Προσωπικα ... δεν πτοουμαι καθολου. Ανηκω σε ενα πολυ ειδικο κινηματογραφικο κοινο.
Ουτε η μανα μου μπορει να παει να δει Aliens, ουτε η αδερφη μου, ουτε η κοπελα μου.
Αντιθετα, το Rogue One ... η το King Arthur ΜΠΟΡΟΥΝ να πανε να το δουν (οι λεγαμενες).
Μόλις γύρισα από την προβολή.
Ας πούμε ότι το σκορ του στο imdb είναι και κάπως επιεικές..
Πολύ "λίγο" για ταινία Alien.
Αξιοπρεπές τεχνικά, αλλά από σενάριο άστα να πάνε.. σουρωτήρι..
Σαφέστατα καλύτερο το Prometheus.
IIIIIΙιιιιι μόνο άμα θέλεις να πάθει συγκοπή η μαμά σου την παίρνεις μαζί στο Alien!![]()
Γιατι Κυριακη (που θα πανε ολοι οι τυχαρπαστοι και θα γεμισουν την αιθουσα με τον μικροαστισμο τους) ?
Λυπαμαι ΠΟΛΥ για την βαρυτατη απωλεια σου (... την μανουλα σου). :nounder:
Δηλαδη το Προμηθεας που εχουν γραφτει δεκαδες σεναρια απο τους φαν για να κλεισουν τις τρυπες , ειχε λιγοτερες απο το covenant; Μονο την κινητικοτητα για εικασιες , υποθεσεις και μελλοντικα σεναρια να δεις στα αναλογα alien universe site , το covenant δεν εχει ουτε το 1/10 αναλογης κινητικοτητας σε "τρυπες".
Για μένα σεναριακή "τρύπα" δεν είναι το "τι έγινε μετά" ή το "από που ήρθαν οι Μηχανικοί".
Σεναριακές τρύπες είναι:
- το να κατεβαίνει expedition team σε άγνωστο πλανήτη και να μην παίρνει ούτε τις στοιχειώδης προφυλάξεις.
- το να αρρωσταίνει κάποιος στον εν λόγω πλανήτη και να εξακολουθούν να μην τηρούν κάποιο πρωτόκολλο.
- το να είναι off limits το "σπίτι" του David για τα "ζουλάπια" για κάποιο λόγο, αλλά ένα να λέει YOLO και να μπαίνει μέσα ούτως ή άλλως..
- το να αφανίζονται τόσο εύκολα οι Μηχανικοί. Όπως τους έβλεπα πιο πολύ χωριάτες του μεσαίωνα μου θύμιζαν, παρά μεγαλοπρεπή υπερ-φυλή. Απλά αστείο.- κτλ κτλ κτλ
Αστεία πράγματα δηλαδή.
Ευτυχως που σεβαστηκες οσους δεν την ειδαν ... και εβαλες τα highlights σε spoiler![]()
Ειμαι μαζί με τον Δημητρη.
Ο Σκοτ το κατέστρεψε το franchise.
Πατάτα ολκής που την χαρακτηρίζω επιεικώς μέτρια μόνο εξαιτίας της ακριβης παραγωγής. Για alien σίγουρα κακη.
Γειωσε εντελώς τον Προμηθέα και όλα τα poetic στοιχεία του σε μια σκηνη.Μηχανικους ΔΕΝ θα ξαναδείτε.
Κακο φινάλε, κακή μουσική και όλα τα κλισέ μαζεμένα σαν να έβλεπες teen horror film. Καμμία έκπληξη απολύτως.
Οι τελικές αναμετρησεις απλα ανευρες και τραγελαφικές.
Ατμόσφαιρα ανύπαρκτη για alien ταινία.
Κρίμα.
ΥΓ Ανησυχώ για το blade runner πλεον.
ο Σκοτ έχει πεθάνει δημιουργικά εδώ και δεκαετίες
Φτου να μην μας ματιασω.... ευτυχως ΔΕΝ ειμαστε ακραιοι εδω μεσα !
roud:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.