Αλβανικό πακέτο "Tring TV"

Απάντηση: Το ελληνικο πρωταθλημα ποδοσφαιρου στο tring sport

Πολύ περίεργο να βλέπει την κάρτα και να μην ανοίγει τα κανάλια... Δοκίμασε να κάνεις και κάποια επανεκκίνηση και να περιμένεις λίγη ώρα σε ένα κανάλι του πακέτου.

Re: Το ελληνικο πρωταθλημα ποδοσφαιρου στο tring sport

Την αναγνωρίζει την κάρτα, δεν μπορεί όμως να την αποκωδικοποιήσει. Μάλλον θα χρειαστείς cam, πολλοί περίεργοι αυτοί οι δέκτες. Πριν κάνεις οτιδήποτε όμως εξάντλησε όλες τις πιθανότητες μήπως τυχόν και βρεις κάποια αναβάθμιση που να παίζει.

Οκ θα ψαξω.

Για cam αν παρω να παρω οτι να'ναι η πρεπει καποιο συγκεκριμενο?Εχω δει conax cam της technisat και της edition.Ειναι το ιδιο η υπαρχει διαφορα?

Επισης, επειδη με ενδιαφερει να βλεπω και στο pc που εχω καρτα, αν παρω καποια συσκευη τυπου smartmouse θα διαβασει την καρτα αυτη?

Λευτέρη αν έχεις κάποιο φίλο κοντά σου με δέκτη που έχει γνήσιο conax ή μοντούλα τότε βάλτη εκεί να τη διαβάσει πρώτη φορά και μετά βαλτη στον δέκτη σου για να μην ξοδεύεσαι χρονιάρες μέρες...

Δυστυχως δεν εχω καποιο φιλο που να ασχολειται με δορυφορικα, μονο nova εχουν καποιοι...

Μπορει δηλαδη η καρτα να μην ειναι ενεργη?Τι μπορω να κανω?

Ενεργή είναι, απλά για πρώτη φορά θέλει δέκτη με conax ή μοντούλα.

Αν έχεις κανα μαγαζί με δορυφορικά κοντά, δοκίμασε και εκεί την τύχη σου (αρκεί να μη σε γδάρουν βέβαια)..

Re: Απάντηση: Το ελληνικο πρωταθλημα ποδοσφαιρου στο tring sport

Η ποιότητα είναι κατώτερη σε σχέση με το αντίστοιχο κανάλι της nova ή την Νet που δείχνει τον αγώνα .
H περιγραφή υπάρχει και στα ελληνικά.

Ευχαριστώ για την απάντηση (έστω και 3 σελίδες μετά...τι να κάνω αφού δε σας προλαβαίνω :grandpa:)
Θα ήταν καλή περίπτωση, μόνο αν είχε έστω και παρόμοια ποιότητα με την προ hd εικόνα, αλλά τώρα δε ξέρω πόσο αξίζει.

Καλή πρωτοχρονιά σε όλους!

Οι ελληνικοι και αγγλικοι αγωνες μεταδιδονται απο το Tring σε 16:9 ή σε 4:3 ?

Re: Απάντηση: Το ελληνικο πρωταθλημα ποδοσφαιρου στο tring sport

Θα ήταν καλή περίπτωση, μόνο αν είχε έστω και παρόμοια ποιότητα με την προ hd εικόνα, αλλά τώρα δε ξέρω πόσο αξίζει.
Καλή πρωτοχρονιά σε όλους!

Δηλαδή στο 1/4 της τιμής με ποιότητα εικόνας στο 70% της nova και με Ελληνικό ήχο, θεωρείς ότι δεν αξίζει;

Καλή χρονιά.

Παντως adriana απο τα 24 ποστ που έχει ΟΛΑ είναι είναι κατα των αντιπάλων της NOVA. (Μα όλα)

Τι είπα καλέ; To tring είναι αντίπαλος της Νοβα...; Δε νομίζω ότι είπα κάτι κακό ή κάτι λάθος...με συγχωρείτε αν δεν επιτρέπεται... :(

Για αυτούς που τους ενδιαφέρει μόνο το ελληνικό πρωτάθλημα( ή και το αγγλικό) ,πιστεύω ότι είναι πολύ καλή περίπτωση.
Ξέρω δυο - τρεις, οι οποίοι θέλουν να δουν μόνο τους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος ,τις διαφορές στην ποιότητα εικόνας μπορεί να μην τα καταλαβαίναν κιόλας ή να μην τους ενδιέφερε.

Καλή Πρωτοχρονιά!

Παιδιά τελικά παίζει όλους τους αγώνες της Super League ή μόνο του Σαββάτου???

Είπαμε παίζει 5-6 περίπου παιχνίδια την αγωνιστική ανεξαρτήτως ημέρας. Κάντε ένα κόπο να διαβάζετε τις προηγούμενες σελίδες..

Ενεργή είναι, απλά για πρώτη φορά θέλει δέκτη με conax ή μοντούλα.

Τελικα ειχες δικιο σε αυτο.Αγορασα ενα conax cam και την ειδε αμεσως την καρτα.Και μολις την εβαλα στον digital box την ανοιξε και εκει.

Δεν απεφυγα την αγορα του cam αλλα δεν θα παει χαμενο γιατι θα παιζει την καρτα στον δεκτη που εχω στο δωματιο μου, μιας και ο digital box ειναι στο σαλονι.

Χτες ειδα καποιους αγωνες του αγγλικου, εικονα 16:9 υποφερτη θα ελεγα, εχω δει και χειροτερα.Περιμενω τωρα τους ελληνικους.Αν οντως δειχνει και με ελληνικο ηχο τοτε ειναι σουπερ το πακετο για ελληνικο πρωταθλημα.

Να κανω και μια ερωτηση?Εχω δει να κυκλοφορουν 2 πακετα al jazeera, ενα με 8 καναλια και ενα με 10 το οποιο νομιζω εχει και hd.Στο προγραμμα τι διαφορες εχουν?

Τελικα ειχες δικιο σε αυτο.Αγορασα ενα conax cam και την ειδε αμεσως την καρτα.Και μολις την εβαλα στον digital box την ανοιξε και εκει.

Δεν απεφυγα την αγορα του cam αλλα δεν θα παει χαμενο γιατι θα παιζει την καρτα στον δεκτη που εχω στο δωματιο μου, μιας και ο digital box ειναι στο σαλονι.

Χτες ειδα καποιους αγωνες του αγγλικου, εικονα 16:9 υποφερτη θα ελεγα, εχω δει και χειροτερα.Περιμενω τωρα τους ελληνικους.Αν οντως δειχνει και με ελληνικο ηχο τοτε ειναι σουπερ το πακετο για ελληνικο πρωταθλημα.

Να κανω και μια ερωτηση?Εχω δει να κυκλοφορουν 2 πακετα al jazeera, ενα με 8 καναλια και ενα με 10 το οποιο νομιζω εχει και hd.Στο προγραμμα τι διαφορες εχουν?
Η διαφορά είναι τα εξτρά κανάλια συν το HD...

Στο προγραμμα τους τι διαφορες εχουν?Δειχνουν τα ιδια πρωταθληματα?

Τι παραπανω δειχνει αυτο με τα 10 καναλια?

Τα δύο παραπάνω κανάλια (το +9 και το +10) τα πληρώνεις και παραπάνω. Οι εξτρα αγώνες που δείχνουν είναι απο serie a στις 4 την κυριακή, απο primera στις 6 την κυριακή, κάποια αφρικάνικα πρωταθλήματα/κύπελλα, τενις και κάποια άλλα σημαντικά αθλητικά γεγονότα (π.χ. ράγκμπι).
Όσο για το tring, Ω ΝΑΙ, έχει ελληνικό ήχο, το μόνο που θα σε χαλάσει ίσως είναι μια μικρή διαφορά εικόνας-ήχου (αργεί ο ήχος 1-2 δευτ.), η ποιότητα εικόνας και η χώρα προέλευσης του πακέτου (το χουμε ακούσει κι αυτό).
Κατα τ άλλα, έκανες καλή επιλογή και θα το χαρείς σίγουρα..

καλημερα και χρονια πολλα καλη χρονια να εχουμε.ειδα στο σαιτ του tring παντα με επιφυλαξη βεβαια διοτι αλβανικα δεν ξερω οτι αν παρεις την καρτα του πακετου για ενα χρονο σου δινουν και 3 μηνες επιπλεον δωρο.αν ισχυει ειναι πολυ καλη προσφορα για οσους ενδιαφερονται να παρουν το πακετο.