Αλβανικό πακέτο "Tring TV"

Re: Το ελληνικο πρωταθλημα ποδοσφαιρου στο tring sport

Παρ' όλα αυτά, αυτό στο οποίο απαντώ είναι στο ότι σχολιάζεται αρνητικά το ότι η Nova "διαφημίζει ότι τα ελεύθερα κανάλια ανήκουν στο πακέτο της". Έχω κάποιο λάθος σε ότι λεω σχετικά με αυτό; Υποχρέωση της δεν είναι να αναφέρει τι έχει στο πακέτο της;

Δε καταλαβαίνω γιατί βλέπεις σκοπιμότητες και κόμπους και χτένια... τέλοςπάντων, ας μη βγούμε άλλο offtopic.

Εγώ δλδ που έχω όλα αυτά τα κανάλια, έχω κάποιο πακέτο της Nova?

Μια ερώτηση και απο εμένα ,
Δεν έχω ιδέα απο δορυφορικά κτλ αλλά λόγο του ότι με ενδιαφέρει το θέμα του ελληνικού πρωταθλήματος και επιπλέον να μάθω και κάνα 2 λέξεις στα αλβανικά (αραβωνιάρα απο εκεί ) άρχισα να κοιτάω το θέμα με tring - digitalb. Τι θα χρειαστώ απο εξοπλισμό ? Δεν έχω κανέναν δέκτη αυτήν την στιγμή , οπότε ακούω προτάσεις ... Επίσης υπάρχει εξοπλισμός που να δέχεται πχ τώρα την κάρτα του tring και αν αυριο αποφασίσω να δω και το digitalb να δεχτεί και αυτήν και να μην χρειάζομαι καινούριο ?

χρειαζεσαι τα βασικα ενα πιατο 1 μετρο το λιγοτερο.εναν αποκοδικοποιητη του εμποριου με ενσωματωμενο συστυμα κωδικοποιησης conax, η να εχει ci και να περνει μοντουλα conax, μιας και τα δυο πακετα εχουν το ιδιο συστημα κωδικοποιησης, και μια καρτα του πακετου που θες να δεις tring η digital albania.
και φυσικα ενα τεχνικο να σου τα φτιαξει.και μια τηλεοραση για να δεις πλακα κανω

Απάντηση: Το ελληνικο πρωταθλημα ποδοσφαιρου στο tring sport

Έχω κεντραρισμένο ένα πιάτο 1.00x1,15m στις 16°Ε, κατεβάζω όλες τις ενδιαφέρουσες συχνότητες του δορυφόρου και χωρίς προβλήματα όταν χαλάει ο καιρός.
Για τα υπόλοιπα συμφωνώ με τον rangers72.

Last edited:

Επίσης έχουμε ακούσει αν το ελληνικό πρωτάθλημα θα είναι και του χρόνου στο tring ? Λέτε να υπάρχει διαφορά τιμών αμα πάραγείλω τις κάρτες απο αλβανία ?

γεια το ελληνικο δεν ξερω αν θα ειναι και του χρονου στο tring αλλα για την καρτα σιγουρα αν την παρεις απο αλβανια θα σου ερθει ποιο φτηνα .εδω κρατανε και ποσοστο οι εμποροι που της φερνουν.απο εκει και περα στο σαιτ του tring για τους αλβανους συνδρομητες εχει πολυ καλες προσφορες, αν παρεις την καρτα για ενα χρονο σου δινουν και τρεις μηνες δωρο.και βεβαια εχει και αλλες αλλα τσεκαρε το σαιτ τους.

epeidh shmera 8a exw sta xeria mou mia karta Tring...
tin bazw ston dm500 kai paizei kateu8eian me to cccam? 'h prepei na kanw kati allo?
euxaristw

To πρώτο και κύριο που θα πρέπει να κάνεις είναι να γράφεις στα Ελληνικά ...

Συγγνωμη για το προηγούμενο μήνυμα που ήταν σε greeklish!
Έχω μια κάρτα Tring απο σήμερα και θα ήθελα να μου πείτε πως θα λειτουργήσει με τον dm500 και ενώ έχω cccam!!
μου είπαν οτι χρειάζεται cccam/newscs ! χρειάζεται κάποια περαιτέρω ρύθμιση?

Συγγνωμη για το προηγούμενο μήνυμα που ήταν σε greeklish!
Έχω μια κάρτα Tring απο σήμερα και θα ήθελα να μου πείτε πως θα λειτουργήσει με τον dm500 και ενώ έχω cccam!!
μου είπαν οτι χρειάζεται cccam/newscs ! χρειάζεται κάποια περαιτέρω ρύθμιση?

δεν ξέρω για το tring αλλά για το digitalb δεν χρειάζεται κάτι άλλο, μόνο cccam

Ακόμα δν έχω πάει να δοκιμάσω την κάρτα απλά μου είπαν και διάβασα σε κάποια ξένα φόρουμ πως η κάρτα παίζει με newcs!!
Ελπίζω κάποιος φίλος κάτοχος της κάρτας να μας απαντήσει και να μου δώσει και πληροφορίες με το τι πρέπει να κάνω!
ευχαριστώ

εγω την εχω σε dreambox 7020 στο ci και μου παιζει μια χαρα.δοκιμασε την να δεις αν σου παιζει.αν δεν σου παιζει ισως θελει αναβαθμισει το ci του dreambox.

Στον dm500 θέλει εξωτερικό reader για να διαβαστεί??? γιατι με το εσωτερικό δν είδα φως!!

Το πακέτο σήμερα κατά διαστήματα fta μάλλον πρέπει να παίζει χακεροεπίθεση για να δούμε τι θα δούμε γιατί έχει και ματσάκια σήμερα..τώρα πάντως στο αγγλικό fta

Στον dm500 θέλει εξωτερικό reader για να διαβαστεί??? γιατι με το εσωτερικό δν είδα φως!!

Μια χαρά τη διαβάζει ο ενσωματωμένος αναγνώστης. Μόνο που δε θα τη διαβάσεις με cccam, αλλά με συνδιασμό newcs-mgcamd γιατί μόνο έτσι πέρνεις ενημερώσεις. Αν ψάξεις στο διαδίκτυο θα βρεις αρκετές πληροφορίες για τις ρυθμίσεις.

Καλημερα,ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος ως ποτε εχει τα δικαιωματα της superleague η TRING γιατι ληγει η συνδρομη μου τον απριλιο

Λενε οτι θα βγει το Tring HD στον ερχομενο Απριλιο...Και θα πωλουνται HD δεκτες απο το www.tring.tv/84-oferta.html. Θα μαθουμε συντομα λεπτομερειες!

Πωωω πανακριβο :flipout:

Dekoder Satelitor HD* + Karta Smart + 12 muaj abonim vetëm për 22.900 lekë -> περιπου 170 γιουρος

Λενε οτι θα βγει το Tring HD στον ερχομενο Απριλιο...Και θα πωλουνται HD δεκτες απο το www.tring.tv/84-oferta.html. Θα μαθουμε συντομα λεπτομερειες!
Σε λιγο καιρο στο Tring TV θα προστεθούν για αρχή το Vizion+ HD ,ένα κανάλι sport HD και ενα movie HD...
Εν αναμονή λοιπόν.....