Alien: Earth [Disney+]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 2 8.0%
  • Πολύ Καλή

Votes: 8 32.0%
  • Καλή

Votes: 8 32.0%
  • Μέτρια

Votes: 4 16.0%
  • Κακή

Votes: 3 12.0%

• Total voters
    25
Χαίρομαι που σας αρέσει…το σέβομαι
Για μένα ‘μπουρδιτσα’ & μάλιστα κουραστική.
0

Πριν το επεισόδιο 3 στο rottentomatoes ήταν 96% και 72% . Τώρα μετά το 3 είναι 95% και 71% .
f4d7c6180e4c0df3b49355d4d889a128.jpg
dbbfdfe70097fba3c53d04f88c2e5500.jpg

• Like
Reactions: Φρα.Πε.
τα είδα χτες μονοκοπανιά. αρκετό "ρομαντζο" και soap opera σκηνοθεσία. με οπτική πιτσιρικιστικης σειράς. με προβλημάτισε. αλλα γενικά το σενάριο ειναι ενδιαφέρον οπότε συνεχίζουμε...

• Like
Reactions: karamela
Εννοείται ότι θα το δούμε. Δεν γίνεται να βγαίνει η πρωτη σειρά alien και να περάσει έτσι. Απλά καλό είναι όπως φαίνεται και από τις κριτικές του κοινού αν υπάρξει δεύτερη σεζόν να αλλάξουν κάποια πράγματα.

Είδα το δεύτερο επεισόδιο και νομίζω ότι κάπου το έχουν χάσει ειδικά με τα όπλα ,είναι δυνατόν να είχαν τέτοια όπλα και την γνώση για τα Άλιεν και στην δεύτερη ταινία aliens οι πεζοναύτες να πηγαίνουν με συμβατικά όπλα;

Ειδα δυο επισοδεια. Να ψηφισω ; Το σκεφτομουν γιατι λεω πως θα εξελιχθει το στορυ και τετοια. Τελικα αποφασισα. Οπως και να εξελιχθει ειτε συμπιπτει ειτε οχι με το αρχικο κονσεπτ δεν με ενδιαφερει πλεον, θα το δω ως ολοκληρωμενο εργο απο μονο του. Εχουμε καταπιει δεντρογαλιες σε ενα χορταρακι θα μεινουμε ;
Και ναι, δεν συμπιπτει δεν εχει ουτε χρονικη συνεπεια ουτε λογικη συναφεια με το αρχικο κονσεπτ ( παιρνω σαν αρχικα τα Αλιεν, Αλιενς, Προμηθεας και κοβεντ τα αλλα ειναι για τη μασα ΙΜΟ )

Οποτε βρισκω την ολη δουλεια ειτε απο σεναριο ειτε απο σκηνοθεσια σκηνογραφια εφε αγωνια κλπ σε εξαιρετικο επιπεδο.

Αρα μου αρκουν αυτα τα δυο για να ψηφισω. Εξαιρετικη.

Εχω ενθουσιαστει τοσο με σειρα στον τομεα μονο με το Ετερνωτ αντε και το Εξπανσιον κυριως στις πρωτες του σαιζον.

Κατι παραπανω για αυτην την σειρα... δεν ειναι μονο ΣΦ. Ειναι και τρομος ! Και τρομος πρωταρχικος και βαθυς... αυτο του να φαγωθεις ζωντανος.

Και κατι να προσθεσω για την συζητηση του αν η σειρα η το ολο κονσεπτ οπως θα το κανουν κινηματογραφικο η τηλεοπτικο η οτι αλλο θα συμβαλει σε μια πραγματικοτητα.
Αυτη του Μπλεηντ Ραννερ (και υποτιθεται) του Αλλιεν μαζι.

Μπορει να κανουνοσα τερτιπια θελουν, να κλεινουν το ματι δεξια και αριστερα παντου και οποτε...για να γινει ισως καποτε καποια μπιζνα... τα δυο "συμπαντα" δεν εχουν καμμια κοινη πραγματικοτητα.
Και ο λογος ειναι ενας και ο απλος. Ο Φιλιπ Κ Ντικ "δεν το επιτρεπει ντε φακτο" απο εκει που βρισκεται και αυτο δια μεσω ολουτ ου του εργου.

Αυτοι οι του μαρκετινγκ μπορει να σκεφτουν να συνδθ=υασουν οτιδηποτε θελουν για να βγαλουν καποτε μια πατατα του στυλ Αλλιεν βς Πρενταιητορ, για κανα φραγκο παραπανω. Αλλα δεν θα τους κατσει ουτε καλλιτεχνικα ουτε εμπορικα πλεον γιατι ο κοσμος εχει παρει χαμπαρι τι παιζεται στο μαρκεντινκ.

Οποτε η σειρα ετσι οπως εχει, μεσα στην δικη της σφαιρα, μεσα στην πραγματικοτητα που αποδιδει χωρις σπαζοκεφαλιες ποσο ειναι πριν η μετα κλπ (γιατι δεν βγαινει ο λογαριασμος ουτως η αλλως) αμα την παρεις ετσι οπως σου διδεται σαν ενας παραλληλος μυθος, και ετσι αποδιδωμενη στη οθονη ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ.

Απο τις ελαχιτες σειρες της μετα κοβιντ περιοδου που μου εχουν κρατησει το ενδιαφερον.

Ευγε και μακαρι να συνεχιστει ετσι.

Τριτο επισοδειο. Μενω παντα με την ιδια καλη εντυπωση. Θα συνεχισει ετσι ειμαι σιγουρος πλεον.
Η ιντριγκα μεγαλωνει. Και πως εχουν "χωρισει" τον κοσμο οι μεγαλες εταιριες εχει εν επιπλεον ενδιαφερον.

Είδα το πρώτο επεισόδιο και σήμερα θα δω ακόμα ένα. Θα το πάω σιγά σιγά στην αρχή δεν βιάζομαι. Μου άρεσε, δεν θα ψηφίσω ακόμα, θα περιμένω αλλά θα ψήφιζα τουλάχιστον καλό μέχρι τώρα.

Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι τα αλιεν σκοτωνουν, αφου χρειαζονται ξενιστες.
σκοτωνουν οταν εχει γινει η μεταμορφωση τους οσο ειναι στα αυγα και βγουν στην ενδιαμεση κατασταση δεν σκοτωνουν αλλα ο ξενιστης ετσι και αλλιως θα πεθανει

σκοτωνουν οταν εχει γινει η μεταμορφωση τους οσο ειναι στα αυγα και βγουν στην ενδιαμεση κατασταση δεν σκοτωνουν αλλα ο ξενιστης ετσι και αλλιως θα πεθανει
και παλι δεν ειναι λογικο να σκοτωνουν, θα επρεπε να αιχμαλωτιζουν και οχι να σκοτωνουν.

και παλι δεν ειναι λογικο να σκοτωνουν, θα επρεπε να αιχμαλωτιζουν και οχι να σκοτωνουν.
Σκοτώνουν οποιονδήποτε θεωρούν απειλή ή τροφή. Για ξενιστες φαίνεται να έχουν κάποια γενετική προτίμηση καθώς το dna του ξενιστή θα ενσωματωθεί στο Alien.

Σκοτώνουν οποιονδήποτε θεωρούν απειλή ή τροφή. Για ξενιστες φαίνεται να έχουν κάποια γενετική προτίμηση καθώς το dna του ξενιστή θα ενσωματωθεί στο Alien.
Αυτο με τη τροφη πού το εχεις δει;
Δεν εχω δει καπου να τρωνε το οτιδηποτε και τωρα που το λεω αλλη μια απορια μου εμφανιστηκε.
Τι σκατα τρωνε;