Alien: Earth [Disney+]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 2 8.0%
  • Πολύ Καλή

Votes: 8 32.0%
  • Καλή

Votes: 8 32.0%
  • Μέτρια

Votes: 4 16.0%
  • Κακή

Votes: 3 12.0%

• Total voters
    25
πέφτει το διαστημόπλοιο και μπαίνουν μέσα οι ομάδες διάσωσης και βρίσκουν 50 ορόφους σκάλα μπετον αρμε με τις σιδερόβεργες να πετάγονται από μέσα και τα ασανσέρ να δουλεύουν κανονικά

και οι διασώστες κάνουν βουτιές στο κενό και βλέπουν ότι εκεί μέσα έχουν αμολυθεί διάφοροι σατανάδες αλλά δεν πτοούνται συνεχίζουν σαν να μη συμβαίνει τίποτά - α, και όταν έσκασε το alien, ο τύπος το κέρδισε στο σπριντ, αν και ήταν ένα μέτρο πίσω του

ίσως φταίει πως είχα την ατυχία και είδα το eternaut με την καταπληκτική ατμόσφαιρα αμέσως πριν

Αυτό με το σπριντ μου έκατσε και εμένα περίεργα.
Κυρίως στο 5ο επεισόδιο.

Τα υπόλοιπα είναι μέρος του εύπεπτου story telling.

ΥΓ. Μου έκατσε επίσης παράξενα η εμφάνιση του alien στο 5ο. Ηταν περισσότερο ανθρωπόμορφο από όσο το περίμενα. Σαν να ήταν και άνθρωπος σε κοστούμι.

Αυτό με το σπριντ μου έκατσε και εμένα περίεργα.
Κυρίως στο 5ο επεισόδιο.

Τα υπόλοιπα είναι μέρος του εύπεπτου story telling.

ΥΓ. Μου έκατσε επίσης παράξενα η εμφάνιση του alien στο 5ο. Ηταν περισσότερο ανθρωπόμορφο από όσο το περίμενα. Σαν να ήταν και άνθρωπος σε κοστούμι.

Και στο aliens είχαμε σπρίντερς ανθρώπους. Και οχι μόνο αυτό . Εκεί μέσα στους αεραγωγούς σερνομασταν πιο γρήγορα...

Μα είναι άνθρωπος με κουστούμι. Κακό κουστούμι. Ειδικά στα χέρια φαίνεται. Δεν εχουμε εκείνο το ωραίο Alien με την λεπτή σιλουέτα.
91d8f90b4f476b644564eda0b46426f8.jpg

Πολύ ωραίο το 5ο. Πέρα από το feel της αισθητικής της ταινίας του 79, από τη μέση και μετά προστίθενται και εντυπωσιακό soundtrack στα εφέ. Δηλαδή σαν να βλέπεις ένα σωστό remake είναι το 5ο επεισόδιο.

• Like
Reactions: klamia71
Και ξανά πίσω στην "πραγματικοτητα" . Σαν να πήγαμε διακοπές με το 5ο και γυρίσαμε πίσω στην ρουτίνα της δουλειάς με το 6ο . Αλλα θα φανώ τίμιος και θα δώσω ένα 7.5/10 γιατί αρχίζει να ξετυλίγεται το κουβάρι.

Το χταποδακι πανέξυπνο και έχουμε πληθώρα κακών στη σειρά που στο τέλος δεν θα ξέρεις ποιος είναι με ποιον.

Τίμιο.

Για όσους το έχουν απορία το επεισόδιο ανεβαίνει μετά τις 3 τα ξημερώματα κάθε Τετάρτη.

Για όσους το έχουν απορία το επεισόδιο ανεβαίνει μετά τις 3 τα ξημερώματα κάθε Τετάρτη.
Νομιζω η σειρα σου αρέσει περισσότερο απ οσο μας λες εδω! :D

ΒΤW οντως το 5 ηταν πολυ καλό, νομίζω οτι εκανε kick in σε ολους η νοσταλγία και φάνηκε απο τις διθυραμβικές κριτικές.

Νομιζω η σειρα σου αρέσει περισσότερο απ οσο μας λες εδω! :D

ΒΤW οντως το 5 ηταν πολυ καλό, νομίζω οτι εκανε kick in σε ολους η νοσταλγία και φάνηκε απο τις διθυραμβικές κριτικές.
Έχει alien . Θα την δω ίσως και να έχει. Ειναι ο λόγος που ανανέωσα το disney+ .

Αλλά πιο πολύ την βλέπω για αυτόν .
e79b07646344c0aaa56c1ac23d44c1de.jpg

Δυνατο και το 6ο.

Από σενάρια κενά είμαστε στο φουλ :cool: αλλά υπάρχει ατμόσφαιρα και μας στήνει ένα δυνατό φινάλε.
Νομίζω δύο επεισόδια έμειναν.

Από σεναριακές ευκολίες πάει δυνατά :P
Τα γεγονότα τρέχουν όμως και δεν υπάρχει παράπονο.

Πάμε για το φινάλε τώρα.

Από σεναριακές ευκολίες πάει δυνατά :P
ω ναι! όταν 12χρονα έχουν clearance σε lab με επικίνδυνα και αγνωστα για την φύση τους alien forms, δίχως φύλακες η supervised cams, άλλο επιστημονικό προσωπικό να τα εξετάζει μέρα νύχτα ενώ έχουν πέσει φράγκα απεριόριστα σε υποδομές και για την υποκλοπή τους, κάτι δε πάει καλα... (και σίγουρα οχι ανευθυνότητα η τσιγκουνιές απο το εκκεντρικό παιδί-θαύμα)

Α καλά εντάξει. Περιμένω να ολοκληρωθεί για να το δω αλλά μάλλον με γλυτωσατε από τον κόπο.

Υ.Γ. μάλλον αναμενόμενο. Το Disney το έβγαλε. Ούτε το starz , ούτε το HBO.

Α καλά εντάξει. Περιμένω να ολοκληρωθεί για να το δω αλλά μάλλον με γλυτωσατε από τον κόπο.
Έχουμε την τάση να παραβλέπουμε αυτές τις "ατασθαλίες" γιατί σαν γενικότερο αποτέλεσμα μας κάνει "κλικ". Να το δεις, η ατμόσφαιρα του είναι πολύ καλή και νοσταλγική. Λίγο αργό μεν αλλά είναι σειρά, στήσιμο χαρακτήρων κλπ κλπ. έχει τις στιγμές του!

Θεωρώ ότι στο φινάλε ειδικά η θα γίνει χαμός ή θα μας αφήσει σε τρελό cliffhanger (or maybe both)

Μέχρι το 5 τέλεια το πηγαίνε. Μετά δεν ξέρω τι έγινε (άλλαξε σεναριογράφος/ σκηνοθέτης/ κτλ) και αρχίσανε τις ματζακουνιες. Σωριδών.... Αλλά και πάλι καλό είναι αν τα καταπιεις, εύκολα λόγω περιβάλλοντος, αυτά..

• Like
Reactions: Panoramix
Προσωπικά με εξαίρεση το 5ο επεισόδιο που θύμιζε λίγο την πρώτη ταινία Alien (στο πιο φτωχό και με πιο αχταρμά) και ήταν καλό όλα τα άλλα επεισόδια είναι μέτρια/αδιάφορα και αργά.

Οποιος θέλει ας δει μόνο το 5ο ψιλοστέκεται και μόνο του σαν μια μικρή ωριαία ταινιούλα.