Δεν θα σύγκρινα μια alfa με C2, κορόλλες, opel astra κλπ τα οποία είναι κυρίως για να πηγαίνεις σουπερμάρκετ και πίσω... Τραγικά αδιάφορα αυτοκίνητα. Δοκιμάστε να οδηγήσετε την πιο μικρή Alfa (147 π.χ) και θα καταλάβετε τι εννοώ.
Όλα τα αυτοκίνητα σήμερα είναι αξιόλογα. Προορίζονται όμως για διαφορετικές χρήσεις. Η alfa είναι αυτοκίνητο του οδηγού.
Ακριβώς. Πόσο μάλλον καμιά 155 "πουσαρισμένη". Ο ορισμός της οδηγικής απόλαυσης. Αλλά αυτά είναι για όσους θέλουν φινέτσα, όχι μόνο ταχύτητα.
Τις ζημιές με βάση την εμπειρία μου τις βγάζουν τα γαμημ#&# ελληνικά συνεργεία και όχι τα αυτοκίνητα. Μάθαμε τώρα οι Ελληνάρες που δεν παράγουμε ούτε βίδα να βγάζουμε άχρηστες εταιρίες με ένα αιώνα στο χώρο του αυτοκινήτου. Ούτε το manual συντήρησης δεν καταλαβαίνουμε να διαβάσουμε. 2 φορές σε καινούριο αυτοκίνητο μου έχει τύχει να μου βάλουν εντελώς λάθος λάδια, με τραγικά αποτελέσματα. Και μετά αυτοί θα μου πούνε ότι το Α ή το Β αμάξι είναι ζημιάρικο...
Τι έχω παρατηρήσει στις alfa: αν είναι να βγει ζημιάρικη μια παρτίδα, συνήθως είναι η πρώτη με μια νέα τεχνολογία πάνω της. Π.χ, στις 146 ήταν προβληματική η παρτίδα που φόραγε τον πρώτο twin spark. Οι παλιότερες, με την τελευταία έκδοση του boxer, ήταν απίστευτες. Φυσικά και οι επόμενες 146 διορθώθηκαν. Πάντως αυτό που περιγράφεις το θεωρώ τραγικό λάθος (από πλευράς μάστορα).
Φίλε πηγαινε να κάνεις test drive. Μόνο έτσι θα καταλάβεις ποιο αυτοκίνητο σου πάει καλύτερα. Η mi.to δεν έχει το τιμόνι των άλλων alfa, αλλά είναι γρήγορη και σύγχρονη. Αν σου αρέσει και αισθητικά (εμένα όχι και τόσο) πάρτη. Φυσικά θα είναι η μέρα με τη νύχτα με αυτό που είχες...
Επαυξάνω.