η συννενόηση ....

Το Ελληνικό το έχει..

Από τη στιγμή που ο δέκτης σου έχει ucas τότε δεν θα έχεις πρόβλημα..

Ζητώ συγνώμη για την παρεξήγηση...

Μπορει να μην καταλαβα εγω σωστα τι να πω.Ευχαριστω παντως για την απαντηση.

Αν μπορουσε καποιος να με βοηθησει και με το αν ο εξοπλισμος που εχω διαβαζει την καρτα θα του ημουν υποχρεος.

Μόλις είδα ότι ο δέκτης σου είναι παλιό μοντέλο, άσε να το ψάξω να δω τι γίνεται με νέα αναβάθμιση και θα σου πω.