Φίλιππος Φ.
Supreme Member
τι κάθεστε και μιλάτε με τα "παιδία της νοβα" ...Η νόβα πρεπει να δίνει και σκέτη καρτα και να παίζει σε περισσότερους απο 1ναν δεκτη αφου εξασφαλίσει πρώτα οτι το μπουκέτο της θα είναι ασφαλές.Στο κατω-κατω δεν είναι δικό μας πρόβλημα αλλα της νοβα να βρει τα κενά ασφαλείας του συστηματος της και δεν ειναι λογικό δεν χάνουν δυνατότητες οι καταναλωτές επειδη η νοβα ειναι αχρηστη να διατηρίσει το συστημα της ασφαλές.Η πειρατεία βασιλεύει σε όλους τους τομείς της τεχνολογίας και δεν πρόκειτε ποτε να την σταματήσουν οριστικά....
Εν μέρει τα όσα γράφεις είναι αληθή... Αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι. Κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει τη Nova επειδή κάνει αυτό που κάνουν και όλοι οι υπόλοιποι πάροχοι ανα τον κόσμο παρέχοντας ιδιοκτησιακό δέκτη για τη θέαση.
Δέχομαι οτι εκμεταλλεύεται την έλλειψη σαφούς πλαισίου προδιαγραφών για τις μεταδόσεις, αλλά αυτό δεν είναι δικό της πρόβλημα !
Από την άλλη μεριά όμως διαμαρτύρομαι και φωνάζω για την παντελή έλλειψη οργάνωσης απο την πλευρά της και τον άθλιο τρόπο που αντιμετωπίζει πολλές χιλιάδες απο τους υπάρχοντες "πιστούς" συνδρομητές της.
Προσωπικά είμαι συνδρομητής της εδώ και 15 χρόνια, απο την εποχή των επίγειων μεταδόσεων της. Ολο αυτόν τον καιρό των δορυφορικών της εκπομπών έχω μια κάρτα και καλύπτω τις ανάγκες του σπιτιού μου. Εχω δε δαπανήσει αρκετά χρήματα σε δέκτες όλα αυτά τα χρόνια και δεν δέχομαι να είμαι υποχρεωμένος να αλλάξω όλη μου την εγκατάσταση για να αποκτήσω τις νέες της υπηρεσίες.
Αυτή τη στιγμή μπορώ να βλέπω σε 2 τηλεοράσεις και ταυτόχρονα να μαγνητοσκοπώ ένα 3ο πρόγραμμα. Αυτό ΔΕΝ μπορώ να το κάνω με τον εξοπλισμό της. Και, κακά τα ψέμματα, αν και εφόσον μου δώσει αυτή τη δυνατότητα, θα πρέπει να την χρυσοπληρώσω κι απο πάνω....
Δεν είμαστε όλοι συλληβδην πειρατές, το έχω ξαναπεί. Προκαλώ όμως τον οποιονδήποτε να μου πεί πόσα απο τα σπίτια που διαθέτουν Nova έχουν ΜΟΝΟ μια τηλεόραση, ιδίως οι μονοκατοικίες !
Για να μην θίξουμε για μια ακόμα φορά το ζήτημα της εκμετάλλευσης της αναμετάδοσης των επίγειων καναλιών που κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει ξεχωριστή κάρτα ΜΟΝΟ για αυτά με εφ άπαξ πληρωμή, όπως καλή ώρα γίνεται σε πολιτισμένες χώρες της Ευρώπης ...
Τέλος, επειδή πολλά γράφονται για τα "παιδιά της Nova", θα παρακαλέσω να μην ξαναγραφτούν τέτοια απαξιωτικά σχόλια, ακόμα κι αν είναι αλήθεια ! Ο καθένας έχει το δικαίωμα να πιστεύει ό,τι θέλει. Αφήστε του την ελευθερία να το κάνει, αφ' ής στιγμής ΔΕΝ προσπαθει να προσηλυτίσει τους άλλους !
Φιλικά,
Φίλιππος