Αλβανικό πακέτο "Tring TV"

Re: Το ελληνικο πρωταθλημα ποδοσφαιρου στο tring sport

Φέτος το tring δεν θα δείξει καθόλου superleague, δεν έχει πάρει τα δικαιώματα για τη νέα season.

Φέτος το tring δεν θα δείξει καθόλου superleague, δεν έχει πάρει τα δικαιώματα για τη νέα season.

xmmm, και τι άλλο έχει να δεις τότε? το αλβανικό πρωτάθλημα?

Δεν θα δείξει ελληνικό πρωτάθλημα.
Μα όσοι έλληνες το έχουν πάρει για αυτό το πήραν!

Απάντηση: Το ελληνικο πρωταθλημα ποδοσφαιρου στο tring sport

Αν ισχύει αυτό, όλο και καλυτερεύει το πράγμα...

κρίμα για αυτούς που θα ανανεώσουν τη συνδρομή και δεν θα το ξέρουν οποτε προσοχή

Μιλάμε για καταιγιστικές αλλάγες. Από όσο είδα η forthnet έδωσε παράταση στην προσφορά για το economy + sports pack μέχρι το 15αυγουστο. Λόγω Ολυμπιακού ή λόγο tring λέτε?

Το θεμα ειναι οτι οσοι ανανεωσαν (κ εγω μεσα) την πατησαμε με τους αλβανους!!Υπαρχει αλλο πακετο με δικαιωματα του ελληνικου πρωταθληματος?

στο tring εννοείς ή γενικά?

Αν ισχυει οτι το tring δεν θα δειξει φετος ελληνικο πρωταθλημα, τι επιλογες εχουμε αν δεν θελουμε να πληρωσουμε τους απατεωνες της νοβα?

Εχω ακουσει οτι το αρενα σπορτ εχει ελληνικο αλλα δεν εχω δει σε κανενα ηλεκτρονικο μαγαζι καρτα για αυτο το πακετο.Αν ξερει καποιος ας βοηθησει.

Απάντηση: Το ελληνικο πρωταθλημα ποδοσφαιρου στο tring sport

Ίσως είναι καλύτερα να αλλάξει και ο τίτλος του θέματος (π.χ. το "στο" με "και").

Re: Απάντηση: Το ελληνικο πρωταθλημα ποδοσφαιρου στο tring sport

Κάποιος φίλος πιο πριν έγραψε για ένα άλλο αλβανικό πακέτο αλλά δεν ξέρω αν σημαίνει ότι έχει κι αυτό το Ελληνικό πρωτάθλημα....

Το ξέρω ότι είναι οικονομικό αλλά όταν βλέπω 2 χρόνια ποδόσφαιρο απο το άλλο Αλβανικό πακέτο το DIGITALB σε High Definition δύσκολα μετά να δω απο το Tring. Αν δεν αλλάξει κάτι μέχρι το Δεκέμβριο που λήγει η συνδρομή μου, δεν με βλέπω να ξαναβάζω Tring.

Πήρα το tring τον Δεκέμβριο σε προσφορά, το Φουλ πακέτο μαζί με ένα δέκτη 140 ευρώ. Ακούω απο τότε για δεύτερη συχνότητα, για High Definition αλλά τίποτα δεν βλέπω να γίνεται. Η εικόνα του σε 40αρα sony full hd 4ετίας είναι η χειρότερη που έχω δει σε δορυφορικό πακέτο. Δεν το λέω για να αποτρέψω κάποιον να το αγοράσει. Άλλωστε όπως είπε ένας φίλος ποιο πάνω οτι πληρώσεις παίρνες. Όταν το αγόρασα ήξερα πάνω-κάτω οτι δεν είχε καλή εικόνα. Περίμενα όμως μια βελτίωση στην εικόνα. Σε λίγες ημέρες αρχίζει η Premiere League και δεν βλέπω να έχει γίνει τίποτα. Πάλι θα τρελαθούμε στο "πιξέλιασμα".
ο φίλος πιο πάνω λέει ότι έχουν χάλια εικόνα αυτά τα πακέτα? Αξίζουν τελίκα για τα λεφτά αυτά? Αν έχεις forthnet πάντως, πιστεύω πως δεν είναι πολλά τα λεφτά της προσφοράς για το sports pack, ώστε να ψάχνουμε πιο φτηνές λύσεις με χάλια ποιότητα και στο τέλος να την πατάμε γιατί χάνουν τα δικαιώματα χωρίς να το ξέρουμε?:nounder: :nounder: :nounder: :nounder: :nounder: :nounder:

Το θέμα νομιζω θεωρείται λήξαν από τη στιγμή που έχασαν τα δικαιώματα του Ελληνικού πρωταθλήματος!

θα μαθουμε αραγε πως εχασαν τα δικαιωματα του πρωταθληματος:damnyou:? και τι απαιτησεις ειχε σε χρημα η Nova που να μην συμφερει να γινει η ανανεωση τους:slapface:?

θα μαθουμε αραγε πως εχασαν τα δικαιωματα του πρωταθληματος:damnyou:? και τι απαιτησεις ειχε σε χρημα η Nova που να μην συμφερει να γινει η ανανεωση τους:slapface:?

αυτό ακριβώς ήθελα να μάθω και εγώ αν και δεν έχει νόημα. μου φαίνεται οτι το προιον το κοστολογεί για μαρίδα στο εσωτερικό και λιθρίνι στο εξωτερικό. τα καλά και συμφέροντα

Η νοβα και εταιριες σαν την νοβα επιθυμουν να ειναι μονοπωλιο.Νομιζουν οι αστειοι οτι αν κοψουν εναλλακτικες τυπου τρινγκ ο κοσμος θα παει στη νοβα.

Μονο καποιος βλακας θα το πιστευε αυτο.Γιατι το πραγματικο προβλημα, που ειναι η πανακριβη συνδρομη (προκλητικη στις μερες μας) και η χαμηλου επιπεδου υπηρεσια, οπως και η ελλειψη σεβασμου προς τον συνδρομητη (κλασσικο παραδειγμα αυτου τα ελευθερα καναλια που διαφημιζει ως καναλια του πακετου της, οπως και η τρισμεγιστη ανακαλυψη της "υπηρεσιας" νοβα pvr-τη λειτουργια εγγραφης ενος δεκτη με σκληρο τη βαφτισαμε υπηρεσια δικη μας, αερας κοπανιστος δηλαδη με πατεντα...) δεν λυνονται αν εισαι μονοπωλιο.Ουτε θα κερδισεις κοσμο επειδη εισαι μονοπωλιο, ισως λιγους και για λιγο καιρο.Οι περισσοτεροι θα στραφουν προς την παρανομια και ας αναρωτηθει η κυρα νοβα ποιος ειναι περισσοτερο παρανομος, οι λαθροθεατες η αυτη.

Εγω προσωπικα δεν ειχα ποτε νοβα και ουτε θα εχω ποτε.Την αντιπαθω ιδιαιτερα και δεν εχω προβλημα να το πω εδω, οπως το λεω τοσα χρονια-με επιχειρηματα- σε γνωστους και φιλους.Περυσι εκανα μια συνδρομη στο τρινγκ και ειδα καποιους αγωνες και σκεφτομουν να το ξαναβαλω φετος, αλλα δυστυχως διαβασα τα νεα απο εδω...

Επισης εχω παραγγειλει μια καρτουλα αλ τζαζιρα σπορτς και με κοστος οσο 2 μηνες νοβα θα βλεπω για ενα χρονο ολα τα πρωταθληματα του κοσμου εκτος απο αγγλικο-γερμανικο-ελληνικο.Η κυρα νοβα που θελει ενα εξηνταρι το μηνα ας μας πει, δειχνει ιταλικο?ισπανικο?γερμανικο?

Ακριβώς έτσι είναι. Όπου υπάρχουν μονοπώλια, είναι καταστροφικό για τον καταναλωτή. Τα ίδια και στην γείτονα με το digiturk και το τουρκικό πρωτάθλημα, πανάκριβα τα δικαιώματα όπως κ η συνδρομή της συγκεκριμένης πλατφόρμας κ αναγκαστικά όσοι δε μπορούν να πληρώνουν τη digiturk, πάνε "πλαγίως"...τουλάχιστον στην τουρκία παίζουν κ παιχταράδες (κουαρέσμα, γκούτι, οϊφαλούσι κλπ.)...
Πάντως ακόμα κ σήμερα που ρώτησα αντιπρόσωπο της tring για τα δικαιώματα, μου είπε θα δείξει ελληνικό κανονικά. Μπρος στο κέρδος......Γι αυτό προσοχή.
Στην αλβανία βεβαια είναι δημοφιλές το ελληνικό πρωτάθλημα και πιστεύω πως το θέμα δε θα λήξει εδώ. Υπάρχει κ η digitalb που έδειχνε παιχνίδια πριν τα πάρει το tring. Ελπίζω να κινηθεί τουλάχιστον αυτή, κι ας είναι πιο ακριβή..

Για να πουλήσει ο κόσμος κάνει τα πάντα γι'αυτό ας είμαστε λίγο προσεκτικοί, ας αφήσουμε να ξεκινήσει λίγο το πρωτάθλημα να δούμε τι παπατζιλικια λενε οι πωλητές του tring και μετά βλέπουμε.