Φέτος το tring δεν θα δείξει καθόλου superleague, δεν έχει πάρει τα δικαιώματα για τη νέα season.
Το ξέρω ότι είναι οικονομικό αλλά όταν βλέπω 2 χρόνια ποδόσφαιρο απο το άλλο Αλβανικό πακέτο το DIGITALB σε High Definition δύσκολα μετά να δω απο το Tring. Αν δεν αλλάξει κάτι μέχρι το Δεκέμβριο που λήγει η συνδρομή μου, δεν με βλέπω να ξαναβάζω Tring.
ο φίλος πιο πάνω λέει ότι έχουν χάλια εικόνα αυτά τα πακέτα? Αξίζουν τελίκα για τα λεφτά αυτά? Αν έχεις forthnet πάντως, πιστεύω πως δεν είναι πολλά τα λεφτά της προσφοράς για το sports pack, ώστε να ψάχνουμε πιο φτηνές λύσεις με χάλια ποιότητα και στο τέλος να την πατάμε γιατί χάνουν τα δικαιώματα χωρίς να το ξέρουμε?:nounder: :nounder: :nounder: :nounder: :nounder: :nounder:Πήρα το tring τον Δεκέμβριο σε προσφορά, το Φουλ πακέτο μαζί με ένα δέκτη 140 ευρώ. Ακούω απο τότε για δεύτερη συχνότητα, για High Definition αλλά τίποτα δεν βλέπω να γίνεται. Η εικόνα του σε 40αρα sony full hd 4ετίας είναι η χειρότερη που έχω δει σε δορυφορικό πακέτο. Δεν το λέω για να αποτρέψω κάποιον να το αγοράσει. Άλλωστε όπως είπε ένας φίλος ποιο πάνω οτι πληρώσεις παίρνες. Όταν το αγόρασα ήξερα πάνω-κάτω οτι δεν είχε καλή εικόνα. Περίμενα όμως μια βελτίωση στην εικόνα. Σε λίγες ημέρες αρχίζει η Premiere League και δεν βλέπω να έχει γίνει τίποτα. Πάλι θα τρελαθούμε στο "πιξέλιασμα".
θα μαθουμε αραγε πως εχασαν τα δικαιωματα του πρωταθληματος:damnyou:? και τι απαιτησεις ειχε σε χρημα η Nova που να μην συμφερει να γινει η ανανεωση τους:slapface:?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.