Alfa Romeo MiTo - Μας καλύπτει???

Το έχει φίλος και το έχω οδηγήσει...

Για nissan έχει εξαιρετικό εσωτερικό και πάτημα super wow!

Αλλά το μοτέρ ζορίζεται όταν ζητήσεις παραπάνω και μουγκρίζει.

Είναι καλό χωρίς ωστόσο να ξεφεύγει από την σχεδιαστική ιαπωνική γραμμή, με πολύ φθηνά υλικά στο ταμπλώ και εξαιρετικά απίστευτα μικρούς χώρους.

Αν μιλαμε για χωρους κοιτα και τα skoda, roomster 1.6 με 16000, και octavia5 απο 15000 το 1.4 μεχρι περιπου 19000 το 1.6...

Απο ποιοτητα δεν ξερω τι λενε αλλα απο χωρους αλλο τιποτα.

όταν έχεις πιστσιρίκια, μοιραία αλλάζεις target group και ναι οι χώροι αποκτούν νόημα όταν θα πρέπει να τους χρειαστείς.
Το scoda πάντως πέρα από δύναμη έχει και χώρους.

Εδώ λίγα πράγματα από το τι κάνει ένα RS, στα Μέγαρα.

Πρόκειται για κάποιες ασκήσεις ασφαλούς οδήγησης.

το Roomster μου αρέσει ... Ομως στην αρχή λες όχι για μεγάλο , και καταλήξαμε να μιλάμε για passat ... Στα 4 μέτρα υπάρχουν τα γνωστά πολυμορφικά , και από αυτά το αγαπημένο μου είναι η Musa , νομίζω το είπα ;

Εαν ανέβεις σε μήκος , τότε το Roomster είναι ωραίο , αλλά σίγουρα δεν έχει το οδηγικό συναίσθημα ...

Μια αλλη πολυ καλη επιλογη, κατα τη γνωμη μου, που εχει και ωραιο design αλλα και χωρους θα μπορουσε να ειναι το paugeot 207 sw 1.6 με 18000 ευρα...

Για δεστε το οι νεοι μπαμπαδες...

Απάντηση: Re: Alfa Romeo MiTo - Μας καλύπτει???

Μια αλλη πολυ καλη επιλογη, κατα τη γνωμη μου, που εχει και ωραιο design αλλα και χωρους θα μπορουσε να ειναι το paugeot 207 sw 1.6 με 18000 ευρα...

Για δεστε το οι νεοι μπαμπαδες...

μικρό μήκος ( καλό ) , μικρό πορτ-μπαγκαζ ( κάκιστο ) ... το roomster προσφέρει πολλά περισσότερα στο ίδιο μήκος ... ακόμα και από το Musa τρώει σκόνη ...

Φιλε Central την Lancia Delta εννουσα,αν δεν καταλαβες πιο μοντελο συγκεκριμενα φταιω εγω.
LanciaDelta2008_1.jpg

δεν θα εδινα 18000 για την μιτο με τιποτα.
ημαρτον ξυπνηστε παπαρια ειναι.
ναι και σχεδιαστηκα.
θες μικρο γρηγορο παρε c2 vts θες γρηγορο οικογενειακο
πηγαινε σε μεταχειρισμενο εβο.
εγω δεν ειμαι μπαμπας ......ακομη

Δεν θα σύγκρινα μια alfa με C2, κορόλλες, opel astra κλπ τα οποία είναι κυρίως για να πηγαίνεις σουπερμάρκετ και πίσω... Τραγικά αδιάφορα αυτοκίνητα. Δοκιμάστε να οδηγήσετε την πιο μικρή Alfa (147 π.χ) και θα καταλάβετε τι εννοώ.

Όλα τα αυτοκίνητα σήμερα είναι αξιόλογα. Προορίζονται όμως για διαφορετικές χρήσεις. Η alfa είναι αυτοκίνητο του οδηγού.

Τις ζημιές με βάση την εμπειρία μου τις βγάζουν τα γαμημ#&# ελληνικά συνεργεία και όχι τα αυτοκίνητα. Μάθαμε τώρα οι Ελληνάρες που δεν παράγουμε ούτε βίδα να βγάζουμε άχρηστες εταιρίες με ένα αιώνα στο χώρο του αυτοκινήτου. Ούτε το manual συντήρησης δεν καταλαβαίνουμε να διαβάσουμε. 2 φορές σε καινούριο αυτοκίνητο μου έχει τύχει να μου βάλουν εντελώς λάθος λάδια, με τραγικά αποτελέσματα. Και μετά αυτοί θα μου πούνε ότι το Α ή το Β αμάξι είναι ζημιάρικο...

Φίλε πηγαινε να κάνεις test drive. Μόνο έτσι θα καταλάβεις ποιο αυτοκίνητο σου πάει καλύτερα. Η mi.to δεν έχει το τιμόνι των άλλων alfa, αλλά είναι γρήγορη και σύγχρονη. Αν σου αρέσει και αισθητικά (εμένα όχι και τόσο) πάρτη. Φυσικά θα είναι η μέρα με τη νύχτα με αυτό που είχες...

Δεν θα σύγκρινα μια alfa με C2, κορόλλες, opel astra κλπ τα οποία είναι κυρίως για να πηγαίνεις σουπερμάρκετ και πίσω... Τραγικά αδιάφορα αυτοκίνητα. Δοκιμάστε να οδηγήσετε την πιο μικρή Alfa (147 π.χ) και θα καταλάβετε τι εννοώ.

Όλα τα αυτοκίνητα σήμερα είναι αξιόλογα. Προορίζονται όμως για διαφορετικές χρήσεις. Η alfa είναι αυτοκίνητο του οδηγού.

Ακριβώς. Πόσο μάλλον καμιά 155 "πουσαρισμένη". Ο ορισμός της οδηγικής απόλαυσης. Αλλά αυτά είναι για όσους θέλουν φινέτσα, όχι μόνο ταχύτητα.

Τις ζημιές με βάση την εμπειρία μου τις βγάζουν τα γαμημ#&# ελληνικά συνεργεία και όχι τα αυτοκίνητα. Μάθαμε τώρα οι Ελληνάρες που δεν παράγουμε ούτε βίδα να βγάζουμε άχρηστες εταιρίες με ένα αιώνα στο χώρο του αυτοκινήτου. Ούτε το manual συντήρησης δεν καταλαβαίνουμε να διαβάσουμε. 2 φορές σε καινούριο αυτοκίνητο μου έχει τύχει να μου βάλουν εντελώς λάθος λάδια, με τραγικά αποτελέσματα. Και μετά αυτοί θα μου πούνε ότι το Α ή το Β αμάξι είναι ζημιάρικο...

Τι έχω παρατηρήσει στις alfa: αν είναι να βγει ζημιάρικη μια παρτίδα, συνήθως είναι η πρώτη με μια νέα τεχνολογία πάνω της. Π.χ, στις 146 ήταν προβληματική η παρτίδα που φόραγε τον πρώτο twin spark. Οι παλιότερες, με την τελευταία έκδοση του boxer, ήταν απίστευτες. Φυσικά και οι επόμενες 146 διορθώθηκαν. Πάντως αυτό που περιγράφεις το θεωρώ τραγικό λάθος (από πλευράς μάστορα).

Φίλε πηγαινε να κάνεις test drive. Μόνο έτσι θα καταλάβεις ποιο αυτοκίνητο σου πάει καλύτερα. Η mi.to δεν έχει το τιμόνι των άλλων alfa, αλλά είναι γρήγορη και σύγχρονη. Αν σου αρέσει και αισθητικά (εμένα όχι και τόσο) πάρτη. Φυσικά θα είναι η μέρα με τη νύχτα με αυτό που είχες...

Επαυξάνω.

Τα κόκκινα δικά μου...

ok ok sorry
απλα δεν μου αρεσει καθολου γενικα η αλφα-φιατ-λανσια.
προσωπικα πιστευω πως ενα c2 vts εχει πολυ καλητερη οδηγικη απολαυση στησιμο απο τη μιτο.
μου την σπαει κιολλας αυτο που κανουν τωρα τελευταια λιγα κυβικα πολλα αλογα ,δες punto.
εξαλου αλλο ατμοσφαιρα αλλο σαλιγκαροτο

Απάντηση: Re: Alfa Romeo MiTo - Μας καλύπτει???

Και όχι μόνον τα συνεργεία . Και οι 10.000.000 έλληνες ειδικοί στην οδήγηση , στην εφαρμογή της τεχνολογίας κλπ που το μόνο που ξέρουν είναι να απαξιώνουν αυτοκίνητα και μάρκες με αφοριστικό και συνήθως άσχετο τρόπο .

ok ok sorry
απλα δεν μου αρεσει καθολου γενικα η αλφα-φιατ-λανσια.
προσωπικα πιστευω πως ενα c2 vts εχει πολυ καλητερη οδηγικη απολαυση στησιμο απο τη μιτο.
μου την σπαει κιολλας αυτο που κανουν τωρα τελευταια λιγα κυβικα πολλα αλογα ,δες punto.
εξαλου αλλο ατμοσφαιρα αλλο σαλιγκαροτο

ετσι από περιέργεια , προλαβες και οδήγησες την Mito και έχεις άποψη για την οδηγική της απόλαυση ;

οχι ,μηπως εχεις αλφα και σε ενοχλει που δεν τις παω καθολου?
ειπα προσωπικη μου αποψη.αν σου αρεσει παρτη.και αν θες κανονιζουμε για τσαι με c2
ετσι από περιέργεια , προλαβες και οδήγησες την Mito και έχεις άποψη για την οδηγική της απόλαυση ;

ρε παιδια δεν συμφωνειτε οτι ειναι καλητερα ατμοσφαιρικος κινητηρας απο τουρμπο χαμηλου κυβισμου?
εγω αν αγοραζα ενα τετοιο τοσο μικρο δεν θα αγοραζα την μιτο.
ασε που ζητα και πολλα....

αυτο που λεει ο guybrush ισχυη για ολα τα αυτοκινητα.

οι παιδικες ασθενειες χτυπανε ολα τα καινουργια μοντελα.

εχω fiat stilo του 2004 και δεν εχει βγαλη το παραμικρο

ενω του 2001-2002 εβγαζαν διαφορα.

υ.γ.1ωραιο ανεκδοτο αυτο με το τσαι τζωνη.

υ.γ.2.οσο για τα μικρου κυβισμου τουρμπακια μου

φαινεται οτι ξεχασατε το θρυλικο GT.

136 αλογα απο 1400 κυβικα 15+ χρονια πριν.

μονο λιγο προσοχη θελουν τα τουρμπο

στην οδηγηση (οχι κρεμασματα στην ανηφορα

και οχι σβησιμο αμεσως μετα απο σκησιμο)

και δεν τρεχη τιποτα.