Έχει δίκιο. Βρήκα που το έγραψα λάθος.Ανδροειδή
2. Γιατί δεν είναι μόνο ένας τύπος ανδροειδή και δεν τα φτιάχνει μονο μια εταιρεία.
Παίζει να μην έχουν ακούσει καν ποιος είναι ο Giger.Καλά, έχουν έτοιμη τροφή εδώ και δεκαετίες και πάνε να κάνουν αλχημεϊες;
Ε δεν γινεται ρε συ διαφορετικα .Συμπαθητικο ηταν στα δυο πρωτα, αν και μου ξενισαν διαφορα.
Αυτο με τις crt οθονες δεν χωνευεται με τιποτα κι ας ειναι συνδεση με τα παλια.
Πήραν ακριβώς τα σχέδια του Nostromo . Ο Scott όταν τα είδε έμεινε έκπληκτος από την πιστη αντιγραφή.Συμπαθητικο ηταν στα δυο πρωτα, αν και μου ξενισαν διαφορα.
Αυτο με τις crt οθονες δεν χωνευεται με τιποτα κι ας ειναι συνδεση με τα παλια.
Δεν υπηρχε τετοιο οπλο στις ταινιες ,μαλλον θα δουμε και αλλες ανακολουθιεςΕμένα με προβληματίζειπου υπάρχει ήδη διαθέσιμο όπλο το οποίο όχι μόνο κάνει stun το alien (επίτηδες χωρίς να βγαίνουν τα καυστικά υγρά του) αλλά το παγιδεύει κιόλας!. Αυτή η τεχνολογία που ήταν στα.... επόμενα alien...? (ή έχω καιρό να τα δω)
Κατα τ 'άλλα μια χαρά το πάει με σταδιακό built up χαρ/ρων όπως έχουμε συνηθίσει σε σειρές, απο παραγωγή σκηνικά κλπ είναι σούπερ.
Ο μόνος λόγος που μπορώ να εκλάβω είναι ότι οι μεγάλες εταιρίες που κάνουν στην ουσία κουμάντο έχουν επτασφράγιστα τα μυστικά τους την τεχνολογία και ότι έχουν ανακαλύψει στο deep space race.Δεν υπηρχε τετοιο οπλο στις ταινιες ,μαλλον θα δουμε και αλλες ανακολουθιες
Bαρετό το 3ο και κλασικό επεισόδιο σειράς που τα τραβάνε από τα μαλλιά και καλά για ΄΄χτίσιμο'' χαρακτήρων, ελπίζω να ανέβει στα επόμενα επεισόδια, αν δω άλλο ένα σαν το 3ο θα την παρατήσω την σειρά, ρίχνω την συνολική βαθμολογία από 7 που είχα βάλει στο 6.Και το τρίτο κύλισε πιο αργα από τα άλλα... Κάτι πάνε να χτίσουν αλλά θα μας πάρει την μισή σεζόν μέχρι να δούμε κάτι...
Η σειρά στο RT έχει πέσει στο 72% πριν το 3ο επεισόδιο και πιστεύω ότι κάπου στο 65-70% για το κοινό θα σταθεροποιηθει εκτός αν μας επιφυλάσσουν καταπληκτικά 4 επεισόδια για το τέλος.
Ένιωσα αυστηρός με το 6/10 αλλά για εκεί είναι τελικά.
Επίσης συνεχίζει μέχρι στιγμής η σειρά να έχει λάθος τίτλο καθώς ο πρωταγωνιστής δεν είναι το alien αλλά οι συνθετικοί. Ηθικά αν ήταν σωστο που βάλανε παιδιά σε σώματα ενηλίκων, ένα ανδροειδες που όπως φαίνεται θεωρεί τους ανθρώπους κατώτερους ( για ακόμη μια φορα) , αν θα καταφέρουν να γίνουν καλύτεροι από τους ανθρώπους κλπ κλπ . Το alien είναι απλά ένα side story που έτυχε χρονικά με το πείραμα της μεταφοράς συνείδησης...
Όχι. Μια χαρά είναι. Στα 3 πρώτα μια χαρά είναι. Σώστες δόσεις, περιβάλλον που ανταποκρίνεται στο ύφος του franchise., δεν ξέρω παρακάτω αλλά καλο είναι ως τώρα.Θα περιμένω να βγουν κι άλλα για να το ξεκινήσω, αν και από τα λεγόμενά σας κρατω μικρό καλάθι.....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.