Βέβαια, δεν μπορώ να μην πω για αυτό που έχω εγώ....αλλά στα 1,8 είναι πιο ακριβό κατά πολύ από την alfa mi.to.
Οκ.
Άλλη πρόταση είναι :
![]()
http://www.autotriti.gr/auto/_NEA_M...sig_AUTO.asp?b_id=1275&t_id=1144&montelo=OPEL
Στα 1,8 με 125 άλογα έχει γύρω στα 18κ.
Eki για το leon στα 1.6 ποια είναι η άποψή σου?
Γνωρίζουμε πότε θα έρθει το μοντέλο Ελλάδα???
Αν δεν το δω από κοντά...δεν το απορρίπτω!!!
![]()
Μιας και το συζητάμε...κι αν δεν χαλάμε το θρεντ....
..δεν ξερω γιατι εισαι κατα του Passat cc, που τώρα ξεκινάει την καριέρα του...ειναι 1.8 κι όχι πουσαρισμενο 1.4...αλλά οκ.
Επίσης για το MOndeo δεν έχω ίδια αντίληψη...αλλά 2-3 κατοχοι δεν ειχαν παράπονο.
Όταν οδηγήσεις το insignia....στείλε κανενα μηνυμα με τις εντυπώσεις σου γιατι αισθητικά μου αρέσει πολυ...αν και το εσωτερικο του στις φωτο το ειδα...κάπως...
Δεν έχω καμιά γνώση (πέραν της αξιοπιστίας) συγκεκριμένα για το σερβις της ΤΟΥΟΤΑ....πόσο ακριβό και καλό είναι. Δεν έχω οδηγήσει ποτε ΤΟΥΟΤΑ αλλά και περιέργως δεν εχει κανεις στον κυκλο μου.
Το VOLVO δεν το συμπεριέλαβα επειδη αισθητικά δειχνει ηδη τα χρονάκια του...και του χρόνου θα έχει προσθέσει άλλο ένα...και δεν ξέρω το επίπεδο αξιοπιστίας του.
Γενικά, με απασχολεί πρωτιστα η αξιοπιστία (δεν θέλω παρτίδες με συνεργεια πέραν των τυπικων σερβις) και μετά η ποιότητα κατασκευής (το Golf με καλόμαθε και δεν θέλω να τρίξει τίποτα..ποτέ).
Τι άλλο μου αρέσει :
Ελπίζω να μην σε κούρασα... :ernaehrung004:
Εγώ πάλι δεν εμπιστεύομαι τα πουσαρισμένα 1.4 ιδίως όταν σκέφτομαι το ελληνικό καλοκαίρι με τις θερμοκρασίες του.
Άσε που υποπτεύομαι ότι τα περισσότερα από αυτά δεν έχουν intercooler (μπορεί να λέω και βλακείες τώρα).
Θα προτιμούσα με 1000 ένα ατμοσφαιρικό 1.8 ή 2.0 στα ίδια άλογα.
Δεν ξέρω κάτι με χαλάει στην τουρμπίνα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.