Alfa Romeo MiTo - Μας καλύπτει???

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Alfa Romeo MiTo - Μας καλύπτει???

Τώρα αυτό που γράφεις για 5η από χαμηλά κτλ., το ίδιο αισθάνομαι κ εγώ...:firstprize: Χωρίς τουρμπίνα όμως...

Κάτσε να δοκιμάσεις και με 30 κιλά ροπής να δεις πως είναι... :beee::devil-smiley-029:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Alfa Romeo MiTo - Μας καλύπτει???

Κάτσε να δοκιμάσεις και με 30 κιλά ροπής να δεις πως είναι... :beee::devil-smiley-029:
Τώρα να σου πω ότι πριν λίγο καιρό ήμουν με 6η χαλαρά κ 110 χλμ κ ξαφνικά από πίσω με φώτα ένα ibiza τουρμπάτο σαν το δικό σου...κατεβάζω σε 4η κ φτάνω 7000 στροφές κ πολλά χλμ...το ibiza το άκουγα να αλλάζει ταχύτητες με τα τσαφ-τσουφ αλλά δεν με έφτανε...για μαμά βέβαια το κατάλαβα...είχε κ ζέστη...καταλαβαίνεις...:guitarist: :ernaehrung004: :violent-smiley-030: :devil-smiley-029:

Καλά βρε σεις, αμφισβήτισε κανείς τη ροπή των turbo;

Εμείς εδώ καλά τα λέμε, αλλά ο οικογενειάρχης που θα βάλει στις διακοπές την οικογένεια να πάει στην παραλία υπό 40 βαθμούς, θα τα έχει υπ' όψη του όλα αυτά;

Χλωμό το κόβω!

θεωρητικά δεν θα έπρεπε να κάνει τσαφ τσουφ, γιατί φοράμε κλειστού τύπου.. Καμία σχέση με κάτι πούντο, ή κάτι μετατροπές... περίεργο... Γενικότερα πολλοί που δοκίμαζαν ανοιχτού, συνήθως έχαναν δύναμη, ή τους έβγαζαν σφάλματα...
Ενιγουέι... αν βρεις κάποιον φίλο σου με τούρμπο, πες να σε πάει μια βόλτα, να δεις ότι ρεπρίζ απλά δεν παίζεται η ροπή...

Καλά βρε σεις, αμφισβήτισε κανείς τη ροπή των turbo;

Εμείς εδώ καλά τα λέμε, αλλά ο οικογενειάρχης που θα βάλει στις διακοπές την οικογένεια να πάει στην παραλία υπό 40 βαθμούς, θα τα έχει υπ' όψη του όλα αυτά;

Χλωμό το κόβω!

Δεν χρειάζεται! Με εργοστασιακό το αμάξι, και θα κάνει τις προσπεράσεις του με ασφάλεια, και λιγότερα τέλη θα πληρώνει (για δεδομένα άλογα), και καμία διαφορά δεν θα καταλάβει... Εχουν αλλάξει τα πράγματα... -bye-

... και τέλος το offtopic και από εμένα! :a0210:

Απάντηση: Re: Alfa Romeo MiTo - Μας καλύπτει???

θεωρητικά δεν θα έπρεπε να κάνει τσαφ τσουφ, γιατί φοράμε κλειστού τύπου.. Καμία σχέση με κάτι πούντο, ή κάτι μετατροπές... περίεργο... Γενικότερα πολλοί που δοκίμαζαν ανοιχτού, συνήθως έχαναν δύναμη, ή τους έβγαζαν σφάλματα...
Ενιγουέι... αν βρεις κάποιον φίλο σου με τούρμπο, πες να σε πάει μια βόλτα, να δεις ότι ρεπρίζ απλά δεν παίζεται η ροπή...
Τι να σου πω δεν ξέρω...
Σου είπα όμως βρε ότι παίζουν τουρμπάτα στην παρέα, a3 s3, vw passat κ πριν λίγες ημέρες ένα ολοκαίνουργιο a3 1,8 160 ίππων(πανάκριβο όμως). Η αίσθηση είναι πράγματι πολύ μπροστά ! :grinning-smiley-043

Νά'χαμε λεφτάκια περίσσευμα, εγώ τουλάχιστον θα "βολευόμουν" με το νέο Α4... με τα led φωτιστικά... Και χώρους, και οικογενειακό, και χλιδάτο, και γρήγορο...