Alien: Covenant

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    72
Re: Alien: Covenant (2017)

Ειναι καποια μυστικη καστα εδω μεσα;

ειχε καποιο προβλημα στα μαυρα η ταινια; :p

Η ταινία είχε πολλές σκηνές με πολύ μαύρο γιατί διαδραματίζεται κυρίως στο διάστημα, και μετά σε ένα σκοτεινό πλανήτη τη νύχτα, και μετά σε κατακόμβες. Είναι πρόβλημα αυτό;

On a personal note: Ένα καρέ της ταινίας μου θύμισε το Νησί των Νεκρών του Μπέκλιν

bocklin_arnold-toteninsel~OMdde300~10811_20140913_29035_45.jpg

Το πρόσεξα κι εγώ και ο γιός μου, οπότε μάλλον κάτι κάναμε καλά στην ανατροφή του ;)

Δεν πολυπροσέχω το θέμα surround, ή μάλλον μου είναι αδιάφορο (στο σπίτι βλέπω ταινίες στο στερεοφωνικό μουσύστημα) αλλά πρόσεξα ότι οι διάλογοι της ταινίας ήταν αρκετά δυσνόητοι λόγω ήχου σε πολλά σημεία, και το είδα σε υποτίθεται καλό σινεμά, συγκεκριμένα εδώ http://english.broadwaykino.com/index.php

Απάντηση: Alien: Covenant (2017)

Κώστα σε ζηλεύω για την απλότητά σου.

Εγώ μπήκα νωρίς στα μονοπάτια του High Tech και τώρα αισθάνομαι-δυστυχώς- δέσμιος της εικόνας και του ήχου (ειδικά στα Σινεμά γιατί στο σπίτι μου τα απολαμβάνω όλα).

Re: Απάντηση: Alien: Covenant (2017)

Κώστα σε ζηλεύω για την απλότητά σου.

Εγώ μπήκα νωρίς στα μονοπάτια του High Tech και τώρα αισθάνομαι-δυστυχώς- δέσμιος της εικόνας και του ήχου (ειδικά στα Σινεμά γιατί στο σπίτι μου τα απολαμβάνω όλα).

Καλά, έλα την επόμενη φορά που θα ξεσκονίσει η γυναίκα πίσω από το πικάπ να δώσεις ένα χεράκι στη ρύθμιση του βάρους ανάγνωσης της κεφαλής και μετά μου λες για απλότητα!

Η ταινία είχε πολλές σκηνές με πολύ μαύρο γιατί διαδραματίζεται κυρίως στο διάστημα, και μετά σε ένα σκοτεινό πλανήτη τη νύχτα, και μετά σε κατακόμβες. Είναι πρόβλημα αυτό;

On a personal note: Ένα καρέ της ταινίας μου θύμισε το Νησί των Νεκρών του Μπέκλιν

bocklin_arnold-toteninsel~OMdde300~10811_20140913_29035_45.jpg

Το πρόσεξα κι εγώ και ο γιός μου, οπότε μάλλον κάτι κάναμε καλά στην ανατροφή του ;)
:rolleyes:
9a7ad431ada27d015e93fb929e9a7715.jpg

ΥΓ για το μαύρο σχολίασα μην γινει και εδω οπως το arrival :p

Re: Απάντηση: Alien: Covenant (2017)

Το 1977 .... δεν υπηρχε home cinema ! (... ουτε καν VHS player)
Δεν νιωθω καθολου δυστυχης που επρεπε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να δω ταινιες επιλογης (και οχι σωρου) σε .... ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ.
Ακομα και με σχισμενη μοκετα, ακομα και με λερωμενο πανι ... ακομα και μονοφωνικα (με ενα ηχειο της πλακας στην μεση).
Εαν τυχαινε να δω καποια καλη ταινια σε home cinema (η παλιοτερα VHS) .... πραγματικα ΕΚΛΑΙΓΑ. Οτι συνεβη δηλαδη
με την Οδυσσεια 2001 που την ειδα σε 20αρα CRT με VHS player της πλακας. Και το κλαμα ερχοταν χωρις να εχω κανει
καποια συγκριση (και πως μπορουσα αλλωστε ?). Ενστικτωδως ... γνωριζα οτι ειχα χασει ... την πραγματικη ΜΑΓΕΙΑ !

Παντως, το Alien του 79 .... το ειδα σε σινεμα ! :proud: Και ολα οσα ακολουθησαν .... -bye-

Last edited:
Απάντηση: Alien: Covenant (2017)

Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου και το συμμερίζομαι.

Αλλωστε και εγώ παιδί του Σινεμά είμαι,δεν γεννήθηκα με Home Cinema.Απ το 2006 άρχισα να αραιώνω τις επισκέψεις μου στις αίθουσες και τα δύο τελευταία χρόνια απείχα..

Eγω παντως, το μονο παραπονο που ειχα (με την ταμια) ειναι οτι με πεταξε στην θεση .... J18.
Nαι μεν κεντρικη σειρα .... αλλα ΟΧΙ στο κεντρο της σειρας. Κατα τα αλλα .... ο κοσμος ελαχιστος
(Πεμπτη γαρ) και ο ηχος εκπληκτικος. Το δε unalignment δεν φανηκε να μου χαλαει την αισθηση.
Η οθονη ειναι 15 μετρα τερας. Ster Makedonia .... φυσικα :proud:

Τι ακουω, τι ακουω ? .... :p ....

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Εχω 24 ωρες που ακουω το OST του 79 .... και ειπα να αλλαξω λιγο.

Τωρα που αρχισαν να κυκλοφορουν στιγμιοτυπα .... γινεται περισσοτερο ξεκαθαρο

Τα πτωματα ειναι μεγαλυτερου μεγεθους απο το μεγεθος του David ...
http://www.alien-covenant.com/alien...nap-error8551.jpg.pagespeed.ic.zFdNW-wsKs.jpg
και φυσικα παντού διαβάζω αυτο που υπέθεσα και εγω. Δεν ειναι μηχανικοί. Μια κατώτερη καστα απο τους μηχανικούς που είχε την εύνοια τους. Μαλιστα ο ίδιος ο Ridley είχε πει οτι δεν μας δημιούργησαν οι μηχανικοί , αλλα κατι ανώτερο ( αυτο που ισως περίμεναν οταν έφτασε το διαστημόπλοιο του David ). Και άφησε να εννοηθεί οτι υπάρχουν και αλλα humanoids . Ολα δημιουργήματα κάποιων "θεών". Τα τεράστια πρόσωπα που βλέπουμε στους ναούς . Μαλιστα οι μηχανικοί θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως σκοτεινοί άγγελοι . Ουτε η μαύρη ουσία ειναι δικό τους δημιούργημα . Οποτε αν υπαρχει ανταγωνισμός μεταξύ των "δημιουργημάτων" για την αποίκηση του διαστήματος , ισως δικαιολογεί και το μίσος που έδειξε ο μηχανικός οταν ειδε ανθρώπους και πήγε να συνεχίσει την αποστολή εξαφανισης μας .